Kolmården

Först några bilder från Liseberg. Kortet där jag skriker mest och högst måste jag först scanna in, så det lär väl dröja ett tag men här nedan är några andra


Olle och Tuva i karusellen små grodorna
Hej hopp
Tuva i kaninresan
Olle i kaninresan

Vink vink

Linus åker kaffekoppen

Hmm ja du, Funny bunny kanske

Innan vi ska åka hem. Trötta
I går köpte vi ny utrustning för vårt geocachande. Helt sanslöst vilka idioter vi är. Först en GPS ca 4200 kr. Hmm som om man hittar fler cacher då eller. Sen en bilnavigator 1500 kr. Så att vi inte ska åka fel väg hehe. En dyr hobby som sagt men det är ju himla kul. Vi får se en himla massa fina platser och så får vi vara ute mycket i naturen. Nu har vi också lärt känna några andra cachare i kolmården. Via mail har de bjudit hem oss på fika. Jag skrev tillbaka samma sak. Får väl se vem av  oss som åker först. Troligtvis inte jag. Är för blyg.Idag var hela familjen på kolmården igen. Så himla mycket folk. Det var bilkö ca 1 km innan vi kom dit. Hmm bra början liksom. Men vi har ju årskort så vi knallade bara rakt in. Skönt. Hyrde skrinda till kidsen och till en början gick allt bra. De satt stilla och allt. Precis innan vi skulle hem så blev Olle jätteledsen för att vi inte hade gått in i någon souvenirbutik och tittat på mjukdjuren. Han visste inte att jag i smyg köpt en giraff till honom och en elefant till Tuva (som de skulle få på kvällen). Men i allafall. Går mot utgången och helt plötsligt så vrålar Olle helt hysteriskt och tårarna bara sprutar. För att vi skulle stanna och vända om så hade han stoppat in handen under skrindans hjul, och vi körde över den. Det blödde kanonmycket och först trodde jag att fingret var av men efter lite tvättande och plåstrande så såg vi att det bara var rejält skrapat. Fröst fick han lite ovett för att han stoppat handen där, men sen kramades vi och både han och Tuva fick sina mjukisdjur. Olle döpte sin till Bosse och Tuva sin till Melli. Åkte också linbanan. En upplevelse för barnen. Jag tyckte bara det var otäckt. Stillsamma lekar hemma och efter bollibompa somnade skruttarna med en gång. Vilken dag alltså. Höjdpunkten på Kolmården var att se den två månader gamla gorilla ungen Echo. Så söt där han satt på mammans rygg.  Annat skoj var de två getterna på barnens lantgård som jag blev lite kär i. Satt länge där och myste. Nu är det kaffedags. Så Good bye for denna gång.

Over and out

De två getterna

Olle och Tuva åker jeep

Elefanterna äter. Ser ut som att han ler...

Gorillaungen Echo. Se så liten

Vilket djur är du hehe?


Råtta 1936 1948 1960 1972 1984 1996 2008
Buffel 1937 1949 1961 1973 1985 1997 2009
Tiger 1938 1950 1962 1974 1986 1998 2010
Katt 1939 1951 1963 1975 1987 1999 2011
Drake 1940 1952 1964 1976 1988 2000 2012
Orm 1941 1953 1965 1977 1989 2001 2013
Häst 1942 1954 1966 1978 1990 2002 2014
Get 1943 1955 1967 1979 1991 2003 2015
Apa 1944 1956 1968 1980 1992 2004 2016
Tupp 1945 1957 1969 1981 1993 2005 2017
Hund 1946 1958 1970 1982 1994 2006 2018
Gris 1947 1959 1971 1983 1995 2007 2019

Söndag

Fick en liten sovmorgon i morse. Gick upp vid 09.00. Inte så konstigt med tanke på artt vi la oss. vid två. Tog det bara lugnt på förmiddagen. Kaffe på altanen i solskenet medans ungarna lekte med såpbubblepistolerna de vann i går. På eftermiddagen åkte vi till mediamarkt för att titta på en ny GPS + en bilnavigator. Så dyra de är. Men eftersom vi verkligen tycker omd et här med geocaching så kanske vi bör köpa en något bättre + till bilen. Ska fundera till i morgon innan vi bestämmer oss. På kvällen såg vi att det hade kommit ut en ny cache i närheten där vi bor. Slängde oss in i bilen och så åkte hela familjen på en trevlig liten kvällstur. Vi kom först och blev FTF. Vår 5:e tjoo hoo. Men vi fick kämpa för att hitta den. Väl gömd var den och utanför satt en mega superduper biig padda och såg sur ut haha. Pizza till kvällsmat och nu snart ska jag ta mig en kvällskopp kaffe.

Over and out


Liseberg

I går= Liseberg. Åkte med Berndts buss ( linus mamma) Entrékön ca 200 meter lång. Vi skuttar glada förbi med förköpt biljett hehe. Det är det som är bra när man åker buss där biljett ingår i priset hehe. Mycket folk i allafall och långa köer till ta mig fan allt. Ska ALDRIG mer åka i juli. Usch vad folk. Ungarna var kanonduktiga och tålmodiga. De bråka och busa ingenting fast vi stod i så långa köer. olle åkte Kållerado och han var jättestolt efteråt. Sen åkte hela familjen Flume ride (stockarna) den som skrek mest var jag. Haha köpte kortet efteråt ser helt hysterisk ut när jag skriker. Tuva ser lite rädd ut men Olle han bara skrattar.  Käkade på Burger King innan vi åkte hem och gick in i souveniraffären. De fick välja en varsin sak och vad väljer de. Jo kaninöron. Det absolut minsta saken i affären haha. När vi kom till bussen så låg det en varsin Lisebergskanin på deras plats. Farmor hade köpt. De blev jätteglada, sen somnade de med en gång. Jag med och dregla som sjutton gjorde jag. Hemma ca 01.20 och stupa i säng.

Over and out

Fästingar= blä

Två händelserika dagar snart till ända. Jag är skapligt mör i kroppen av att ha gått rätt så mycket. I går åkte vi ut till Sjöberga lägergård och hälsade på syrran. (Hon jobbar där) Vi firade hennes son som fyllde för ett tag sen. Olle och Tuva badadde som bara den och efter en stund så tog Danne, syrrans kille fram lilla motorbåten och vi tog en sväng. Han hade lovat barnen det förra gången vi var där. De tyckte nog att det var lite spännande för oj oj  vad det gick hehe. Se bild nedan. Kul att träffa syrran i allafall. Det var ju ett tag sen ahh. På hemväg så beslöt vi oss för att ta några cachar. men eftersom vi inte har karta i vår GPS så blir det em himla massa omvägar vi går. Irrar hit och dit som yra höns ju. Hittade en massa kantareller vid en av cacharna. Hehehe. Ni ska ju inte tro att vi lät dem stå kvar hehe. på kvällen såg vi att det kommit ut en ny. Linus slängde sig in i bilen och vi blev först. Han tog även 6 stycken till. Skönt när man ser att det ökar på listan. Trött på kvällen.


OJ vad det går
Kantareller är mumsI dag var vi ute på en cachingtur i Finspång. Av 14 tog vi 13. Kändes bra. Klättrade upp på ett väldigt svårbestiget berg. Jobbigt men väl däruppe tog vi en fika. Underbar utsikt. Sen åkte vi till ett ställe där de spelat in en eller några scener till Ronja rövardotter. Alltså vilket ställe. Vad fint det var. Akustiken där var enorm. Vägen dit desto svårare eftersom vi gick fel. Tog en timme att hitta haha vilka jävla amatörer. Hmm jaja. När vi väl kommit tillbaka till bilen och kört en liten stund så upptäckte jag någonting på handen och skrek till. Linus stressad, satt med GPS:en i högsta hugg, frågade vad det var. Jo ca 20 fästingar som kröp omkring helt febrilt. Då tittade Linus på sin hand och upptäckte att de kröp där med. Bebisar alltså. Stannade bilen fort som fan och skakade av dem. Kollade även barnen. Livrädd att vi ska få TBE som Linus pappa fick. Fick bort dem i allafall. Men vilka äckliga djur. Usch det kliar bara jag tänker på det. Blää
Mcdonalds för barnen för att det varit så duktiga och sen snabbhandling inne på Maxi innan vi åkte hem. Packade inför i morgon och ungarna somnade med en gång efter bolibompa. I morgon ska vi till Liseberg och då gäller det att man är någorlunda utvilad. Nä nu är det god natten för mig.

Over and out


Fika uppe på berget
Så här går det till när Linus och Olle kissar. Flyplanet kallas det hehe
På platsen där Ronja spelades in
Annan bild från platsen


Så trött

Idag har jag varit så oerhört trött. Nästan sjukligt alltså. Vi hade besök i går av Sussi och bullen och vi grilla och hade trevlig. By the way så drack jag sangria för första gången och det var riktigt gott. Tyvärr så blev det lite sent. Vi som är vana att typ gå och lägga oss vid 22.00 tyckte att 03.00 blev lite väl sent. Sista timmarna gör man ju ändå inget vettigt. Jag satt väl och halvsov och var väl inte vid medvetande. Stupa i säng och tänkte att jag måste hinna sova lite för ungarna går snart upp. Mycket riktigt. Ungarna vaknade tidigt ca 07.00. Men Linus var snäll och gick upp så jag fick sova lite mer aahhh. Bara för att jag sov så länge så missade vi chansen att bli först på en skatt. Fan också.....
Men som sagt vi var trötta idag så vi har tagit det lugnt. Hoppas vi är piggare i morgon för då ska det väl bli lite skapligare väder. Nu måste jag snart ha kaffe aaaaa.
Annat roligt som vi gjort senaste dagarna hmm. I söndags tog vi en tur till Katrineholm på en cachingtur. Vi hade koordinater till 16 stycken men lyckades bara ta 12. Dåligt men några var så svåra och det var dom som låg inne  i K-holm. Den mest pinsamma var den som ligger i en rondell med pilar. Den fick linus, hövdingen ta. Fan vad alla glodde. Tror väl att man är något psykfall som letar knark eller något haha. Jag hade aldrig gått ut och letat på denna. Tur att han e modig. Käkade på mcdonalds och det var så mycket folk så man trodde man hade kommit till värsta metropolen hehe. Hehe det är typ allt som hänt i helgen. NU ska jag i alla fall gå och dricka kaffe.

Over and out

Otroligt arg just nu

Är så otroligt jäkla arg för tillfället. Gjorde en dum sak nyss. Bara råkade tappa kaffekoppen över hela tangentbordet. Försökte torka och allt och skruvade till och med isär hela för att komma åt. Men 3 tangenter fungerade inte efteråt så det var bara att sätta sig i bilen och åka och köpa ett nytt tangent bord. Fan också. Men nu har man ju lärt sig en sak nämligen att inte dricka kaffe vid datorn.

Over and out

Fler besökare till din blogg

Vill du ha fler besökare till din blogg. Titta här http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=caporalita


Geocaching

Att min familj brinner för det här med geocaching är väl ingen hemlighet hehe. Har ofta fått frågan om vad det är för något, och man kan väl säga att det är en form av skattjakt med GPS. Man loggar in på geocaching sidan och fixar ett användarnamn (vårt är Team Garbo efter katten). När man gjort det så är det bara att gå in på sidan och hämta koordinater och bege sig ut och leta. Det finns en karta som visar ungefär var de olika cacherna ligger så du kan själv bestämma vilken du vill leta efter. När du hittat en så skriver du ditt namn i loggboken som ligger i cachen. I vissa finns bytes saker så man kan byta om man vill. För den som är intresserad finns mer information på http://www.geocaching.com/
Vårt Team har lagt 4 stycken cacher nu. Den senaste blev publicerad i går. Faktiskt ganska kul att se vilka som tar dem och vad de skriver om den. Det som jag tycker är svårast är att skriva lite om cachen. Det ska ju samtidigt locka lite. Så här skrev jag på den sensate hehe pinsamt. Cachen heter Cykeln "De stora röda cyklarna vid infarterna påminner oss bilister dagligen om fördelen med att cykla. Norrköping har blivit bättre och bättre som cykel stad men vi kan bli ännu bättre. Att cykla är också ett sätt till en bättre och trivsammare stadsmiljö samt bra för den egna hälsan.

Cachen är en filmburk och bör inte vara så svår att ta. Ta med egen penna. " Har även hittat en bra sidan som översätter på engelska hehe. Men nog om caching nu.

Snabb samannfattning om vad som hänt senaste dagarna. I onsdags var det dans på kvällen men jag mådde inte så bra så jag satt mest och titta på. Börjar ju som sagt bli gammal. Krämpor i benen haha. Bådar inte gott inför karnevalen i Nyköping som är den 8: e augusti hehe.
I torsdags var det tråkig förmiddag med mycket tårar. Men på eftermiddagen var vi på cachingtur i Nyköping och lyckades hitta 14 stycken inte illa. Fick även vår 3:e cache publicerad den dan.
I går fredag. Seg dag. Olle var lite däven. Storstäda hela huset. Damma, dammsuga och svabba + bytte i alla sängar. Mamma kom över på en snabbfika och det var räddningen. Senare på kvällen så åkte jag och Linus och handla och passade även på att placera ut vår 4:e cache som blev publiserad lite senare på kvällen.
Idag har det hänt så mycket men klockan är ju inte så mycket än. Mötte upp Linus vid kiosken och Olle fick åka med i tankbilen. Lite senare ska vi grilla hos mamma. Men nu är det kaffe dags så nu säger jag  OVER AND OUTFattar inte varför Linus tar såna kort hehe
Olle åker med i tankbilen. Överlycklig hmm


Ointressant inlägg

I dag har vi i Team Garbo fått vår 3:e cache publicerad på nätet. Skoj för oss men inte för er. Har verkligen inget att skriva idag. Varit en jobbig dag nog sagt om det. Kaffe dags nu

Over and out

En händelserik dag

En händelserik dag närmar sig sitt slut. Äntligen hehehe. Nu skrattar jag åt det men det var lagom roligt när allt hände. Tuva var hängig i morse så hon fick som sagt vara hemma med mig. Hmm mycket roligt och mycket film. Vid lunchtid mådde hon bättre och vi tog en tur till stan för att fika med Barbro. En mycket trevlig dam. Bodde granne med henne förut. Tuva fick en försenad födelsedags present (ett par rosa skor) Hon blev glad. Så skulle vi då åka hem och vad händer. Bilen går inte att öppna för batteriet har dött i nyckeln. Sätter då nyckel i låset och då går larmet. Man kan alltså inte öppna bildörren med nyckel. Pinsamt. Låste väntade att det skulle sluta och provade igen. Larmet gick. Fan! En gubbe kommer fram och frågar om det är min bil haha. Höll på att säga till honom "nä ring polisen, jag bara står här med nyckel för att det är kul" Idiot alltså.. Fick lite smått panik. Ringer Linus och är hysterisk ( som om han kan göra något när han sitter i lastbilen nere i Västervik) Linus lyckas till sist få tag i min pappa som hämtar reservnyckeln hemma hos oss och kommer till oss där vi står på spiralen parkeringen. Och ja det lyckas med denna nyckel. Glad i hågen åker jag hem och där väntar nästa problem. Jag låste inte dörren när jag åkte hemifrån men det gjorde min pappa efter att ha hämtat bil nyckeln haha. Tuva sov i bilen och jag visste att köksfönstret var öppet (2 meter ovanför marken). Baxade dit en stor låda och på något sätt lyckades jag ta mig in och igenom. Jag kan säga att fönstret inte är stort så det är ju tur att man är liten. Tur att ingen granne såg mig för då hade nog polisen varit här snabbare än kvickt. Mamma hon skrattade gott åt allt som hänt när hon lite senare kom över på fika haha och Linus hmm han var nog inte lika glad. Men vad gör det om hundra år.
Nu ska jag dricka kaffe och se ett inspelat avsnitt av "våra bästa år"

Over and out


Landet för länge sedan

Enligt mig en av de bästa barn filmerna som gjorts.  Såg den i morse med Tuva. Hon är sjuk och hemma från förskolan. Huvudrollen är den lille Apatosaurusungen Lillefot, vars mamma dör under en kamp mot Vasstand tyrannosaurus. Han måste klara sig själv för att ta sig till den enda plats på jorden där mat och vatten fortfarande finns kvar, Den stora dalen. På vägen möter han andra dinosaurieungar som har kommit bort ifrån sina föräldrar och som följer med honom på resan dit. Under resan lär de sig om samarbete och om vikten av att hålla ihop.
Ledmotivet "If we hold on together" sjungs av Diana Ross och är en av de vackratse låtar jag hört. Var tvungen att vända bort huvudet i slutet när den kom för tårana bara sprutade ut.  Helt underbar. I sverige hade filmen premiär 15 december 1989..
Förutom den här filmen så är mina 5 favoritfilmer.
1. Dirrty dancing 2
2. Stolen women, captured hearts
3. Dansar med vargar
4. Romeo must die
5. Den sista samurajen

Vilka är era favoritfilmer?
Den underbara låten med Diana Ross

Migrän

Är för jävla jobbigt att ha. Från att jag vaknade i morse tills nu har jag haft det. Fast det varit fint väder har jag bara suttit inne med undantag när posten kom och jag gick de ynka 50 metrarna och hämtade in den. Räkningar förstås blääää.
Nu säger jag natti och hoppas att den fördömda migränen är borta i möra.

Over and out

Bio: Ice age 3

Seg dag då alla i familjen var trötta efter gårdagens kalas. Kortet nedan tog Linus när jag såg Pippi film. Inte så road kanske hehe. När jag fick veta att det inte var träning så fick vi ett infall och gick på bio. Såg filmen Ice age 3. Så kul hehe. Mysket skämt som var riktade till oss vuxna haha. Tuva och Olle hade fullt upp med popcorn och godis så jag vet faktiskt inte om de såg någonting. Men trötta var de i allafall när vi kom hem. Nää nog nu. Ska ner och ta en Javva. Detta var allt för idag.

Over and out


Seg förmiddag med pippifilm

Ingen träning aaaahhhhh

Är så dans sugen och har ända sen förra träningen och så får man höra att det inte blir något i dag. Ahhhh sliter mig i håret hehe. Men kan vara rätt så skönt att bara vara hemma. Var på 40- års kalas i går. Linus syster som fyllde. Mycket folk och vi kom hem sent. Får väl dansa lite hemma hehe.

Over and out


Efter regn kommer sol..........

Ska börja lite lätt med gårdagen. Först och främst var det ett jävla regnande som gick en på nerverna. Blev halvt hysterisk när det aldrig slutade. Huvudvärk som hette duga. På eftermiddagen var vi bjudna till Anettes land. Linus jobbade men jag hade med mig Olle och Tuva. Kanonroligt och mysig och när vi kom hem så sa Olle att han ville bo hos Anette aaaaahhhhhhhh. Tack Anette för en toppendag. Saknat dig!!!!!! 
På kvällen när vi precis hade somnat så hörde vi ett himla liv utanför. Garbo var i fight med en annan katt men när vi gick ut för att leta så hittade vi henne inte. Lite lessen i ögat men somnade strax därefter. Idag på morgonen när vi skulle lämna kidsen på dagis så var det kattbajs en centimeter utanför dörren. Jävla äckliga katt. Antagligen hade hon väl blivit rädd annars vet jag inte varför hon skulle ha bajat just där. Aldrig hänt förut. Blääääää
Klockan 09.00 var jag hos tandläkaren och BORRADE. Ja precis inte klokt. Ett hål eller rättare sagt två. Ska dit nästa vecka med. Jag som har extrem räddsla för sonden (den man petar med) fick beröm för att jag klarade lagningen så bra. Jippi!! Nä fy bubblan. Har lovat mig själv nu att gå oftare till tandläkaren och så ska jag köpa en extremt svindyr eltandborste så att jag kommer åt överallt. Ska aldrig nånsin mer ha hål. Bläää. Tyckte synd om mig själv sen när bedövningen släppte och det börja klia mellan tänderna. Nog om tandläkare nu. 
Linus hämtade ungarna, därefter gcik vi till konsum för att hämta ut mitt Ginza paket. Olle fick ta sin cykel och han blev jätteglad. Första gången han fick cykla så långt och det gick jättebra. Dessa filmer hade jag beställt så nu är det snart dags för lite filmkväll tycker jag. Någon som är på eller?
1. Dracula
2. Hjärtan i Atlantis
3. The texas chainsaw massacre
4. Stephen Kings Desperation

Lägger även ut lite fler bilder från karnevalen. 

Tack och hej lever pastej. Nu ska vi ut på lite caching men först ska jag ha en kopp Java.  

Over and out


Kort från Norrköpings tidningar
Kort från Norrköpings tidningar
Dans, glädje och stora leenden
Blir flätade i bussen
Spexar lite. Sjunger raj raj haha
Kort från Norrköpings tidningar
Gruppfoto. Dansarna från San Simon Stockholm är med på bilden

Video från Tinkutävlingen 2008

Äntligen har jag videon från tinkutävlingen som våran grupp deltog i 2008. Jag fick beställa skivan direkt från Eskilstuna föreningen. Helt underbar dans. Titta får ni seRoligt test

har_du_sjalv_fortroende
http://www.pointtest.com//test_se_selvtillid.asp?rE=lindblom-jenny@hotmail.com
Michael jacksons Minnesstund 7/7 - 09

Sitter här i min ensamhet med en kaffe som enda sällskap. Är fortfarande lite tagen efter Michael Jacksons minnesstund som visades i går. Så mycket har jag nog inte gråtit på länge. Det var sorgligt. Man hörde folk som  förtvivlat skrek ut sin sorg efter Michael inne på Staples center i Los Angeles. Tårar i ögonen för samtidigt nu sitter jag och lyssnar på we are the world. Men han var och kommer alltid vara den störste. Helt enkelt The king of pop. Oavsett vad han gjort (skriverierna är många) så tycker jag precis som Sheila Jackson sa i sitt tal på scen " Den amerikanska konstitutionen säger att människor är oskyldiga till dess att motsatsen bevisad" Jag vet att jag var så förbannad och arg när anklagelserna mot honom kom och jag tänkte att honom kan man ju inte lyssna på längre. Varför ska man stödja någon som håller på med sådant skit. På senare år har han väl inte varit den som jag lyssnat mest på. Kan bero på att jag inte har något liv och bara lyssnar på Caporales musik hehe. Nä vars. Han kommer alltid att finnas i många hjärtan. Jag hoppas att han äntligen fått frid nu. R.I.P MJ
Vill sluta med att citera Michaels dotters tal till honom. Det var så rörande. Där brast det nog för många. Mina tårar kunde i alla fall inte sluta rinna på mycket länge efteråt. " Jag vill bara säga, ända sedan jag föddes har pappa varit den bästa pappan man kan tänka sig  och jag vill bara säga att jag älskar honom, så mycket "

Nu till något annat. Jag och Linus var ute på Caching på dan. tog en som ligger på en klippa och man var tvungen att klättra upp och fira sig ner. Himla spännande. Jag halkade högst upp och skrapade handen. Tur jag inte stod längst ut på kanten. På bilderna klättrar Linus upp på det första och på det andra har han firat sig ner. Det är högre och brantare än det ser ut. Vi tappade GPS:en uppifrån ca 40 meter. Fan


LInus på väg upp med rep och allt
Han har precis firat sig ner
Linus 33 år!

I går fyllde Linus år. Jag och ungarna uppvaktade med kaffe, paket, svensk flagga och hela köret på sängen. Uppskattat. Snabbstäd innan gästerna kom. Det var inte så många eftersom det är semestertider och allt snyft. Linus mamma hade med sig en liten present till mig med hehe 5 små absolut vodka flaskor som jag önskat mig. De är ju så söta.
Lugn kväll, vilket var skönt då vi farit omkring så mycket. Smaskade i oss jordgubbar med mjölk och socker. Bara älskar det ahhhhhh.
Idag har jag inte mått så bra. Hade en febertopp mitt på dagen och då tyckte jag nog allt lite synd om mig själv. Ska ner och äta mer jordgubbar snart så mår jag förhoppnigsvis bättre i morgon.

Over and outMina fem små absolut vodka flaskor hehehe

'


Garbo sympativilar med mig. Min prinsessa

Videor och bilder från Karnevalen 2009


Så var denna karneval över....... snyft

Värk i höften, infektion i ögat men lycklig som en befjädrad german. Nyss hemkommen från karnevalen i valdemarsvik. Märks att man blivit äldre. Blir fortare trött och svettas mer än de andra små snärtorna. Orättvist hehe. Karnevalen gick bra. Tyckte jag i alla fall. Det var lite kvavt och jag svettades floder. Fick så mycket svett i ögonen att jag helt missade Anette, som åkte dit för att titta på mig. Hehe snacka om att jag var blind. Får skylla på åldern. Elakt i allafall. Jag lovade att dansen, mitt leende och min glädje skulle vara bara för henne och så missar jag ahhhhhh. Linus och barnen tittade på men dom missade jag nästan också fan. Jaja kanon karneval och alla dansade jättefint. Vi är grymma BKN. Love u all. Innan karnevalen började hade Olle och Tuva fått åka karusell och Linus berättade att de var överlyckliga. det är det enda Tuva pratar om. Att hon vill åka karusell. (Troligtvis ska vi till Liseberg senare den här sommaren) På hemväg stannade vi till på Mcdonalds och jag tryckte i mig en Mcfeast plusmeny så nu har vi ytterligare ett rosa glas hehe. Så fina. Men nu sitter jag här ensam med en stor kopp Java i handen. Linus är på konsert och ser Bob hund. Han fyller år i morgon så jag ska snart gå ner och fixa lite. Jaja det var allt för i dag. Fler bilder kommer senare.

Over and out


Glada BKN dansare. Giovanna i täten
Olle och Tuva åker karusell. Lyckliga
Mmm Mcdonalds och ett rosa glas till hehe


Jag bara älskar att dansa. Finns det något härligare. All glädje som rusar runt i ens kropp haha. Nä skärpning nu. God nattKarneval

Snart är det dags. Om några timmar står man där sminkad, flätat och med dräkten på sig. Jag längtar. Det är en så underbar känsla att få dansa för alla som tittar på. Jag tror att detta år kommer bli det bästa dansmässigt. Vi är grymt duktiga allihopa och detta tack vare vår tränare Giovanna som kört hårt med oss och den nya stilen san simon. Se upp Valdemarsvik för nu kommer BKN.

Skriver mer senare

Over and out

Sammanfattning

Måste börja med att skriva att kakan som jag bjöd på blev mycket uppskattad. Det åts och myglades som bara den hehe. Nu följer en kort sammanfattnig över lite som hänt. (alltså inget)
Måndag:
Jobbade på ungarnas förskolan. Stekande sol vilkjet är bra så man blir brun hehe. Vilket underbart jobb (sommartid) då man får vara ute. Lugn kväll med mycket kaffe hehe

Tisdag:
Efter jobbet åkte vi ut till Sjöberga lägergård i Kvarsebo. Syrran jobbar där och vi badade, paddlade kanot och åt gott. Olle han tyckte det var så mysigt med kanoten. Vi får nog åka dit fler gånger den här sommaren och paddla lite hehe.

Onsdag:
Sisat dansträningen innan karnevalen. Var kapitalt slut efteråt. Svetten bara rann. Lokalen är liten och vi är många som dansar dessutom fungerar inte fläktarna. Orka inte göra någonting efteråt. Benen värkte och jag var yr. (pågrund av för lite dricka) Åt, duscha och sen var det bums i säng.

Idag torsdag har jag inte gjort någonting förutom jobbat, bjudit på kaka och när jag kom hem druckit kaffe och slappat. Under bar dag.

Over and out

Sämst på att uppdatera

Hmm måste verkligen uppdatera mer. Skäms på mig. Inte för att jag gör något speciellt men det känns rätt så bra att skriva några rader ibland för att rensa hjärnan. mmm Får verkligen bli bättring på den fronten. Skriver mer i kväll. Nu ska jag snart till jobbet. Gick upp 05.00 i morse och bakade en kaka haha. Ska ta med och bjuda. Vilket fjäsk. Som att man ska få mer jobb haha

Over and out

RSS 2.0