Gott nytt år!!!

Nu är snart 2009 till ända. Ett år som för det första gått mycket snabbt men som också bjudit på mycket glädje för min del. Men nu ser jag fram emot 2010 för jag tror att det är mitt år då. Men nu vill jag önska alla som läser ett riktigt Gott Nytt år!!


Over and out

180 dagar kvar

Till premiären av Elipse hehe. Längtar ihjäl mig men så är jag också nörd. Tjo flöjt...

Kwop Kilawtley - Stay with me forever. Orden som Jacob säger precis innan han nästan kysser Bella. Vackert


Mellandagscaching i Katrineholm

Ett event som vi deltog i igår. Mycket trevligt och dessutom fick vi se lite mer av Katrinholm som faktiskt är en rätt så mysig liten stad. Jag uppskattar att vi var ca 30 olika team (hm kankse) och det var kul att få ett ansikte till de olika namnen. Vi gick runt tillsammans med Team Vildmark (linus bror med familj) och ett annat team som hette Mistel.


Bilden är tagen från de som anordnade eventet

Idag åkte team Vildmark och halva Team Garbo tillbaka till K-holm och tog lite mer cachar.

Jag och Tuva stannade hemma och fixade lite. På eftermiddagen kom Karin och hälsade på. Vi bytte julklappar och den jag fick var klockren haha. Bild kommer senare. Fick Sarah Jessica Parkers parfym "TWILIGHT" haha.
Den var bäst haha...

Nu är det snart sovdags. Over and Out

Fika och skridskoköp

Sen som vanligt med inläggen men bättre sent än aldrig hehe. I går var jag och barnen och fikade med Anette på stan. Så himla kul att se henne eftersom det var ett tag sen. Men skrikiga och icke tålmodiga barn förstörde lite hehe. Barn är juuu sååå söta haha. Men det var trevligt i allafall. Måste ses oftare.........
Efter fikat köpte jag mina efterlängtade skridskor. För fem år sen glömde jag mina någonstans och snål som jag är har jag ej köpt nya förrens nu.

Tack och hej leverpastej


Min nya mugg aaaa

Fick en mugg av min syster i julklapp. Det står " min syster" på. Med tanke på allt vi gått igenom under åren så betyder den jättemycket för mig hehe.

På muggens insida står det Du är en lojal och kärleksfull vän. Du är alltid ett stöd och du är bra på att inte avslöja hemligheter. Nära eller långt borta, du är alltid här. Du är världens bästa syster.

Så himla fint. INte undra på att det är lite extra gott att dricka kaffe nu. Hej svejs


Jul, o Du underbara och stressiga jul

Jaha då var et samma visa igen då. Dålig uppdatering innebär mer för mig att skriva nu. Gwaaa. Lär mig aldrig haha.

Onsdag:
Shoppade det sista på stan. SKÖNT.... Därefter skulle vi snabbfika med Barbro (gamla granntanten) men blev kvar i flera timmar. Vi hade spå himla trevlig och pratade om allt mellan himmel och jord. Precis när vi kom hem, ringde Sussi barnens fröken och frågade om vi inte kunde komma till dagiset och hålla henne sällskap. Hon var ensam med två barn. In i bilen igen och så satt jag där en stund och babbla. Städade det sista på kvällen sen plus att vi ställde ut gröt till tomten.

JULAFTON:
Uppe med tuppen och kan man tänka sig. Tomten hade varit och lämnat paket hos oss och även ätit upp gröten. Kidsen överlyckliga och förväntansfulla. Vid ca elva begav vi oss hem till Familjen Ohlin (Linus syster) för julfirande. Mycket trevlig. Glögg, god mat, tomte, paket och dessutom en stor brasa på gården gjorde dagen och kvällen prefekt. Jag hade visst varit lite snäll under året för jag fick några paket hehe. Kidsen=bortskämda fick hur mycket som helst. Det riktigt lyste om dem för varje paket de öppnade. Jaja det var lite kortfattat om jul.

Några kort nedan


Tuva och Ebba tittar på tomten

Olle med slips men utan skjorta. Den åkte av precis innan

Tack tack snälla tomten

Ännu mer tack och kram

Värst vad snälla vi hade varit i år då hehehe......

Herta och Kicka slåss om tomten (Hertas julklapp)
Fredag:
Slappar dag. Lekte ute i snön. Lekte inne med nya leksakerna. Såg Ice age 3 ca 3 gånger. Tjo hoooo. Marcus sov över hos oss.

Idag:
Idga har jag pluggat. Gjorde min komplettering. Tänkte att det var lika bra att passa på när Marcus är här. Han är riktigt duktig på att skriva så jag kunde fråga lite.

Sen surade jag lite. Och nu är det kväll och jag surar fortfarande


Over and out

God Jul

Jag önskar er alla en riktigt God Jul! OVER AND OUT

Femenino

Ja då är det klart vad man ska dansa på saya tävlingen. Det blev femenino alltså en koreografi med enbart tjejer. Vi fick mail i morse att sista dansen för hösterminen var idag och att vi skulle få reda på vilka som skulle dansa. Lagom uppspelt gick jag dit frö att som jag tänkte dansa lite innan vi fick reda på resultat. Men så blev det icke. Hann dansa typ 2 minuter innan jag var tvungen att gå och sätta mig på grund av yrsel och illamående. Dessa jävla tabletter gör mig galen. Det står på förpackninegn att biverkningar som illamående och kräkningar kan uppstå. Men varför ska just jag alltid åka på sånt skit. Jaja det blev i allafall ingen dans. Lite tråkigt att bara sitta och glo. Men men efter all väntan så är det skönt att veta vad man ska kämpa för. Nu är det pizzatajm.


Wiiieeee Femenino hehe


Bild från förra årets femeninoOver and out

cool teckning


Haha det här fick jag på mailen. As kul ju och då måste jag givetvis dela med mig. SkitcoolEfter att den lilla flickan tagit med och visat teckningen hemma, återvände hon till skolan nästa dag med en lapp till klassläraren från mamman som löd:


"Jag vill gärna klargöra ett par saker angående min dotters konstverk.

Detta är INTE en teckning av mig när jag utför någon slags stångdans på en strippklubb.


Jag arbetar i en järnaffär och jag hade berättat för min dotter om hur mycket pengar vi hade tjänat efter det senaste snöovädret.
Bilden föreställer mig när jag säljer en snöskyffel!”.Hängig

Hatar att vara hängig. I går efter opponering fick jag jättehög feber och ont i hela kroppen. Tyckte lite synd om mig själv då. Idag lite bättre men forfarande feber. Trots det gick jag på stan.... aja baja. Men nu är det tv dags. Tjo hooo

Over and Out

Prutten

Jag är så icke trött för tillfället. Börjar bli lite nervös inför opponeringen imorgon. Varför vet jag inte. Man ska ju bara sitta där och se glad ut och svara på frågor eehh typ. Det går säkert bra men tänk om man får en fråga som man inte kan svara på exempelvis varför valde du just detta att laga mat på stormkök. Vad fan ska jag svara då. Jo för att det står i studiehandledningen att vi ska göra ett utvecklingsarbete haha. Nä nu flamsar jag bara.

BTW har jag ett nytt smeknamn. Prutten haha. Jag vet inte vad som flög i mig men jag råkade släppa mig i bilen när vi körde hem Karin. Gud vad hon garva och vad jag skämdes. Ska fan dra något gammalt över mig. Förlåt Karin för att jag var otrevlig men visst var det höjdpunkten på dagen tjoo flöjt hehe. Nä men elakt alltså. Först har man trevligt. Karin bjöd på lunch på Spicy hot och jag tackar genom att dra i väg en brakare. Blääää

Ska försöka att sova lite nu, fast jag inte är trött. Kanske ska ta och trycka i mig lite tranbärsjuice. Har urinvägsinfektion och idag först ringde jag och fick antibiotika. Bättre sent än aldrig.

God natt och good ByeOpponering

Är just inte det roligaste att göra. Blää.. huvudvärk efter att ha suttit och glott i papper hela dagen typ.... Men nu är en gjord. Den andra ska jag sitta med i morgon. Det står i Instruktionerna att vi ska lyfta arbetet och bara säga positivt. Men vad fan gör man om det visar sig att det fattas delar som gör det hela ofullständigt och ostrukturerat. Ska man säga att fan vilket bra arbete det här är gwaaa. Nä tänker jag inte göra. jag lägger fram det negativa lite positivt hehehe. Nu är det "andra Avenyn " So bye bye


Bjussar på ett litet kort som en fotograf tog på Cromwell i Lördags. Hoppas bara att det kommer i nästa nummer av noll elva haha


Quote of the day

"It takes a minute to have a crush, an hour to like someone, and a day to love someone..... but it takes a lifetime to forget someone"

Anonym

I am flying, my heart is taking over......

Shit sitter med gåshud på armarna och tårar i ögonen. Lyssnar på Erik Grönwall som vann idol. Låten higher är bara så skön. Inte för att jag är något direkt idol fan men Erik var en klar favorit redan från början och när han sjöng denna låt i fredags då sprutade tårarna. Är extremt känslig just nu hehe. Men skit samma. I dag har jag skrivit färdigt mitt utvecklingsarbete. Så skönt aaaaa. Trodde inte jag skulle orka sitta så länge som jag gjorde idag. Var på Bolivia Kommitténs fest i går eller rättare sagt kom en timme inna det skulle sluta. Fick hets dricka och sedan blev det utgång till Cromwell. Var väl mindre kul men trots det var mitt smile ändå uppe vid öronen. Mer om det en annan gång. En toppenkväll som jag aldrig kommer att glömma. AAAAAAAA

Over and out

 

Jag vann tjo hoo

Så här glad är jag i dag för att jag vann tävlingen som Karin hade på sin blogg wiiieeee. Nä skoja bara. Glad är jag förstås men det här bilden togs i morse innan vi skulle på luciafirande på förskolan. Kände mig lite crazy helt enkelt. Hmm har det blivit plugg i dag då? Ja det kan man säga. Nu skiter jag faktiskt i hur skiten blir. Jag tänker och analyyserar för mycket så till slut blir det inget vettigt i allafall. Men jag har stora planer på G. Kan inte säga nu men ska prata med en på skolan som håller på med utomhuspedagogik och se om det jag vill/ hoppas göra går att genomföra. Det är ett långsiktigt projekt som kommer att ta all min tid i framtiden om det går att genomföra. Hoppas hoppas. Men nog från mig i dag. Kaffedags och lite senare Cirkus Möller. Ok då lite idolfinal hinner jag med. Heja Erik.......


Vaccinerad

Jaha då har man tagit den lilla sprutan då. Den mot grissjukan. Ingen feber och inget ont i armen. Gud så skönt att det äntligen är över. Fan man har ju sett de milslånga köerna men själv så stod jag max 20 min.

Men men nu har jag lite plugg som väntar.

Ja just det. Genomförde min lilla uppgift till utvecklingsarbetet idag. Vilken syn det måste varit. Fyra ungar omkring mig och jag sitter och vevar febrilt med sleven i tre stormkök. De blev helt imponerade av tången man tar kastrullerna med "tamoj" kallas den.  Jaja ingen brände sig och alla överlevde. Gott blev det också. Vi åt Italiensk Lövögryta

Tjo flöjt och hej svejs

Twilight quote 2


" You are the most important thing to me now, the most important thing to me ever"

Edward to Bella

Sean Banan

Sean banan är bara för rolig. Titta får ni se haha


The twilight saga - quote


"I could think of one place.......
One place that would belong to him and no one else. A magic place, full of light. The beautiful meadow i´d seen only once in my life, lit by sunshine and the sparkle of his skin"

                                                                                                                 -Bella on Edward


Lördag kväll tjo ho

Hm har tråkigt. Det är lördag kväll och vad gör jag, jo sitter och läser i min ensamhet. Ja ja tycker lite synd om mig själv he he. Det enda som är kul är att det bara är 206 dagar kvar till premiären av Eclipse ha ha ha. Nä god natt nu Over and out

Lite förströelse

Eftersom jag tagit en paus i pluggandet (Har gått rätt bra nu på förmiddagen) tänkte jag ägna mig åt lite onödigheter. Hittade detta på en annan blogg och jag snodde. Tjo flöjt. Jag älskar listor

Om dig.

1. Hur mycket är klockan just nu? 11.15
2. Namn? Jenny
3. Vart bor du? Norrköping
4. Hur många barn vill du ha? Har ju två underbara kottar
5. Vill du gifta dig? Nej
6. Rullar du spaghettin eller skär du den?  Skär
7. Har du ätit sushi? Nej och kommera aldrig prova
8. Favoritglass? Allt med viol
9. Hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet? Just nu inget
10. Humör? Vet inte. Lite ledsen

Fyra Grejjor.

1. Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nej, men en gång trodde jag att jag var det eftersom en polisbil åkte efter mig hela tiden och stannade bakom mig när jag stannade
2. Har du en hund? Nej men katt
3. Sover du helst själv eller med någon? Själv.

SKULLE:

1. Skulle du vilja vara längre? Ja lite, runt 1.70
2. Skulle du vilja väga mer? Haha nej vekligen inte
3. Skulle du vilja ha sex nu? hmmm vågar jag svara ja ok jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? Haha nä jag dricker ju knappt. Men visst skulle det vara kul och göra något galet

KAN.
1. Kan du röra på öronen? Nej.
2. Kan du slicka dig på näsan? Nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? Ja hmm provade precis
4. Kan dina föräldrar lita på dig? Absolut nu men inte förr
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Ja skulle vara skönt
6. Kan du va på en fest utan att dricka? Ja, har varit många gånger. Har lika kul ändå. man märker liksom ingen skillnad
7. Kan dina vänner lita på dig? Ja, självklart! till 100 procent
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? Har redan 1 och jag är så nöjd med den
9. Kan du suga? Vad för något haha
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? nej

HAR.
1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja många gånger när jag var ung
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Inte som jag kommer ihåg
3. Har du syskon? Ja, tre äldre men 1 är helt pantad
4. Har du någonsin haft sex med någon? Ja vilken fråga haha
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? Ja och jag kom på dem. Vad de skämdes
6. Har du varit full den här månaden? Nej
7. Har du redan tröttnat på dom här frågorna? Nej men vill ha smaskigare
8. Har du borstat tänderna den senaste timmen? Japp, luktar som en nyponrs i käften
9. Har du pussat någon som är fyra år äldre? Ja även en som var 4 år yngre haha
10. Har du haft sex med någon som är tre år äldre? ja
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre?
12. Har du blivit påkommen när du har haft sex, om du har haft det? Ja haha och den historien är så pinsam att jag nästan måste skriva på min blogg haha
13. Har du haft sex med mer än tre personer? Jaa
14. Har du ljugit på någon fråga än då? Nej, är så ärlig

VEM.

1. Vem älskar du? mig själv, familjen och mina underbara vänner
2. Vem hade du senast sex med? Mig själv haha
3. Vem vill du bli full med? Skulle vara kul att bli full med Taylor Lautner eller med LOCO
4. Vem är den bästa artisten? Romeo i Aventura
5. Vem pratade du senast i telefon med? Mamma
6. Vem är snällast i världen? Min mamma
7. Vem vill du prata med? Någon som kan trolla bort smärtan och ångesten i mitt hjärta
8. Vem sov du senast med? Tuva och Olle
9. Vem vet allt om dig? Tror inte någon vet allt om mig.
10. Vem hatar du mest? Loco
11. Vem kramade du senast? Garbo

 


Laurent

Idag gästade Edi Gathegi vakna med the voice. Han spelar Laurent i twilight och New Moon. Himla trevligt att se. Han berättde att han var glad att han bara fick en biroll i filmerna för de andra skådespelare kan inte göra någonting längre. Helt hysteriskt nere i staterna. Jaja nog om detta. Snygg är han i allafall.

Migrän har jag haft hela dan så det blev inte mycket pluggande idag heller. På eftermiddagen kom Olles komkpis och hans mamma på fika. Himla trevligt och de lekte som bara den.

Men nu är jag trött så jag säger bye bye


Panik

Pengar är kul och bra att ha men allt jobbande nu har gjort att jag inte hunnit börja med utvecklingsarbetet. Börjar få smått panik. Måste verkligen få tummen ur nu och börja men jag har verkligen ingen motivation. Ska köra på stenhårt i morgon så blir det till att slappa en sista dag (har migrän nu)
Först "mammas pojkar" sen "paradise hotel"


Dagens fråga:
Vad önskar ni er i julklapp?´Tjo flöjt säger jag nu.  Ska kurera mig med panodil
Längtar redan heheJacob Blacks tatuering i New Moon

RSS 2.0