Dagen D.....

Säger bara äntligen hehe. Dagen D är här det vill säga premiären av filmen Eclipse. Wohooo. Väntar bara på att klockan ska bli nio hehehe. Har liksom längtat till detta sen premiären av New Moon var avklarad hehe. Undrar om Sawbuddy är lika upphetsad som jag haha. Men först blir det lite dans.

Tjo hoo


Over and out

Biljäveln

Är så jävla trött på allt just nu. Alltid ska det hända något som absolut inte är till min fördel hehe. Nu får det allt ta och vända. Hallååååå lyckan var är du? Grrr.....
I går starta inte biljäveln. Helt död och jag kan säga så här. Jag var inte hemma på tomten precis för då hade jag fan inte brytt mig. Jaja. Hur vi än försökte (startkablar, rulla i gång) så fungerade inget. Vad gör man.. Grinar lite inombords sen ringer man bilbärgning (assistancekåren, jour) för lite hjälp. Det tog emot för man har ju hört att det kan bli rätt så dyrt hehe. Men när fan kom så tog det honom 1 minut att starta biljäveln. de hade lite starkare grejer än ett vanligt bilbatteri att ta till. Men skitsamma. I gång kom den sen var det bara att åka raka vägen till bilverkstad. Var lite skraj för hade jag fått motorstopp eller annat så hade jag inte fått igång igen.


Fan hatar bilar, hatar allt för tillfället.

Nu ska jag gå o dra något gammalt över mig

Bajs bajs nä jag menar over and out

Kungligt bröllop och snart Eclipse. Tjo hooo

Tönten is back. Bröllopet mellan kronprinsessan Victoria och Daniel var så underbart vackert i går. Lilla jag satt med tårar i ögonen först när hon kom in i kyrkan och sen när de sa ja till varandra. Därefter var tv.N på hela kvällen och titta som tätt slank jag in och fick se små glimtar av de turturduvorna. Bröllopstårtan var gigantiskt hög men såg god ut. Men bäst var Daniels tal. Fan va jag lipa och det tror jag fler gjorde. Så vackert.......
Jag sa ju att jag var tönt haha. Nog om detta

Karin snart är det dags för Eclipse. Wohooo Biljetterna ligger och väntar här hemma. Bara vi slipper köpa en kärleksmeny den här gången hahaha

Over and outDans är livet....

Min dag började skit. Var sur, tvär och grinig och hade inte lust med någonting. Kände mig otillräcklig som mamma för att jag inte ens kunde försöka vara lite glad. Måste ta mig i kragen nu. Hmm undrar hur många gånger jag sagt det nu.

Jaja framåt eftermiddagen blev humöret lite bättre. Dels för att dansen närmade sig och för att jag pratade med loco.

O ärligt vad vore jag utan min dans. Det är så underbart att dansa både när man är glad eller ledsen. Det känns som att jag svävar och jag lägger all min klraft och fokus på det jag gör. Ibland blir det så intensivt att jag gråter utan att märka (tööntigt, Jag är besatt av dansdjävulen). Ibland undrar jag om jag ens hade suttit här om jag inte hade haft dansen att ta till när jag varit ledsen. Jag älskar Bolivia Kommittén och alla som någonsin tillhört och dansat kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta.
Nä nu är det snart fotboll på tv. Ska sluta tycka synd om mig för idag.

Natti natti


Saknad och längtan......

Vet inte riktigt var jag ska börja. Något måste hända snart annars blir jag galen. Så här kan det inte fortsätta för det kommer ta kål på mig och det kommer sluta med bitterhet. Jag känner sån otrolig saknad och längtan efter kärlek och frihet. Att få göra mina egna saker med och utan barn. Blir galen på allt det här. Sliter mitt hår och vet inte vart jag ska ta vägen. Tycker synd om mig själv vilket man inte ska göra utan istället ta tag i sakerna. Det kommer AAAAA

Jaja förutom min deppighet har jag gjort en del trevliga saker på sistone förutom att sitta och längta haha.

Torsdag 17/6
Träffade Carro och hennes son på stan. Mycket trevlig. Käka mat och snacka en himla massa skit haha. Träffade även min Anette när hon var på väg till frissan. Har saknat henne massor.

Fredag 18/6
Jobbade tjo hooo. Mycket skoj. Ledsen på kvällen för jag saknade....... ja det ni hehe

Idag lördag
Uppe tidigt och vrålstäda. Skoj, näää. Elin kom med sina barn på fika mycket trevligt och vi hade en hel del att prata om. De skulle i väg på ett ärende men vi bestämde att de skulle komma senare och äta med oss viljket ar mycket uppskattat då barnen kunde leka mer. Toppen kväll och slapp tänka så mycket. Men nu har de åkt och jag är tillbaka med mina demoner. Funderar på att ringa loco så jag blir lugn. hehehe

Godnatt


Fotbollsnörd

Har jag tydligen blivit. Helt sjukt men jag som aldrig gillat fotboll speciellt mycket tittar både på VM och går på korpen matcher. Senare idag är det macth mellan Argentina och Sydkorea. Måste bara se. Givetvis håller jag på Argentina hahaha. Nä nu blir det softish lite.

Kram kram hahaha

Blllääääääää

Sitter här och tänker och tankarna tar snart kål på mig. Varken hjärna eller hjärta orkar mer snart. Det är inte det att jag sitter och tycker synd om mig själv för att jag har motgångar utan för att livet verkligen inte blivit som jag ville. Varje gång allt känns rätt och man är glad i sinnet så nog jävlar drar ödet iväg med en på andra vägar som man själv inte skulle valt. Det är lika jävligt varje gång för det känns som att man hamnar i återvändsgränder och så måste man ta sig tillbaka hela långa vägen och börja om på nytt.
För tillfället kan jag säga att jag är så trött på allting vilket går ut över min omgivning. Jag vill vara lycklig och älskad och bara njuta av tillvaron. Inte gå omkring och tänka.

Nä måste fan rycka upp mig om jag inte ska gå under. AAAAAAAAAAAA

Jaja Tipspromenaden vid sörsjön i går vaer kanonfin.

Och dansen på kvällen, ja vad kan man säga. hade jag inte haft den så vet jag inte om jag hade klarat många av de saker jag gått igenom.

Bilder från Mirjas möhippa


Bär danne närmast hjärtat. Nawww


Vi tre systrar posar så glatt ihop hehe

Djupt koncentrerad när hon svarar på frågor om sin kära

Snyggve hahahaha
Mums mums
Eclipse. Nu bokat hehe

Äntligen. Sutiit och väntat på att de förbannade biljetter till Eclipse skulle släppas och nu har jag bokat två. Wohhooo. Ska fan gå och fira med kaffe och choklad.

21 dagar kvar till premiären

Tentan

Närmar sig med stormsteg. känner mig inte förberedd för fem öre. Det är så svårt och så många begrepp att hålla ordning på. Hur ska jag kunna hålla ordning på euklidiska och topologiska begrepp och ett till ett principen typ. Jaja får väl försöka ordbajsa vilket jag är kass på hehe. Några poäng kanske man lyckas få i alla fall.

Sen går jag och väntar på om jag blivit godkänd på kartläggningshelvetet. Blir fan loca i huvet snart. 
 
Förutom allt skit i skolan så ska vi inte prata om det struliga privatlivet. Tänk om man bara kunde stoppa huvudet i sanden och försvinna. EE ok det är fegt men skulle vara skönt. Man kan ju alltid hoppas att problemen löser sig av sig självt.

Nog med skit och gnäll.

Nu blir det ett varmt bad hos mor och far. Funderar på att ta med en kopp kaffe och en skål med chips och riktigt mysa till det i vattnet haha

BTW så längtar jag till dansen. Vill dansa av mig all ilska  haha

Over and out

RSS 2.0