Åby Krog

Kan man tänka sig. lilla Jenny som aldrig går ut och gör något roligt var på Åby krog i fredags 16/7-10 med Sara. Hennes sambo spelade där och jag var sugen på ute mat och sällskap så jag haka på. Det var grymt kul. Musiken bra och maten jag beställde var ok (Wok med fläskfilé). Blev lite lagom rund under fötterna hehe. Drack en kanongod cider med apelsin smak. Vet inte vad den hette men god var den. Jag brukar inte gilla att dricka saker som smakar apelsin, Bara äta haha. Men nog om detta.

I går lördag 17/7 var Team Garbo ute på geocaching. Det blev bara 4 men det är ju bättre än ingenting. Stannade till i Mem. KOm lagom till slussning och då passade vi på att fika också. Olle och Tuva tyckte det var sååå spännande att se hur båtarna försvann när vattnet tömdes och så vidare haha. Lugn kväll.

Idag söndag 18/7-10
Jag sur och tvär hela dan. Ont i magen som bara den. Orolig kanske. Men nog om detta. Nu blir det snart sov. Ska jobba i morgon på sommarförskola.

Kram kram


Helvetes Torsdag 15/7-10

En riktig helvetes dag. Solen försvann och tårarna rann på mina kinder typ hela dan och ville verkligen inte sluta.
Tjafsade med en person som betyder mycket för mig.
Varför kan man inte bara få vara glad utan att det alltid ska hända något hela tiden. Blir galen

VM final Spanien-Holland

Vilken underbar VM final not. Holland spelade fult matchen igenom så jag är kanonglad att Spanien. Jag menar hur många gula kort har de inte fått under hela VM. Fan vilka sopor..... Robben gå och häng dig.
Däremot älskar jag Spaniens målvakt Casillas. han är både snygg och så har han gjort en bra insats i målet. Fortsätt så hehe... Jaja när de vann så rann tårarna på mig av glädje och jag studsade som en boll i vardagsrummet.

Grattis spanien. Ni var helt klart bäst.

Lite trist att VM är över nu. Vad fan ska jag titta på nu.... Blir galen


Karneval i Valdemarsvik 10/7 -10

Som vanligt när jag ska iväg och göra något så börjar jag alltid förbereda för sent, vilket hände även denna dagen. Jag tog det lite lugnt, mingla runt med kaffe, glutta i tidningen, skällde lite på barnen och så vidare. Så ser man klockan helt plötsligt att fan om 1 timme ska vi ju träffas. Panik packar allt som ska med. Dräkt check, hårnålar check och man dubbel kollar 20 gånger så man inte glömt något. Tittar sig i spegeln och bara fan. Jag har ju inte kammat håret på 3 dagar. River loss med borsten och man ser ut som en katt som precis badat. Helvete. Fram med plattången och försöker febrillt få ner lite av frisset. Resultatet blev skapligt och jag kom i tid. Men fan att man aldrig lär sig. Jämt jämt får man stressa. Var genomsvett när jag kom till bussen. AAAAA

Själva karnevalen gick bra. Varmt som satan. Ca 28-30 Grader. Försökte verkligen hålla masken trots att sminket rann i ögonen och dräkten klibbade haha. Några tjejer och killar från San Simon stockholm var med och dansa med oss. Så himla skoj när vi är många i tåget. Blev nästan ledsen när det var över. Älskar att dansa och jag älskar BKN. Love u all guys.......

Efter karnevalen käka vi lite och sen åkte jag, Giovanna, Milena och Alvaro virvelvinden. Fan vad det gick och vad snurriga vi var efter. Nunca mas...... Såg ut som fyllon när vi gick ur hahaha.

På kvällen var vi hos Milena och Alvaro. Grillade, snackade skit och spelade volleyboll (tjejer mot killar. Gissa vilka som vann). Jag drack inte utan tog bilen hem på kvällen/natten. Men gud vilken underbar dag.

Tack allihopa i Bolivia Kommittén. Ni är bäst....Quote 2

" Så länge du tror på dig själv, så kommer du alltid lyckas"


Quote

"Here he was. Strolling gracefully- with the most beautiful smile on his angels face"

                                                            Bella on Edward

Helt jävla Underbar

Jag pratar förstås om filmen Eclipse som jag och Sawbuddy såg i går. Absolut den bästa hitills. I en scen satt jag med tårar i ögonen och en klump i magen.. Så vackert. mer säger jag inte. Bästa på hela kvällen var när en på vår rad hosta eller satt i halsen. Det lät så himla kul och jag och Sawbuddy garva nästan ihjäl oss hehe. Den här är för dig Saw. Bara du förstår voff voff haha ni andra får se filmen hehehehe

Men ärligt vad jag hade längtat till detta. Jag erkänner jag är nörd. Bara älskar kärleksstoryn..... Hade scvårt att släppa tankarna på filmen efter aaaaa


RSS 2.0