Jigsaw för hela slanten hehe

Dagen började som vanligt vid 06.00 av att 2 pigga barn tjatade om att de ville se Svamp Bob. Hasade mig halvt slumrade ner till soffan och knäppte på tv:n. Min enda tanke var att hoppas att Karin inte vaknar. För vem fan vill gå upp så tidigt en lördag. Hmmm jaja. Inspirerad av gårdagens saw film så bestämde vi oss  för att göra gipsmasker och händer idag hehe. Hehe skoja bara. Gjorde inte på grund av filmen utan för att det är sååå roligt hahahahaha. Karin gjorde en hand och jag två masker. Hmm ja i och för sig gjorde jag också en hand men den var av det lite omognare slaget nämligen en knuten hand som pekar finger. Mycket moget.......När Karin åkt så gick resten av dagen väldigt långsamt. Blev nästan tokig av tristess. Städade lite i ungarnas rum medans de lekte allt från piratskepp till lassotruckar o ja ni vet alla dessa fantasilekar. Men nu är det snart Robinson.  Tjo hoo. Det är nästan lika dåligt som Let´s Dance men bara nästan. Tror jag ska trycka i mig en chips påse till. Wiiieh.

Våra skapelser idag


Jigsaw 1 scaryyyyJigsaw 2. moahaha

13 DAGAR kvar till tävlingen


Over and out.....


Sammanfattning från gårdagen

Vaknade 06.00. Frös usch. Tittade ut, fan snö och blåst. Frös lite till. Diverse svordomar kom över mina läppar. Hatar verkligen snö och slask. Nu får det räcka. Tyckte lite synd om mig själv en stund men sen tog jag mig i kragen.
Kollade över stavfelen i min KU-rapport som Karin uppmärksammat när hon läste och sen skickade jag in den. Skönt äntligen. Slapp jag tänka på det mer.
Lite senare bestämde jag träff med Karin på stan.  Vi tog en varsin burgare på Mcdonalds och jag roade mig med att stirra ut folk som gick förbi hehe. Haha det var mycket skoj för vi satt på ett sådant ställe där människor automatiskt tittar in. En stackars sate blev nog generad när jag gjorde någon konstig min. Men han skulle inte ha glott haha.
Vi roade oss också med att diskutera Saw 4 och jag berättade typ hela filmen. Har fan blivit Saw skadat haha. Skojiga filmer det där hehe.  Om det finns fler Saw älskare så är den här sidan bra www.officialsaw.com
På kvällen när ungarna lekte och jag hade så där lite lagom tråkigt, så fick jag ett infall och bjöd över Karin på lite Saw film. Msn är bra hehe. Lätt att nå sina vänner.. Fikade lite först när hon kom och sen var det då dags. Moahaha. Den är inte lika otäck som de andra filmerna men det är en himla massa återblickar så det gäller ju att man sett de andra 3.
Lite tragiskt ä'r det när isblocken krossar huvet på en i slutet. Usch fan.
Nä men nu är det snart dags för lite Bolibompa. Måste gå och förbereda godisskålarna. Hej hopp och tjo flöjt....

Trots snö och slask så växer min lilla solros så det knakar.
Älskar solrosor

OVER AND OUT

Färdig KU arbete och 15 dagar kvar till tävlingen.......

Idag var jag uppe och jobbade med min KU rapport redan klockan 06.00 på morgonen. Med tårar i ögonen trodde jag att det skulle ta hela dagen plus kvällen för att bli färdig. Men allt flöt på när jag skrev och kors i taket så var jag färdig med allt vid två snåret på eftermiddagen. Det var nästan så att jag tappade hakan av förvåning för oftast när jag skriver en rapport så tar det typ fjortontusen timmar. Men men firade med lite våfflor tjo hooo.

Nu är det bara 15 dagar kvar till tävlingen. Det riktigt pirrar i magen. Gårdagens träning gick superbra. Känner mig så laddad. Visst finnns det fortfarande lite att räta till samt att vi verkligen måste börja träna med klackskorna. Nervös för det.  En i dansgruppen gjorde fina kollage på oss som ska dansa i tävlingen.  I mixto är respektive danspartner under oss

Mixto vi är bäst!!!!

Vi som dansar är Heidi, Melissa, Jag, Carlos, Bryan och Cliver


Och här är Femenino gruppen. Go GirlsBolivia Kommittén Norrköping
Vi är bäst!!!


OVER AND OUTHormonguiden -- Fått på mailen

Bra att veta  

Hormon Guiden 
 
Kvinnor kommer att förstå det här! 
Män borde lägga det på minnet!
 

Varje kvinna vet att det finns dagar i varje månad när allt en man behöver göra är att öppna truten för att riskera sitt liv! Detta är en liten behändig guide som borde vara lika vanlig I plånboken som körkortet; varje äkta man, pojkvän, fästman, manlig arbetskamrat eller annan anhörig borde ha en sån här I sin plånbok!


FARLIGT


LITE SÄKRARE


TROLIGTVIS SÄKERT


TOTALT SÄKERT


Vad blir det till middag?


Kan jag hjälpa till med middagen?


Vart skulle du vilja äta middag?


Här, ta lite vin...


Tänker du verkligen ha det där på dig?


Wow, du ser verkligen bra ut i brunt!


WOW! Kolla på dig!


Här, ta lite vin...


Vad är du så upprörd över?


Kan det tänkas att vi kanske överreagerar?


Ta min lönecheck.


Här, ta lite vin...


Borde du verkligen äta det där?


Du vet, det finns massor av äpplen kvar.


Vill du ha lite choklad till det där?


Här, ta lite vin...


Vad har du GJORT hela dagen?


Jag hoppas att du inte överansträngde dig idag.


Du ser alltid jättebra ut i den där morgonrocken!


Här, ta lite vin...

Tretton olika betydelser för PMS: 

1.  Pass My Shotgun (Skicka mig min pistol)

2.  Psychotic Mood Shift (Psykotisk humörsvängning)

3.  Perpetual Munching Spree
 (Oändligt tillstånd av mumsande)

4.  Puffy Mid-Section (Plufsigt mellan-parti)

5.  People Make me Sick (Folk äcklar mig)

6.  Provide Me with Sweets (Förse mig med godis)

7.  Pardon My Sobbing (Ursäkta mitt snyftande)

8.  Pimples May Surface (Finnar kan dyka upp)

9.  Pass My Sweatpants (Skicka mig min mjukisbyxor)

10.  Pissy Mood Syndrome (Pissigt humör syndromet)

11.  Plainly; Men Suck (Helt enkelt, män är hopplösa)

12.  Pack My Stuff
 (Packa mina grejor)

och här kommer min 
favorit  

13.  
Potential Murder Suspect (Potentiell mordmisstänkt)

Hahahahahahahahahahaha roligt

Bilderna färdiga... Skönt

Var i skolan idag och gjorde klart mina bilder. Det blev 5 stycken rätt så enkla. Pallade inte att lägga ner så mycket tid på dem. Men så här blev de


Bild 1


Bild 2


Bild 3


Bild 4


Bild 5 hehe


Dags att plugga Tjo flöjt

OVER AND OUT


Snickarglädje.......

Änligen har jag påbörjat mitt KU arbete. Var i skolan hela dagen och äntligen äntligen är jag nästan färdig med en sak. (bättre sent än aldrig hehe). Från början var min idé att jag skulle göra en bok med träomslag och i boken massa bilder som jag målat/ritat. Men jag kom fram till att det är ganska svårt att göra en bok med bara 4-5 sidor som dessutom ska se bra. Så det jag kom på då var att göra en pärm, och det är den jag gjort i dag. (Imorgon ska jag börja rita) Anneli i gruppen kom också till skolan bara för att hjälpa mig. Tack Anneli!! Hade du inte kommit så hade jag nog fortfarande stått med hammare och nubb i näven och sett blond ut hehe. Nä vars. Det var jättesnällt att hon kom och det var skönt att bolla idéer med varandra. Pärmen är som sagt inte riktigt klar än men nu tänkte jag koncentrera mig på att bli färdig med bilderna som ska vara i. Men kanterna ska slippas och den ska lackas och så ska jag bränna in någon text på framsidan. Ni får jätte gärna komma med förslag på vad jag kan skriva på utsidan av pärmen. Men bilderna jag ska rita ska handla om en flicka som är ensam, missförstådd, utanför med mera. Jaja ni förstår nog
Men så här har min dag sett ut idag.

Mäter ut lädret till baksidan av pärmen


Skär till lädret. Titta så nära jag är fingrarnaMäter ut pärmgrejen 


Ryggen till pärmen färdigLimmar ena delan av pärmen hehe

 


Koncentrerad på spikenSe så glad jag är när jag skruvar, nääääääää


Nästan färdig. Kom gärna med förslag på vad jag kan ha på framsidanNä nu ska jag gå och påbörja ritandet innan kidsen kommer hem.

Bara 17 dagar kvar till tävlingen. Tjo hooo 


Tidsfördriv

Den här texten fick jag av en vän i Egypten. Det var väl från början tänkt att vara någon form av kedjebrev men jag bröt hehe. Gör jag alltid. Men texten tycker jag är rätt så bra.

As we grow up we learn that even the one person that wasn´t supposed to ever let you down, probably will.


You will have your heart broken probably more than once, and its harder every time. You will break hearts too so remember how it felt when yours was broken.


You will fight with your best friend. You will blame a new love for things an old one did. You will cry because time is passing to fast and you will eventually lose someone you love.


So take many picture, Laugh to much and love like you have never been hurt. Because every sixty seconds you spend upset is a minute of happiness you will never get back

18 dagar


18 dagar kvar till tävlingen


Nä nu ska jag till skolan och börja med mitt KU arbete. Bättre sent än aldrig.

OVER AND OUT


Snart snart

19 dagar kvar till tävlingen

Kram från mig.........


 


Trött, trött, skittrött...................

Idag blev det en rejäl sovmorgon. Gick upp 8 och det kan jag säga är mycket ovanligt, då barnen oftast går upp vid 6.30 (även helger). Efter frukosten skulle vi iväg men både Olle och Tuva satte sig på tvären och det blev ett himla liv. Blir galen ibland alltså. De testar oss till max just nu ahhhhh. Vi kom iallafall väg jättesent 11.00. Jag = arg. Tog en cache vid Händelö på väg in till stan. Tjo ho Nu har vi 83 stycken men det går segt. Vill komma över 100 snart ju. Åkte förbi Jannes Hårhälsa och frågade om de hade tid att klippa kidsen, och de hade de. Olle blev riktigt korthårig och Tuva fick lite uppklippt. Såååå söta. Godishandling på Maxi efteråt+ att jag köpte 4 stora wienerbröd med choklad som vi fika på innan jag åkte till träningen.
Träningen gick bra och idag träna vi i stora salen. Jobbigt för jag fick verkligen älga fram över golvet. mjölksyra i benen och jag var helt slut efter bara två danser (ovanligt). Har fått höra att scenen vi ska dansa på är rätt så stor så då är det ju bra att man övar på det där med älgandet haha Tränaren filmade också. Hoppas det såg någorlunda bra ut ahhhh. 20 dagar kvar till tävlingen nu (med idag) Börjar bli nervös. I morgon ska  vi dansa med kjol och höga skor. Hmm hur ska det gå.

När jag kom hem och vi skulle äta så var jag så trött att jag nästan somnade sittande. Kände mig jätteotrevlig när Linus hade fixat så fint men han får väl stå ut, för nu är det ju som sagt bara 3 veckor kvar till tävlingen. Sen blir det lugnt.

Men nu ska kidsen gå och sova och jag ska snart se Robinson. Olle leker lassotruck (vilken fantasi) och vill att jag ska trycka på olika knappar för att han ska göra olika saker. Får väl ta och trycka på sovknappen på min söta lilla lassotruck hehehe

Ha en trevlig lördagkväll allihopa  ............... Over and out


Tråkig fredag. Tycker synd om mig själv....

Fredag igen. Den här veckan har verkligen gått skit snabbt. Börjar bli smått nervös för jag har inte börjat md mitt KU arbete än. Barnen sjuka och det kan man ju inte hjälpa men jag hade verkligen behövt vara i skolan och pyssla. Om någon som läser detta vet hur man gör en bok med träomslag så hojta gärna till. Det ska vara sex tjocka sidor med bilder men vet inte hur jag ska få dit rygg o sånt. Men men skit samma... det löser sig sa han som sket i vasken hahahahaha..... ehhh roligt fredags skämt, näääää
 Har storstädat hela dan så nu ser det skapligt ut för en gångs skull. Dammråttor och katthår överallt. Blir galen... Vårt hus är så jävla litet. Finns inget utrymme inne.
Hmm men i alla fall. Nu är det kväll och Let´s Dance börjar strax. Hej hopp vad skoj. Vet inte om jag ska se. Det är ju för jävla kasst. Men har inget annat att göra. Ensam hemma och ungarna sover. Kan man ha en tråkigare fredag kväll. Nä skulle inte tro det. Får sitta och tycka synd om mig själv. Sånt har jag blivit expert på.
 Kom just att tänka på en sak. Jag har alltid varit så ointressérad av kläder men helt plötsligt har det blivit viktigt. Kanske hänger ihop med åldersnojan haha. Men verkligen kläder och smink har helt plötsligt blivit så kul. Ska snart till Make Up store för att lära mig att sminka mig. Ska bli skoj. Kanske man kan sminka sig själv på tävlingen för en gångs skull haha. Funderar på att köpa klänningen nedan, samtidigt är jag lite feg. Så många färger. Måste tänka på det. Men söt är den haha. Nä nu ska jag nog dra mig ner till tv:n i alla fall. Skippar nog Let`s dance och ser Saw 4 igen. Fan vilket tråkigt liv man har men men....ska tröst äta lite chips..


OVER AND OUT

Ny design. Är så nöjd. Tack siolia....

Som ni alla ser så har jag ny design. Den blev precis som jag ville med svenska och bolivianska flaggan i bakgrunden. Så nöjd. Hon som har gjort den är kanonduktig och har gjort flera olika. Kan varmt rekomendera henne. Titta gärna in på hennes blogg. siolia.blogg.se  om ni är intresserade.
 
By the way så blev det sko nr 2 som inhandlades på nelly. De med kilklack. Nä nu måste jag gå. Sjuka barn igen. Blir galen för mitt KU arbete blir lidande
OVER AND OUT

Elaka mamman

Känner¨mig som värsta elaka mamman idag. Har haft så många fighter med Olle idag att jag är helt slut. Det gäller ju som sagt att vara konsekvent och inte ge med sig när de tjatar. Idag ville han äta med händerna som en liten bebis och när han inte fick det så spotta han på bordet. Då kom mitt först utbrott. Inte bra. Och så har dagen i  princip sett ut hela tiden. Tjat, tjat tjat och skrik. Skönt att de sover nu. De är friska och ska som tur är till dagis i morgon. Måste plugga... Ligger efter.
Hitta en rolig bild på mig och Olle när jag letade kort. Haha vi trodde vi var värsta lirarna.

Yeeah yeeah yeeah
Haha trodde jag var cool. Kolla in fulaste tofflorna

Dansen gick i allafall bra idag. Vi är skapligt färdiga. Bara finliret kvar nu. Men gud alltså. Det kändes som att vi var så taggade i dag. Jag fullkomligt flög fram. Härlig känsla. Nu är det bara några veckor kvar. Och jag är REDO. Kommer vi inte bland de tre bästa så ska jag äta upp min strumpa haha. Eller nää kanske inte. Lite äckligt haha skit samma.

Föresten så har jag besluts ångest. Har sett jättefina skor på en internet sida men vet inte vilka jag ska välja. Kom gärna
med råd. Hahahaa
.

OVER AND OUT


Följ min blogg med bloglovin

Pippi Långstrump

Idag mådde Tuva mycket bättre. Inget kräks och inget bajs. Skönt det.. Mycket film har det blivit och jag tror vi har sett Bamse 14 gånger. Lite trött på den nu haha.
Mamma var här på en fika på dagen. Himla skönt när hon kommer, för hon tar alltid disken då haha. Så snällt.... Försökte mig på att baka indiska bröd. Naan. De blev rätt så goda. Stekte dem i pannan. Olle åt med god aptit. Smaka som pannkaka hehe. Fan dolda talanger hehe. Trodde jag inte om mig.
Gjorde ett litet test nyss på facebook. "vilken svensk är du" Resultatet blev Pippi Långstrump. Den självständiga och egensinniga som går sina egna vägar. Ja det stämmer nog. Lite lik är jag nog haha med mitt röda hår haha. Hmm mycket skoj. Sämsta humorn idag. Nu har jag tråkigt och vet inte riktigt vad jag ska göra. Hmm Våra bästa år kanske, men jag har ingen lust. Får väl gå och lägga mig i stället. SkitTuva ligger och tittar på Bamse

Hmmm Pippi Långstrump var namnet


Mina indiska bröd jag gjorde. Naan. Ser fan ut som pannkaka

Sjukt barn och en liten egobild haha

I dag blev Tuva och Olle hemskickade från förskolan på morgonen. Tuva hade kräkts vid frukostbordet: Skit också...maginfluensa. Var i skolan en stund när vi diskuterade vårat KU arbete: Jag har min impuls klar men vet inte riktigt hur jag ska göra resten. Får tänka någon dag till. Tuva var i allafall riktigt dålig på kvällen och har sovit mestadels av tiden. Men nu ska jag gå och se lite " Våra bästa år" hehe. Jag tror jag har sett den serien i 5-6 års tid nu. Fan inte klokt ju. Lite skadad har man ju blivit av det också haha. För övrigt så är det min sista svullardag idag.  Måste verkligen sluta med allt skräp jag äter. Inte bra. I dag tryckte jag i mig 2 kexchoklad och en halv påse chips hehe som avslutning. Men nu är det slut. Ska börja göra 50 armhävningar och 100 situps varje dag och se om det kan ge något+ att jag har dansen och så springer jag. Fan snart sommar ju. Bikinin väntar. Måste få bort hängstjärten och få plattare mage haha.......................................................................................................................................................................................................................................................
OVER AND OUT


Ha ha trodde jag var söt

"En dröm som man inte kämpar för kan förfölja en resten av livet"
Något att tänka på kanske

Har ändrat mig. Rätt låt vann

Malena Ernman är en fantastisk sångerska med underbar röst. Jag tycker nog att Sverige ska vara stolta över detta bidrag. La voix är en låt som sticker ut från mängden och jag tror det kommer gå bra i Moskva. (hoppas jag)

Här är texten till La Voix
Can you keep a secret,Can you keep a secret. I´m in love with you. Can you make a promise,can you make a promise. Stay forever true. Then im forever yours.

Je t´aime, amour, quand j´entends la voix. Je t´aime, ma vie, c´est jamais sans toi Je vis ma vie pour toi, c´est l´universe pour moi. Je´t´aime, amour, quand j´entends la voix.

Tell me what you´re feeling, tell me what you´re feeling. I just wanna know. Tell me what you´re dreaming, tell me what you´re dreaming. Let your feelings show. Stay and dont let go.

Je t´aime, amour, quand j´entends la voix. Je t´aime, ma vie, c´est jamais sans toi Je vis ma vie pour toi, c´est l´universe pour moi. Je´t´aime, amour, quand j´entends la voix. Je vis ma vie pour toi, c´est l´universe pour moi. Je t´aime, amour, quand j´entends la voix. J´entends la voix. La voix

Äntligen caching igen

Familjen tog sig en liten geocaching tur igen. Det var ju ett tag sen sist så det var himla skoj. Det blev visserligen bara 4 stycken men det är bättre än inget. Barnen orkade inte gå så mycket. Den som var på Ramunderberget var skoj. Olle han tyckte det var så kul att gå alla trappor upp. Inte lika roligt för oss gamlinigar, nerför är desto roligare hahahaah. Fikade i Brobyskogen innan vi begav oss hemåt. Helt slut av att ha varit ute så mycket i friska luften.
På eftermiddagen åkte jag på dansen. Idag var det mest repetition och teknik träning. Det är ju viktigt att alla gör likadant med händer och huvud. Minsta lilla fel syns annars. Nu ska jag gå och duscha och ladda inför " Mia och Klara" och Beck filmen. Hmm hoppas vi har Cola hemma. Livsviktigt för jag bara ÄLSKAR cola. Nog för i dag.....

Over and out...................

Snyft...

Är lite besviken att inte Sarah Dawn Finer vann. Hade gåshud över hela kroppen när hon sjöng. Vilken röst....
Men låten La voix va inte dum den heller.

Over and out.....


Snart dags... Saya caporal tävlingen....


Nu börjar tävlingen närma sig. Är faktiskt ganska så nervös. Dansen är jättefin och så men det är många förflyttningar och mycket kjol, och jag är inte så van att dansa i höga skor. Hmm ska nog gå bra ändå, eller rättare sagt det måste gå bra. I Eskilstuna är det om någon vill komma och titta och heja på oss. Usch Sjukt nervös.........................................................Nu har Bolivia kommittén äntligen fått sin hemsida. Vill man gå in och titta så är adressen.
www.bknorrkoping.com

BKN vi är bäst!!!!!!

Fredagen den 13:e igen......

Då var det fredag igen dessutom den 13:e. Usch. Då blir det till att ha ögon i nacken så inte Jason helt plötsligt står bakom en hahaha. (Jason är den otäcka gubben i fredagen den 13:e filmerna). Nävars... den här veckan har gått otroligt fort och idag var det sista dagen på praktiken. Kändes lite sorgligt, för det kändes som att man var en av dem. Men men bara 2 år kvar nu hehe. på måndag bär det av till skolan igen. Tjo hooo..... Ska bli kul det med. Vi ska hålla på med KU-konstnärligt utvecklingsarbete. Jag har, tror jag i allafall en idé om vad jag ska göra men än så länge är det hemligt.
Nu till en rolig sak. I allafall för mig. I går köpte jag en lott för en tjuga, och gissa vad? Jag VANN 100 kronor. Blev så lycklig att jag nästan grät haha. Jag vinner nästan aldrig något. Hmm jo en gång vann jag en megastor Maraboukartong på Gröna Lund. Men den åt Linus upp hahaha.....snällt alltså
Tro det eller ej men i dag var det jag som gjorde mat hemma, och det kan jag säga är inte för ofta. Är kass på kök o allt vad det innebär haha. Får väl gå en matlagningskurs eller nått. Så tråkigt.. Ja pizza blev det i alla fall, för det kan jag. O god blev den. Åtminstone såg det ut som om de tyckte om. Men nu är det snart tv dags. Hoppas verkligen att det är någon skräckis i kväll. Det är ju trots allt fredagen den 13:e och förr visades alltid något ryskigt på tv. Man får väl inte hoppas för mycket. Blir väl Let´s Dance och det är ju väldigt skoj. Nääää........ Får väl tycka synd om mig själv och tröst äta en chipspåse. det var allt för mig. Over and out som jag brukar skriva. Tjo flöjt.....
Hmm så här glad såg jag ut när jag insåg att det var min tur att lagga mat hehe


Vindögd som en befjädrad German

Toppendag

Uppe med tuppen och pigg som en lärka i dag. Braaaaa som Görel i "Mia och Klara" säger. Nävars skönt att man för en gång skull känner sig någorlunda utvilad. Kanon dag på praktiken. Hörde ett roligt uttryck av en pedagog ute på gården "mörtighet" Jag stod som en fågel holk innan jag fattade vad det betydde haha. Mörtighet är detsamma som att säga något småtaskigt (skojtaskigt). Den va lite skoj haha. Själv kände jag mig som gestapo hehe. Stod som en vakt vid sandlådan och tjatade på alla barn som prompt skulle till att leka i vattnet där. Om alla föräldrar bara en endaste gång tänkte lite och köpte bra och vattentäta kläder så skulle deras barn kunna leka grodyngel hur mycket de ville. Punkt slut ahhhh det var jobbigt. Hmm nog om detta. Till lunch var det fisk och det var så smaskigt. Man ska ju tydligen bli smart av att äta fisk men jag undrar om det inte är lite för sent för mig hahahaha. Skämta bara, det är aldrig för sent att bli smart..
IStökigt när jag kom hem med två griniga ungar som böla för minsta lilla. Ibland blir jag galen. Skönt när de somna. Usch så får man inte tänka fast idag var det verkligen det. Nu har jag inte tid att skriva mer. Måste ner till ett stort glas Cola och sen blir det nog lite "våra bästa år" Tjo ho

Over and out....

Sååå trött...

Är bara så trött. Var med på öppningen på förskolan där jag har praktik. Var tvungen att gå upp 04.45 för att hinna göra ordning mig till 06.00. Inte klokt ju hahaha.... Sitter nu som en j...a zombie och väntar på att tv:n ska bli ledig så att jag kan se mitt kära "våra bästa år" (inspelat) Haha känner mig som värsta tönten men jag bara älskar den serien haha. Underbart. Men ialla fall så har det gått jättebra idag. Min andra dag med helhetsansvar är avklarad. Bara en kvar tjo ho...
Men nu tror jag betsämt att tv.n är ledig. Lite chips och läsk till så ska jag nog vakna till lite.

Over and out........................

Moving on....

Jag säger bara Sarah Dawn Finer och Moving on. Vilken röst och vilken underbar låt. Har haft den på repeat hela dagen och nu sitter jag här med tårar i ögonen och gåshud på armarna och lyssnar igen. Inte bra att höra på vackra låtar när man är ledsen Ahh. Men ska försöka rycka upp mig nu. Skärpning Jenny...
Hade i årsmöte med Bolivia Kommittén idag. Jag blev vald till sekreterare. Hmm undrar varför. Kankse för att jag sagt till ordföranden att jag redan håller på med en BKN pärm hemma. Måste vara det. Jag gillar ordning och redan bland papper och ska försöka göra ett medlemsregister som alla i gruppen ska få ta del av men också att alla i gruppen ska få lite bakgrund till gruppen samt om de olika danser vi håller på med och lite till. Ja det var allt för mig. Nu ska jag gå och trycka i mig en chipspåse moahaha. 

OVER AND OUT.....

Olle och Tuva

Olle fick sova över inne i Tuvas rum i går


Tuva är lite sur och säger att hon ska sova i trappan

BKN rules

Sitter här med min kaffe och filosoferar lite. Ont i kroppen som vanligt efter dansträningen i går. Kan inte riktigt bestämma mig om det är för att jag börjar bli gammal haha eller om jag bara är otränad. Tror mer på det sista haha. Är i allafall helt härligt slut efteråt och det känns verrkligen att man jobbat hårt. Tycker också att det är kul att spänningen mellan mig och personen jag dansar med har släppt lite lite. Nu kan vi i alla fall säga hej till varandra haha. Hmm jaja. Dansen är riktigt fin. Men några steg är sååå svåra och jag får inte till dem. Tänk då att man ska dansa med höga klackar sen. Fy bubblan Men gudarna ska veta att jag lägger ner hela min själ i detta. Älskar just den här dansen och man vill ju att det man gör ska se bra ut. Övar massor hemma. Men i går så gick det bättre. Skönt det......
Nu ska jag gå och ladda kameran och hämta mer kaffe. Hoppas på att kunna fota hela mixgruppen så att jag kan lägga ut på BKN gruppen på facebook. Nu är det ajöss

Over and out.......................

Skräckfilmsfredag

Olle skrutten var som sagt hemma med mig hela dagen i går. Lite däven var han ju men hade inte alls så hög feber som dagen innan. Efter diverse städbestyr så tog vi en liten tur till Åby kondis där vi satt och mumsa lite. När satt där och njöt av våra bullar så kom jag helt plötsligt på att vi skulle få främmande på kvällen och att vi inte hade något gott att bjuda på eller någon frukost till dagen efter. Frågade Olle om han orkade därefter slängde vi oss in i bilen och for till Maxi där smått och gott inhandlades. (chips, läsk och godis) Köpte även en spargris i porslin till Olle som man skulle måla själv. den gjordes med en gång när vi kom hem och resultatet blev jättefint. det enda jag hjälpte till med var att måla dit ögonen och näsan, annars gjorde han hela själv. Ahhh


Olle med sin bulle och festis på Åby KondisSpargrisen som Olle målade       

På kvällen kom Karin och vi laddade inför det som komma skulle med lite kaffe och te haha. När ungarna väl somnat var det dags för lite Saw 3. Jag kan säga att visa scener är inte alls för trevliga och mestadels satt jag med en kudde över ansiktet haha. Speciellt en Scen är sååå otäck. Har inte sett hela men hört ljudet och det räcker Usch....Jag fattar inte varför man utsätter sig för såna här filmer när man ändå är skitskraj både innan och efter. men jag känner att har jäg sett 1:an så vill jag se resterande. Nu är det bara 4:an och 5:an kvar. Ja ja vi var nog rätt skraja efter så vi såg lite på Animal Planet för att lätta upp det lite. Fy bubblan.......                                        

Tobin bell som Jigsaw

Framsidan på filmen. Usch....

Otäck scen från filmen. Blunda nästan hela. Ahhh
Säger bara stackars jävel där i kedjorna

Läste på en sida på internet att saw är baserat på en sann historia. (Hjälp ahh)
John P.St. John var en detektiv som arbetat i 43 år som morddetektiv 1943-1993. Smeknamnet Jigsaw John fick han för ett brott han löst där offret var upphackat i pusselstil. Namnet fastnar på grund av att han kunde lösa så många fall  bara genom att piecing saker tillsammans och med hjälp av hans uppenbara överlägsna intelligens. När han avgick från polisen dog han ganska snabbt av komplikationer av lunginflammation Detta är en mycket fascinerande berättelse, och jag kan definitivt se delar av den som inspiration till SAW. Jigsaw har samma namn, de båda är involverade i ohyggliga mord och båda är mycket duktiga på vad de gör, innan de båda dör  i cancer. Skillnaden är att den verkliga Jigsaw löste dem och den påhittade gjorde dem. Vad tror du?  Kan detta ha varit inspirationen till saw filmerna

OVER AND OUT...................

Hemmadag

Är hemma idag med Olle. Han har fortfarande lite feber, lilla skrutten. Mamma satt hos honom när jag åkte bort med Tuva till förskolan och nu har vi precis ätit frukost allihopa tillsammans. Försöker övertyga mor och far att de ska köpa en katt. Perfekt här ute på landet hehe åby.  De är ju så förtjusta i Garbo, barnens katt. Se bild nedan... Nä ska inte tvinga dem. Vill man inte så ska man inte köpa. Själv är jag supernöjd med vår lilla ögonsten. Hon är så knasig och härlig på alla sätt. Det bästa hon vet är att hoppa ner i pappersinsamlingen och hämta pappersbitar som hon sedan bär omkring med i munnen. Har försökt att fånga på bild men hon är nog blyg haha. I går lyckades jag i alla fall ta ett. Skåda knasen...........
Garbo på sin favorit plats.
Försöker väl klura ut vilken av alla pappersbitar hon ska ta den här gångenJa, det blev denna papperslapp. Hehe

Nu ska jag storstäda tills Karin kommer ikväll. Ser ut som värsta rövarkulan här. Inte bra

OVER AND OUT......

Hämtad i skogen

Så var äntligen denna dag snart över. Inte för att det är tråkigt på praktiken eller så, men jag är så fruktansvärt trött. Det enda som håller mig vaken nu är att jag vill se Criminal Minds 21.00. Grymt bra alltså.
Jag hade min första helhetsansvarsdag idag. Gick galant. Nu är det bara 2 kvar hehe. Lillskrutten Olle blev sjuk idag. Feber. På förskolan fick de inte tag i mig. Vi var på en liten utflykt till skogen och mobilen var avstängd. Det är väl typiskt. Ja men i allafall. Helt plötsligt kommer det en bil ut till oss och en av pedagogerna från en annan avdelning  kliver ur och säger att de ringt från Olles förskola. Snacka om lyx att bli hämtad i skogen. Det hade hon ju inte behövt eftersom det inte var lång tid kvar tills vi skulle hem. Haha pinsamt......... Lyckades i alla fall få tag i mamma så hon kunde hämta skrutten. Gulligt av henne. Men då slapp jag åka hem och kunde göra färdigt min ansvarsdag. I morgon blir jag hemma ahhhh.......

Nu har jag precis kommit hem från mor. Har badat. Går typ dit 6 gånger i veckan och badar eftersom vi inte har eget badkar. Såååå skönt. Ska hämta en läsk i källarn också innan tv kvällen börjar. Älskar läsk förstår inte hur jag skull klara mig utan denna underbara dryck, förutom mjölk som jag dricker till nästan allt.

Skit också glömde att jag måste städa. Kakan kommer hit i morgon på lite skräckfilm. Jaja får väl ta och göra det nu då....

Bild från kulturnatten. Cider är gott!!!

OVER AND OUT...................................

Slut i huvudet

Är helt slut i hela kroppen, mest huvudet. Det tar verkligen på krafterna att vara ute på praktik. det är så intesivt hela tiden plus att man har saker /uppgifter att skriva till skolan. Ahh
Nu är det så att jag har fått idé torka på pyssel saker som man kan göra med barnen. Någon som har tips??

Ja det var nog allt för mig idag, nä föresten min mamma överaskade mig när jag kom hem idag. Hon hade köpt ett par skor till mig (ovanligt) som jag sagt att jag velat ha. Visserligen inga märkes skor utan bara ett par enkla vita. Blev såååå glad. Tack mamma och puss.

Nu är det Over and out och God Natt

Utställningen "Hästmannen"

Är just nu ute på praktik och ska vara det i 2 veckor. I den här kursen hade vi som uppgift att ta med barnen på någon estetisk upplevelse och jag valde att ta med några barn där jag är på utställningen om "hästmannen". I går var den stora dagen äntligen kommen. Tillsammans med min vägledare så åkte vi med 5 stycken barn och det var faktiskt jättekul. Bara bussresan i sig var en stor upplevelse för dem. Men i alla fall. Utställningen dramatiserades av 2 stycken pedagoger som arbetar på arbetets museum och det var kanon bra. Efteråt fick de även skapa sina egna djur av potatis och stickor i olika färger och det tyckte barnen var kanonkul. Lite senare när vi satt och åt vår matsäck så frågade vi vad barnen hade gjort idag (Utvärdering) och fick dessa svar haha

Vad har vi gjort i dag?
-
Sett vatten
- Åkt buss
- Lekt
- Ätit
- Gått

Haha inte de svaren jag hade tänkt mig precis. Men deras konstupplevelse var ju där på plats när själva visningen var. Efteråt så kommer de ju bara ihåg allt det andra vi gjorde. Jag är i alla fall toppen nöjd att jag tog med barnen på detta.
Har själv sett utställningen förut och blivit berörd av Stig- Anders liv. Efter det blev jag ju nyfiken på hur pedagoger kunde dramatisera och anpassa en sådan utställningen till små barn. Men som sagt en toppen dag och pedagogerna på arbetets museum var verkligen kanon duktiga. Men men... Nu är det dags för mig att avsluta min lunchrast. Skriver igen lite senare.

Potatis djuren som barnen fick skapa. Fina eller hur?

OVER AND OUT..........

Tjo ho!

Äntligen lyckades jag med något som jag kämpat och trixat med så länge. Nämligen att få bort sidhuvud från första sidan i mitt arbete. Detta måste firas. Ska ta mig en grön smoothie. God Natt och tjoflöjt. Nu är det CSI

Karin om du läser detta så tycker jag att vi kör på en till skräckfilmskväll på fredag. Saw 3 hehe. Darrar redan av skräck

OVER AND OUT

Tínku

Bara älskar det här kortet. Det är taget från tinkutävlingen i Eskilstuna 2008


BKN
Bolivia Kommitté Norrköping

otroligt men sant

Satt och läste en tidning och hittade en sida med en massa fascinerande fakta som tydligen är sanna. Jag tänkte visa några av dem.

1. Människan har till 35% samma gener som en påsklilja.
(Hmm jahapp)

2. 1938 var Adolf Hitler en av de nominerade till Nobelpriset.
(Ok och vem f-n nominerade honom)

3. 2 tredjedelar av jordens befolkning har inte sett snö.
(synd om dom då, inget att vara avis på)

4. Eiffeltornet blir drygt 15 centimeter högre på sommaren än på vintern.
(Ja det står förstås en snubbe nedanför med linjal haha)

5. Under en genomsnittlig dag har 3,3 % av jordens befolkning sex enligt WHO.
(Hmm och hur vet man det?)

6. Nya Wembley Stadium i London är den byggnad i världen som har  flest toaletter. 2600 stycken.
( Ja där behöver man inte va nödig)

7. Bill Gates får fyra miljoner mejl om dagen.
(Stackars jävel)

8. Flygindustrin uppskattar att ungefär 8000 väskor om dagen skickas till fel destination.
(Hmm skärpning va)

9. 30000 till 80000 meteoriter landar på jorden varje år.
( Var? Har inte sett en enda)

10. Det finns dubbelt så många kycklingar som människor på jorden.
(Hjälp)

Mycket roliga och intressanta fakta. hehe

Dans med tuggummi

Söndag igen. Det var ju skoj. Betyder alltså att det är måndag i morgon och början på en ny vecka. Tjo ho. Helgerna går alldeles för fort man hinner ju för bövelen aldrig vila. Kom faktiskt på idag att det där med att jag är mer koncentrerad när jag inte tuggar tuggummi på dansen stämmer. I dag tuggade jag frenetiskt på mitt tuggummi och mycket riktigt så tappade jag lite koncentration.Kändes som att jag sprang runt som en yr höna och inte visste vart jag skulle stå. Käften gick i ett på mig och jag såg väl ut som en idisslande kossa haha. Får ta och skärpa mig och lämna detta underbara hjälpmedel ( för att sluta bita på naglarna) hemma nästa träning. Snyft.  Är i alla fall helt slut i kroppen nu. Känns verkligen att man jobbat hårt ahhh.
Nu till en annan sak som jag noterat. Provade min bikini som jag ska ha i sommar och upptäckte att det nu faktiskt är hög tid att börja trimma kroppen inför sommaren. Hängstjärt är ju inte allför smickrande haha. Hmm och istället för hård platt mage börjar nu en pösig mocka ruta göra sig synlig. Inte bra, inte bra. Måste vara alla kakor jag äter till kaffet och alla underbara pizzor ahhh Men nu är det slut på det. Hårdträningen börjar i morgon. Så det gäller alltså att fluffa lite idag. Jahapp Nu är det Beck och jag ska nog trycka i mig lite ostbågar också

OVER and Out 


RSS 2.0