Sommar, sommar, sommar ahhhhhhhhhhhhh

Sååååå underbart med sol och värme. Ska aldrig mer klaga på att det är för varmt eller jo kanske. .Har i allafall  haft en kanonhelg. Bara varit och inte gjort någonting. Linus bror har varit här och vi har grillat och han har lajjat med ungarna.
Karin hälsade på i Lördags och vi käka och sen såg vi filmen Wild Child (hemsk). I söndags efter min träning som för övrigt gick kanonbra (platserna klara för karnevalen i Valdemarsvik) så kom Carro coh Karin på besök. Vi fika och åt tårta som karin gjort. Kanon Karin........ Sen köpte vi pizza som vi mumsa i oss. Håller med Carro om att vi måste göra om detta. Fler får jättegärna göra oss sällskap då. Vi hade så kul att vi glömde bort klockan och helt plötsligt var hon bara 23.00. Tiden går fort när man har roligt.
Idag har jag jobbat igen på kidsens förskola. Skoj men det är så förbannat varmt på gården. Ooops jag klagade. Det är som en kokande gryta och man vet inte vart man ska ta vägen. Jo jag sitter för det mesta i solen med min vatten flaska och pressar haha. Det var allt för mig. Nu ska jag ta mig en kopp java.

Over and out

090626

Michael Jackson är död. Snyft snyft jag släppte en tår. Nä vars tråkigt för han har varit min stora idol en gång i tiden och han har gjort en himla massa bra låtar. Ska ta mig en drink ikväll för att hedra hans minne hahaha.
Underbar dag på förskolan. Fick jobba lite längre vilket man bara tackar för. Pengar vill man ju alltid ha mer. Vi hade vattenspridaren på när det var som varmast men ungarna misskötte sig så jag fick stå och hålla i den hehe. Snacka om att de blev ner sprutade när jag sprang efter dem med spridaren i högsta hugg. Elaka fröken hehehe
Efter jobbet hämtade Linus och hans bror Marcus oss och vi åkte raka vägen hem och tryckte i oss daimglass med en stor kopp Java till. Underbart. Nu har vi precis grillat och jag gjorde en jättegod drink med hallon i ( For u Michael) Vet inte vad vi ska göra senare. Helst av allt vill jag bara gå och sova för jag är så tröttttttt. Ovanligt hehe.

Over and out


Bränd

Har  bränt mina axlar, flagar på benen och så ser jag suddigt. Tycker synd om mig själv och har tröstätit idag. Få skylla mig själv. Smörjer mig inte fast jag är ute hela dagarna och dricker inte någonting (vatten) på dagarna. Därav min dåliga syn. Bläääää. I dag efter jobbet fick vi besök av Norma (barnens gudmor och min förra bästis) Kändes sådär. Vi har inte träffats på typ ett år sen det där hände och nu helt plötsligt. Hade först tänkte be henne fara åt helvete men jag är ju inte sån. Jag fick en andra chans när jag gjorde bort mig då förtjänar andra det också. Men ett år är lång tid. Vi hade i alla fall trevligt och fika lite. Får väl se om vi träffa någon mer gång eller om vi får vänta ett år till hahaha.
Nu har ungarna somnat. Nu ska jag gå ner och ta mig en kopp Java på altan. Kanske ta med en bra bok eller något. Hej hopp från mig.
En sak till. vill man nå eller söka mig på facebook kan man följa denna länk. facebook.com/caporalita

Over and out

Sommar och sol

Kan det bli bättre eller. Solen lyser och himlen är blå vad det är skönt att leva då haha. Men ärligt. Har varit och jobbat på ungarnas förskola i två dagar och vi är ute från 7 på morgonen tills att de stänger. Så himla skönt. Sommartid skulle jag verkligen inte vilja ha ett inomhus jobb. Skulle nog bli lite koko i knoppen då. Jag vet inte vad jag ska skriva mer. Just nu är allt perfekt förutom att jag haft ryck i ögonlocket och haft dubbelseende i två dagar. Beror säkert på att jag är ovan att jobba och är så förbannat trött hela tiden. Tröttsjukdomen kallas det haha. Man sover ihjäl sig.
Nu ska jag snart sova men först lite våra bästa år som jag spelat in. Ju snabbar det blir onsdag  desto bättre. Längtar till dansen. Snart Karneval i Valdemarsvik och jag vill så gärna vara med på den.
Men nu säger jagt Over and out


Hahaha kolla vindögd. Töntigt

Segt......

Söndagar suger för då vet man att det snart är dags för jobb igen. Just idag känner jag mig så trött. Ok att jag får skylla mig sjävl för jag satt uppe hur länge  som helst i går och såg på film. Först Feel the noise-reggaeton och sen Rocky 4. Jävligt bra filmer speciellt den första haha. Mycket rump och höftvickande haha. Men för att återgå till dagen. Just det trött var ordet. Hmm Vi skulle ut på lite caching och trött som jag var så slog jag in fel koordinater och vart tror ni vi hamna. Jo, precis vid en kohage. Kände med en gång att det var fel. Haha kossorna kom galopperande i full fart mot oss hehe sen stod de och bröle vid staketet. Mycket skoj.... På eftremiddagen var det dans. Det gick inte så bra. Kände mig inte laddad och så var jag som jag skrivit tidigare TRÖTT..... Nu har jag precis kommit hem från ett härligt bad hos mamma och ska ta en stor kopp Java till Beckfilmen som börjar snart. See u

Over and out


Midsommar

Blev ett lugnt midsommarfirande. Tillsammans med mor och far åkte vi ut till Ekvallen I vånga och dansa kring stången hehe. Himla skoj faktiskt. Både Olle och Tuva  svängde loss rejält. Träffade syrran där (har inte snackat på ett år) och det kändes lagom kul när hon bjöd oss att sitta och fika med dem. Garderade mig och köpte en bullpåse i allafall hehe.
Hämtade upp min andra syrra Annika när vi åkte hem och så grillade vi lite senare. mums mums.......
Tog ut Tuvas flätor på kvällen. Haha hon såg ut som ett troll.
Kaffedags nu. Som vanligt......

OVer and out


Hemma igen

Ja då var man hemma igen. Kändes sådär att landa på kungsängen. Ahhhh längtade tillbaka med en gång. Bara älskar Turkiet. Det är därför vi har varit där så ofta. Vi har i allafall haft en helt underbar vecka med mycket sol och bad både i havet och i poolen. Olle och Tuva var så duktiga. Visst lite bråk blev det mellan dem när de var trötta. Men det hör ju till. Försökte att få dem att vila när det var som varmast. Ibland gick det och ibland inte. Vi var uppe sent på kvällarna och de dagar de inte sovit så märkets det kan man säga haha. Shopping hann vi också med en hel del. Bland annat var vi på Turkiska Ullared haha. De hade urklipp i provhytterna från vårt Ullared haha. Men visst var det billigt där så lite grejer följde med i lilla påsen hehe. God mat har vi också ätit. På vårt hotell fick vi tårta efter lunch och middag. Eller rättare sagt det stod framdukat typ tio tårtor. Mums i magen. Olle frågade varje gång vem som fyllde år haha.
Men absolut roligaste på hela resan och som Olle pratar om fortfarande var när vi åkte på jeepsafari till Taurusbergen. Vi var tre jeepar som följdes åt och vi åkte jättesnabbt på små slingrande vägar. Det var hur kul som helst. Vid en gränsstation sprutade en polis vatten med vattenslang rakt in i bilen haha. Det var signalen för hur resten av resan skulle bli. Man kan säga att vi hade vattenkrig. Alla i jeeparna samlade på sig vatten i sina flaskor. (en hade en tioliters dunk som han kastade på vår jeep i hög fart haha) Sen kastade vi på vranadra när tillfälle gavs haha. Chaufförerna var förstås med på det. Vid några tillfällen var vi uppe i 70km/h


Vårt hotell
1:a dagen. Tuva får rasta flätorVid strandenHittade en Cache vid templet. Se så glada vi ärOlle, jag och Tuva posar vid tempelruinenOlle på madrassenHmmm sköldpadda på menynStor sköldpadda vi såg på jeepsafari hehe den ser liten ut
Tuffa jeepen

 Taurusbergen i bakgrundenManavgatflodenEn stor damm
Uppifrån dammenTuva rider på åsnaOlle och hans tjej. Holländska MadeleineHaha kolla minernaMys på balkongen
Hopp hoppStora flaggan i bakgrunden. Kännetecken i Side. Står i en rondell


 
Vid några ruiner
Side centrumOlle ute på piren. Hmmm mörka stora vågor i bakgrunden. Syns ejTuva ute på pirenSent på kvällen. Barnen trötta


Jippi!!!

Tjo hooo! Om ca 3 timmar sitter jag på planet. Så nu blir det inget bloggande på en hel vecka. Tillbaka den 18:e. Solig kram till alla som läser


Over and out

Resfeber

Slut i kroppen och huvet håller på att gå i bitar. Har precis varit över hos mamma och badat. Så skönt. Vill också ha badkar hemma, nä men vad har vi Bara en jävla dusch. Vikarierat på ungarnas förskola i två dagar. (ska vara i morgon med) Sjukt roligt men jag kan säga att jag absolut inte är van att vara ute från 8-16. Så lite sliten haha. Och idag klämde jag tummen i grinden. Trodde jag bröt den och jag skrek nästan högt. Vad pinsamt. Värren än ungarna. Nu är den lite blå och jag tycker lite synd om mig själv. Stackars tummen........hehe
Shit nu har också nedräkningen börjat på riktigt och jag har fått resfeber hehe. Åker ju på torsdag och nu när ungarna ska med blir man lite larvig och packar typ med hela apoteket. Det är vätskeersättning, alvedon, plåster, nässpray ja allt haha. Man vill ju vara förberedd. Dessutom har jag dragit ut koordinater till de 7 cacharna som finns i Side. Hoppas bara vi hinner med det. Haha instruktionerna var på tyska ehhh hmm det var ju lätt att läsa dem och dessutom förstå dem. Men det ska vi nog kirra

Men nu ska jag gå och packa lite till. Ta mig en kopp kaffe och trycka i mig två chokladbitar.

Och Linda, jag lovar att jag ska uppdatera min blogg oftare när jag kommer hem från turkiet. Är lite dålig på det.

Kram alla...........     Over and out

Söndag

Underbar dag. Låg i sängen till 10.30. Helt otroligt. Första helgen som man inte blir väckt  typ 5 ahhhhh. Tog det bara dö lugnt tills det var dags att hämta dem.
Jag gick och sola och Linus åkte hem med barnen. Sen gick jag till dansen och det gick bra idag.  Var asröd i ansiktet bara. Brände mig när jag solade hehe. Såg ut som en gris.
Nu sitter jag här och ska bara slappa resten av kvällen. Så skönt. Föresten så har jag laddat lite inför höst terminen. Köpte en ny almanacka i dag haha. Svårt att släppa taget om skolan.

Natti natti och Over and out

Gråt och skratt

Blev det mycket av igår. Satt och såg nationaldagsfirandet på skansen på tv och när nationalsånegn skulle sjungas så fick jag klump i halsen och börja grina. Fan är så känslig haha men tycker vår  nationalsång är så vacker. Som nationalsång är den unik i världen, då den är den enda nationalhymnen som även inkluderar sina grannländer. Det ni......


Här är hela sången:

Du gamla, du fria du fjällhöga nord. Du tysta du glädje rika sköna! Jag hälsar dig, vänaste land uppå jord. Din sol din himmel dina ängder gröna. Din sol din himmel dina ängder gröna.


Du tronar på minnen från fornstora dar, då ätrat ditt namn flög över jorden. Jag vet att du är och du blir vad du var. Ja, jag vill leva jag vill dö i norden. Ja, jag vill leva jag vill dö i norden.


Jag städ vill dig tjäna mitt älskade land, din trohet till döden vill jag svära. Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand. Din fana, högt den bragderika bära. Din fana, högt den bragderika bära.


Med gud skall jag kämpa, för hem och för härd, för sverige, den kära fosterjorden. Jag byter dig ej, mot allt i en värld.
Nej, jag vill leva jag vill dö i norden. Nej, jag vill leva jag vill dö i nordenKvällen bjöd också på en massa skratt. Magnus Betnér´s Tal till nationen visades 5:an. Fan vad jag garva. Han är ju helt underbar alltså. Störtskön. Nästa gång han kommer till Norrkan ska jag gå och se.Aahh får ju inte missa. På dan var jag på stan med Karin. Haha provade duschmössor på Lagerhaus. Vilka olika konstiga det finns hehe. Karin du borde köpa den som såg ut som en tvättmaskin hehe.

Nä kaffedags nu och snart ska kidsen hämtas.

OVER AND OUT


Önskan från Linus

Linus ville att jag skulle lägga in bilder på våra tatueringar. Hmm igen. Ok då får han som han vill. Fattar bara inte varför.
Min tatueringLinus tatuering

Kaffe + en liten fräckis

Kunde morgonen ha börjat bättre ahhh. Sitter med en kopp kaffe och bara slappar. Ungarna tog sig faktiskt en liten sovmorgon och vaknade klockan sju idag haha. Hmm liten sovmorgon om jag jämför med att de brukar gå upp 5.30 haha. Idag ska vi få barnvakt. Sorgligt men ändå skönt. Vill ha dem hemma hela tiden hehe. De ska hem till Sussi, en fröken på deras dagis. Hon brukar ta dem någon gång då då och de bara älskar henne. De har så roligt där och de går och fikar hos hennes mamma, tant Ulla som tuva brukar säga haha. Skruttarna.
I går vikarierade jag på ungarnas dagis. Skoj haha. På grund av att det var lite barn så slog de ihop alla avdelningarna, så  Olle och Tuva såg mig nästan hela dagen. Det gick kanonbra. De gjorde ju sitt och jag jobbade ju. Sa till Olle att han skulle kalla mig fröken eller jenny istället för mamma, och då tittade han på mig och sa. Är du fröken också haha, mamma fröken jenny hmmmm. Men som sagt det gick bra. Ska vara där tre dagar nästa vecka också och sen drar vi till Turkiet. Fan så skönt ahhhhhhhhhhhhhhh

Tänkte nu avsluta med en lite fräckis. Bert Fylking på radion kör ju sina fredagsfräckisar men jag tänkte göra lördagsfräckis. Känsliga läsare  varnas haha

Två fulla kompisar i samma tält:
- Runkar du?

- Mhmmm

- Svårt att få upp den?

- Mhmmm

- Prova med din egen kuk då.......


hahaha nä så kul var den inte därför får jag avsluta med en nasty bild. Blunda de som inte vill se heheOver and out

2:a året avklarat

I går var det sista dagen i skolan. Alla i Estin träffades i rörelsesalen och sjöng och dansade. Det var så kul. Som avslutning vek vi en varsin papperssvala,  gick ut i trapphallen, placerade oss på tre olika våningsplan och så sjöng vi i kanon. Gunnar, musikkläraren satt längst ner och spelade på flygelnDet var så häftigt men samtidigt lite sorgligt. När vi sjungit färdigt så kastade alla ner sina pappersvalor  på lärarna. Då fick jag en klump i halsen och börja nästa grina. Det kändes verkligen. Fan men nu är äntligen två år avklarade av 3,5. Jippi!
Innan avslutningen så var jag på Make up store och fick en sminklektion. Fick av Linus i Julklapp och nu gjorde jag. Det blev jättefint men tyvärr så syns det inte så bra på bilderna. Det var främst ögonen jag ville lära mig. Hmm inte för att jag lärde mig nått. Har för fan tummen mitt i handen när det gäller sånt haha. Hon bara lägg lite där, och där, sudda lite där markera där och så vidare. Herregud jag är ju blond haha. Men i allafall nu är det gjort. Kände mig så fin.
Träffade Anette precis innan hon skulle in på lektion. Våra armbvand vi beställt hade kommit ( har likadana=vänskapsarmband). Hon fick pengar och jag mitt armband och det var så gulligt. Se bild nedan.
Kvällen blev lugn. Gjorde inget, bara slappade och såg Criminal Minds. Snyft.......


Sminkningen syns inte så bra ahhhhh. Skulle bett henne ta där.


Mitt och Anettes vänskapsarmband. Puss Gumman. Vi är bäst
Grupp G samlad för sista gången. Kram på er alla. kommer verkligen att sakna er. Haft ett underbart år tillsammans med er.
Detta är sista gången jag skriver hehe Estin 3, Grupp G.
Love ya all

Over and out

Äntligen

Säger bara äntligen. Sista dagen i skolan idag. Vi hade slutseminarium och opponera på varandras uppsatser. Det gick bra. Skönt att det är över men vi fick en liten komplettering på vårt. Blääää men man lär sig ju av att göra om det som är fel. Nu väntar förhoppningsvis en underbar sommar med mycket sol och bad. Lite jobba ska man nog hinna med också mellan baden hehe.
Men nu orkar jag inte skirva mer. Ska ta en kaffe och bara slappa för en gångs skull och bara njuta att man klarat 2 år i skolan.

Till alla er som vill ha lite spännande sommarläsning så har jag 4 pocketböcker som jag ej vill ha eller kommer läsa. Hojta om ni vill ha. Dessa är:
* Flickan i källaren. Berättelsen om Natascha Kampusch
* Stephen King - Thinner ( på engelska)
* Tankar från sängkanten - Marian Keyes (ny och oläst)
* Lyckan, kärleken och meningen med livet - Elizabeth Gilbert (ny och oläst)
 

1:a Juni

Underbar månad och snart drar vi till turkiet tjo hooo. Mer om detta längre fram hehe. Idag ringde de från barnens dagis och jag tänkte med en gång att nu fan är de sjuka igen fan. Men icke de frågade om jag ville vikariera i morgon. Chockad svarade jag ja hahaha. Ska vara bland de små hehe och byta bajs blääää. Ska även vara där tre dagar nästa vecka. Ska bli så kul. Hämtade ungarna lite tidigare idag och så åkte vi till förskolan där jag hade min praktik. De hade sommaravslutning med cirkustema och det var jätteskoj att titta på. En lite tjej kallade mig fröken och jag bara ahhhhhh smälte hehe.
Men oops CSI kallar måste dra.

See u.

Over and out


RSS 2.0