Tycker synd om mig själv

Idag tycker jag lite synd om mig själv faktiskt. Har så ont i nacken (haft i flera dagar) och det strålar smärta ner mot armen så jag har lite svårt att röra den. Hmm orolig. Man kanske borde gå till lilla doktoren och se efter så det inte är något allvarligt. Linus säger att det är hjärtinfarkt. Mycket troligt...........nä. Nävars inte skoja. Ska ta mig i kragen och gå till doktorn om det inte gett mig sig till torsdag. Nog om detta.
Kanonkul dag idag. Gjorde tre av mina fem intervjuer. En där jag är och två på en annan förskola. Gick åt skogen kan jag säga hehe. Var så nervös och det kändes så stelt ( från min sida). Jag hade nog föredragit ett öppet samtal för det där med intervju var absolut inte min grej. Fy farao....... Pinsamt sen att sammanställa dom med min uppsatskamrat. Kommer nog få många skratt tillsammans hehehehe.
När jag kom hem från vfu:n så hade mamma gjort mat till barnen. Så himla snällt för jag mådde inte så bra med min nacke och allt. Kände mig febrig. Då kändes det skönt att lilla mamma tog hand om en. Till kvällen mådde jag pyttelite bättre så då blev det kebabtallrik med ris. Mucho gott.
Men nu sitter jag här. Känner att sömnen börjar smyga sig på. Har lite svårt att slita mig från datan. Tittar på Aventura på youtube. Jag bara älskar den gruppen och skulle nästa kunna dö för att få se dem live. Nedan en helt underbar video live från Madison Square Garden. Har sett den fjorton miljoner gånger haha.

Over and Out

Sammanfattning

Kort sammanfattning av helgen och dagen:
 
Lördag:
Strålande sol och ensam med ungarna hemma. Yeahhh. Ringde mamma och hon trippa över på lätta steg och vi drack en kopp kaffe tillsammans. Hon hjälpte mig också med disken. (Vet inte vad jag skulle göra om hon inte kom och diska varje dag hehe). Sen snabbis till affären. Givetvis följde mamma med som stöd. Nästan helt omöjligt att gå ensam med vilddjuren i affären hehe. De lägger sig typ på golvet och skriker efter godis. Högröd i ansiktet och arg som ett bi får jag då ha dom hängande under varsin arm, för godis kan man ju inte ge dom för minsta tjut. Men men djuraffären först för att inhandla 10 kg kattmat.  Klart att missen ska skämmas bort med bra och snordyr mat. Hmmm. Sen Ica och faktiskt så skötte ungarna sig den här gången och som belöning blev det Mcdonalds. Kvällen blev lugn. Ungarna såg Bompa sen var det natti för dem. Efter Robinson så stupa jag i säng. Så rolig lördag kväll hade jag.


Ungarnas påskpresent de fick av farmor


Söndag:
Vaknade klockan 5 av att Olle tjata om barnprogram. Arg som ett bi satte jag på tv:n och försökte somna om i soffan. Lätt när det är ljust så in i hel..te i vardagsrummet. Inte bra....men i allafall inspirerad av gårdagens robinson så gick vi ut skapligt tidigt och byggde oss en koja. Eller kanske snarare ruckel. Men ungarna blev glada och lekte en stund. Fikade också därinne. Lite senare en snabbis till leksaksaffären för att få inspiration till Tuvas födelsedag. Jättelätt. Hon ville typ ha allt. Ja då är det väl bara att hala fram stora plånboken då.
Träning på eftermiddagen. Det gick åt skogen. Ingen motivation. Måste skärpa mig för uppvisningen är ju snart.
Stupa i säng när jag kom hem. Börjar bli gammal hahahahahahaVår Robinson koja


I dag:
Ny praktik period. Jättekul att träffa alla igen. Kände mig jätteladdad. Härligt väder idag med så vi var ute hela dagen. Måste smörja mig så jag inte bränner mig. Gör det rätt så lätt. Skit. Pratade geocaching med en av pedagogerna. Hon var intresserad och tyckte det verkade kul. Ska fråga om hon vill följa med någon gång så jag kan visa IRL hur det går till. Men i allaf all. Det var så himla kul idag. Har dock ett litet bekymmer. Har ingen aning om vad jag ska göra till utställningen/uppvisningen. Totalt stopp uppe i huvet. Vägledaren tyckte att jag skulle ta de största barnen och göra en indiandans uppvisning och sen att man målar och fixar alla kläder och sånt till. Vet inte riktigt om jag vill det. Någon som har något annat förslag? Helt slut när jag kom hem så jag var tvungen att vila en stund. Snyft måste bero på åldern haha.


Vad tycker ni om bilen? Köpa eller inte?
Omslaget på en film som jag vill ha. Den verkar så underbar. Het och sexig dans ahhh reggaeton. Helt i min stil. Bara måste ha den. Slå mig en pling om ni vill ta en svängom hahaha. Tjo hoo


Nu ska jag nog gå till lilla mamsen och ta mig ett bad.
Over and out


Mums

Sol, kaffe och kexchoklad
Kan dagen börja bättre? Svar nej......


Torsdag först, sen fredag. Ja det stämmer nog haha

Gud vad jag är dålig på att uppdatera bloggen. Känns som att man aldrig har tid. Bara massa plugg och läsa böcker med mera ahhh. Och nu när jag äntligen fick tid så fungerar det inte att lägga in kort på datorn. Är så arg så jag kokar. Ville ju så gärna visa Anneli kortet på den lilla blå flaskan hahahahahahaha (tog ett idag) och jag skojar inte hehe. Jaja.
Idag är det fredag tjo ho och i går var det torsdag. Tufft haha. Lång dag i går. Först träffades gruppen typ 5 minuter och skrev ihop en fråga till seminariet som var idag och därefter fick vi prova på Storyline. Sååå kul haha. Jag tänker inte berätta vad vi gjorde för jag orkar inte Men jag ska (när datan fungerar) visa en bild på "Isabelle" karaktären jag skapade. Jag kan verkligen inte rita haha så hon ser ut som Ozzy Osbourne. Hmm Ja det var ju kul. Lugn kväll med bokläsning innan det var natti natti

Nä men titta på fan nu fungerar datan igen. Tjoo äntligen laddas korten in. Då ska vi se.

Detta är bara för dig Anneli. Nu har jag pratat om den så länge. Hahaha så ser den ut. Mot vissna och torra blommor

Min storyline karaktär Isabelle. Visst är hon lik Ozzy hehe


Ja ja det var korten det. Idag är det fredag vilket är mycket skoj. Talang ikväll hehe. Hoppas det är lite naket som det var förra veckan haha. Lugn dag i skolan. Hade litteraturseminarium på boken Storylineboken. Helt meningslöst. Hade räckt om vi hade läst boken till storyline verkstaden och sen inget mer. Skönt att det är över i allafall. Sussana och jag satt en stund med B-paper och det gick jättebra. Ska göra intervjuerna på måndag och sen är det bara att sammanställa dem. Kanoners. Nu är det talang och nu drar jag.

Over and out............................................


Surbullen

Är precis hemkommen från träningen. Är trött så in i bomben och ändå dansade jag inte speciellt mycket idag. Satt mest och såg sur ut. Kände mig så obekväm för det var så många och tittade på. Ja vet att det är då man ska visa vad man kan och göra sitt bästa men nä idag gick det verkligen inte. Skäms faktiskt lite. Jag borde ha vant mig för jag har ju ändå dansat en himla massa år. Får ta igen nästa gång ahhh. Men men......
Dagen har i allafall varit betydligt roligare. Först litteraturseminarium med gruppen på morgonen. Det gick bra.  Tjo hoo vad skoj.  Satt sen på bibban en stund och läste Storylineboken. Gruppen firade sen Karin på Världens Bar. Jag var så sugen på paj och var nyfiken på att prova ädelost och broccoli. Inte så god. Kunde inte äta upp så jag var lika hungrig när jag gick som när jag kom. Fick sällskap av Karin ner till stan sen och vi gick till kupolen och fika. Kaffe och ne... nä jag menar chokladboll. Himelskt gott ahhhh. Men det blev bara en snabbfika för hon skulle bort och jag hem. Sen var det bara lugnt fram till träningen. Och nu är det snart sängen för mig. Natti Natti

Over and out


La niña - Aventura

En låt som verkligen berör mig nu när jag har översatt textenLåttexten på spanska

La niña - Aventura

  

La niña duerme tan profundo sólo un fuego o un disparo la puede despertar. Tan inocente apenas tiene 9 años y mañana quizás  no entenderá. Que un extraño en su cama tocó su cuerpecito con malicia y sin piedad. Ella no entiende que hay personas en la vida que se animan. Sólo para hacer maldad.

  

¿ Y quien diablos fue?

Un desgraciado sin corazón.

¿Digame cómo entró?

Quizás olvidaron cerrar la puerta.

Sólo saben que hizo el daño y se marchó.

  

El diá siguiente un official le preguntaba a sus padres cómo fue que sucedió. La madre sufre y el padre pensativo, no habian huellas de aquel que la violó. La niña llora, se imagina que ayer mientras dormia algo malo le pasó. Mas ver sangrero en su ropa, policias en su cuarto y un poquito de dolor.

  

¿ Y quien diablos fue?

Un desgraciado sin corazón.

¿Digame cómo entró?

Quizas olvidaron cerrar la puerta.

Sólo saben que hizo el daño y se marchó.

  

¿ Cómo es posible que alquien pueda hacer daño a un angelito de Dios?

  

La niña solo tenia 9 años y un malva´o la violó. Aquí les traigo otra historia a la gente y esta vez no es de amor. Es un mensaje, es un anécdota triste que hoy convierto en canción.

  

¿ Y quien diablos fue?

Un desgraciado sin corazón.

¿ Digame cómo entró?

Quizas olvidaron cerra la puerta.

Sólo saben que hizo el daño y se marchó.

  

¿ Cómo es possible que alquien pueda hacer daño a un angelito de Dios?


La niña sólo tenia 9 años y un malva´o la violó. Aquí les traigo otra historia a la gente y esta vez no es de amor. Es un mensaje, es un anécdota triste que hoy convierto en canción.

  

Pasaron meses y la niña con su trauma se le hace dificil dormir. No se divierte y sus muñecas tienen polvo, ya no juega, nadie la ve reir. Y otra noche de martirio, pesadillas del pasado que la hacen sufrir. Ya son las 3 de la mañana y la niña en llanto se duerme por fin.

  

Y volvió........................

El mismo desgraciado sin corazón.

¿ Pero cómo de Nuevo entró?

No se imaginan cómo lo hizo.

Nunca hubo una puerta abierta y esta vez la niña despertó

  

"¿ Papi que tú haces?"

  


Var finns alla barnvakter när man behöver dem hehe

Hola todos!
Ja det var spanska haha. Älskar det språket och skulle vilja börja läsa igen men just nu finns ingen tid. Längre fram möjligt vis men men. Den som lever får se.
Men nu sitter man här igen och väntar på att klockan ska bli nio och CSI ska börja. Det var ett tag sen jag såg och i dag ska jag se tjo ho hehe.. Känner mig faktiskt lite deppad fast jag var så glad i morse. Vi har ett litteraturseminarium i morgon och jag hade glömt bort att det är studiedag på ungarnas förskola i. Jag kommer att missa det för jag har ingen barnvakt. Lite sur för jag hatar att missa och ta igen. Bläää för sånt... men i allafall
Träffade Sussana i skolan i dag och satt lite med vårt B-paper. Fick ganska mycket gjort. Nu ska vi ut och intervjua olika, förskolor. Ska bli kul men lite nervöst.
Innan jag hämtade barnen små städade jag lite. Behövs kan man säga. Ser förjävligt ut. Får ta mig i kragen.
Mor kom också över på en kaffe. Mycket trevligt. Hon diskade åt mig. Snällt för då slapp jag. Hatar verkligen att diska och laga mat. Usschhhchchchc
Fcik hem mitt lilla Usb på posten som jag samlat streckkoder till. Visst är det gulligt. Ahhhhh
Chaoooo

Motiverad

Vilken underbar morgon. Solen skiner och fåglarna kvittrar utanför fönstret. Kan det bli bättre, svar ja. Ska snart till skolan och det ska bli så kul. Skriver mer senare.
Chao......

Söndag igen....

Så var det söndag igen. Tjo hoo vad skoj. Eller nää....Ungarna gick upp 05.30 såå jag var irriterad redan när jag vaknade
Efter frukosten och diverse småpyssel åkte vi och hälsade på Linus pappa och lite senare hans syster. Himla skoj för det var ett tag sen. Tuva och Olle gjorde sig till som vanligt hehe. Små sötisar är dom. Muah.
Tog tre cachar också. Bland annat Lets get 3Gged. Den har vi misslyckats med 2 gånger innan och så just i dag denna blåsiga söndag så hittade vi den nästan med en gång. Ledtråden var: Under sjutisjunde steget coh jag hängde fan som tarzan i det där himla tornet. Men nu säger jag bara äntligen. Känner lättnad för det är ett skitställe hehe. Sen tog vi en som låg i utanför styrstads kyrka och sist Tågstationen. Skönt. Äntligen händer det nått i statistiken. Träningen gick sådär. Var inte på humör och nu har vi dansuppvisning 1:a maj i Gusum. OHH vad roligt. Ska dansa mixdansen på två par i stället för tre och sen tinku. Kom Och titta alla som vill tjo hoo. Nä nu är det läsa bok dags................................................
OVER AND OUT

Mer bilder från tävlingen


Hela gänget minus CarlosPå Scen


Tjo hoo vad det går


Tränar på parkeringen

Händelserik fredag.....

Vilken underbar och solig dag det var i går. Tro det eller ej så var jag faktiskt uppe tidigt och hjälpte till ute hehe. Inte ¨så vanligt  hehe. Klättrade 6-7 meter upp på en ranglig stege och plockade bort alla fågelbon som finns under taknocken. Vill ju inte ha fågelinfluensa i huset. De skabbiga fåglar som bor där är så äckliga. Fegis Linus vågade inte och vem skickar han upp då, jo en som är mer harig. Tror han blev imponerad i allafall. Det var högt och jag trodde flera gånger att jag skulle ramla ner speciellt när det var en irriterad geting bakom mig ahhhh. Hade den försökt sticka mig så hade jag hoppat hehe.

En snabbis ner till stan sen. Passade på att logga cachen vid femöresbron. Såååå lätt att det nästan var pinsamt. Men mycket mugglare i närheten. Den på djurkyrkogården gick vi däremot bet på. Fattar inte var den är alltså. Jaja ska fråga C-J om mer ledtrådar hehe. Tröstade oss med glass och kaffe på mcdonalds innan vi gluttade lite i alla affärer. Tittade på en boxningssäck på Stadium. Troligtvis inhandlas den i morgon tjo hoooo.

Bakade knäckiga kakor när jag kom hem och faktiskt blev dem goda. Har överträffat mig själv. Förstår inte. Att laga mat är jag kass på men inte att baka kakor, bullar hmm och pizza. Får väl öppna kondis haha. Under tiden som kakorna stod och svalna så kom Linus kompis förbi med en trappa som vi skulle ställa stegen på och än en gång var det dags för mig att gå upp igen. Denna gång ytterligare 1 meter upp. Såå otäckt men det gick. Fick bort det största boet. Skönt det för nu kankse Olle slipper vakna av deras prassel och kvitter varje morgon. Bläääää
Mor och far kom över senare och vi åt i hop. Till dessert blev det knäckiga kakor hehe.

Gjorde ett frest sent på kvällen på en cache som heter "ca 60 meter". Det är 4:e gången vi är här och även denna gång gick vi bet. Fattar verkligen inte var den är. Det står i beskrivningen att man ska tänka annorlunda och att barn kan se denna plats som levande. Undrar var fantasin tagit vägen. Eller är det så att man har för mycket fantasi och ser levande saker i allt där uppe. Svår är den i alla fall men nu börjar jag bli förbannad. Klättrat upp ner i dessa berg och skrevor tusen gånger och ser ut som en bergsget. Pinsamt....

Nä nu ska vi ut i solen och påta i trädgården och sen blir det Stadium tjo hooooo.
Avslutar med en bild på ungarna från senaste gången när vi var ute på geocachingChao........


Min 4:e piercing tjo hooo

Idag känner jag mig lite bättre. Är fortfarande lite snurrig och illamående men har börjat äta mer. Har gått ner jättemycket och det ser för jävligt ut. Skit.... Låter som att jag alltid e sjuk o sånt hehe. Var i skolan en snabbis och lämnade över barkbåten och kartan till tjejerna. Olle och Tuva var med. De var hemma från dagis för att de var hostiga, snoriga och Tuva hade feber. Hmm märktes ju inte när de var i skolan hehe. Skitungar. Nu en liten bild på min piercing som jag gjort. Äntligen min 4:e och sista. Tjo hooooo
Over and Out..........
Video från mixto dansen....

Varje gång jag tittar på videon så kommer minnen från scenen tilllbaka. Vilken underbar känsla. 


Saya 2009

Ja nu har jag precis kommit hem från Eskilstuna och Saya tävlingen. Är så trött och orkar knappt hålla ögonen öppna. Typ sovit 7 timmar på två dagar, vi sov ju rätt många i samma sal.  Det har varit så kul så jag har knappt ord att berätta. Kom dit på torsdagen rätt så sent och då var det bara att packa upp och sen bekanta sig lite med omgivningarna. På fredagen hade vi genrep jättetidigt, redan vid nio och det gick bra. Helt underbar scen. Som gjord för att flörta med publiken hehe. Tävlingen började klockan ett men det var lång väntan till det var dags för mixto. Vi dansade ca 20.00. men innan dess var det förstås Pareja och Femenino och det måste jag säga att  grymmare tjejer och kille (Bryan) får man leta efter. Det satt perfekt. Är så stolt över dem. Får nästan tårar i ögonen. Efter många timmar var det dags för oss i mixto. Vi var såååå nervösa och taggade innan men väl uppe på scen så släppte allt. Det kändes så  bra. Det kändes som om vi hade bra publikkontakt och vilket stöd vi hade från gruppen när de heja och skrek. Omg Vi flög fram. Senare när vi fått reda på att vi gått vidare i alla kategorier så hade jag svårt att sluta le. Sååå Lycklig. Lugn kväll sen och vi la oss skapligt.
Finaldagen
Trött men otroligt taggad på morgonen. Kunde knappt bärga oss till tävlingen skulle starta. Genrepet satt perfekt hmm kändes det som i allafall.  Både pareja , femenino och vi i mixto gav verkligen 200 procent när det väl var dags. Mer taggad än så har jag aldrig varit. Helt obeskrivlig känsla. Kändes som att vi ägde scenen om man nu får säga så. Trots att vi gav allt så blev det ingen placering bland de tre bästa varken för femenino eller mixto men vi är toknöjda bara av att vi tog oss till finalen. Däremot Pareja (Giovanna och Bryan) Vann första pris. Skrek nästan ihjäl oss då. Sååå Himla kul för dem. Koreografin var så fin. På kvällen var det lugn festkväll som gällde. I varje fall för mig. Var inte så festsugen men var med ett tag iallafall. 
Men i allafall. Vi gjorde vårt bästa mer än så kan man ju inte göra. Vi vet att vi har starka dansare men den här gången räckte det inte. Vi är såå nöjda i alla fall. Är såå sjukt stolt över alla tjejer och killar i Bolivia Kommittén.  
Bolivia Kommittén Vi är bäst. Love you Boys and girls.................................

Over and Out

Förberedelser. Flätning med löshår. Vill man bli fin får man lida pin


Jag och Melissa Posar. Yeahh


Tjejerna övar


Vi i mixto innan första dansen. Fina vi är....


Suddig bild när vi dansar


Yeahhh...... Go Go....


Tackar och bockar


Jag posar. Lycklig så det knakar


18 pers i en minibuss. Här sitter vi i bagaget på väg hem från genrepet


Pareja vinnarna. Bryan y Giovanna

Ahh helt sjukt

Jag kan knappt fatta det är sant. Vi har gått vidare till final i alla kategorier vi ställt upp i. Par, feminin och så mix. Alltså vilken känsla när vi stod på scen. Men nu måste jag sova så jag är utvilad i morgon. Vi är ca 150 personer i samma sal. Ha ha ser ut som en flyktingförläggning. Natti.

Pinsamt

NT kom till dansen i går. Tjo hooo. Nä så skoj var det inte. Tråkigare journalist har jag aldrig träffat. Hon frågade ingenting utan satt mest och stirra på mig. Jag röd i ansiktet frågade vad hon ville veta men som sagt hon verkade inte intresserad. Varför då göra sig möda att komma och titta. När tjejerna dansade för att fotografen skulle ta kort så satt hon och höll för öronen. Ha ha roig dam.  Dansen vi ska dansa heter Caporales och innan hade jag kollat upp fakta på internet. Typ 14000 träffar och alla beskrivningar olika. Naturligtvis valde jag det som inte stämde. Skit också. Hoppas ingen blir sur på mig i gruppen hehehehehe.
Men idag kom det i alla fall i tidningen. Jättestor bild på när de dansar. Trodde det skulle vara på nöjes sidan eller nått men det är i A delen. Stolt över gruppen. Texten var inte för jävlig hoppas jag hehe.

Annat som händer idag är att en kille från Piteå kommer och köper motorcykeln. Lite vemodigt. Vår käraste ägodel förutom huset. Ska gråta en skvätt.

Nä nu måste jag gå och packa. Vi åker nämligen i kväll till Eskilstuna för vårt genrep är klockan 9 i morgon. Kommer sakna familjen men ser verkligen fram emot tävlingen. Är sååååå taggad. Vet inte om jag kommer kunna skriva någonting men ska försöka. Men då blir det från mobilen.

Glad påsk önskar jag er alla.

OVER AND OUT

Hmmmm

Gud vad dålig jag är på att uppdatera. Får skylla på att jag är så trött på kvällarna. Hårdträning inför tävlingen och jag börjar bli så nervös på riktigt alltså. Det ska bli kul eftersom det är 6-7 år sen jag sist tävla. Det gick i alla fall kanon i går. Tyvärr kunde inte alla i mixto gruppen komma. Inte så bra för slutet sitter inte riktigt som det ska. Fan betyder att man får köra häcken av sig idag. Idag kommer förhoppningsvis NT till dansen. Jag mailade dem för ett tag sen och berättade att våran grupp skulle iväg och tävla och i går ringde. De ska fota lite och de sa att de ville ha någon som har hela dräkten på sig. Ingen i gruppen verkade vilja ställa upp, så idag kommer jag ta med mig den gamla röda dräkten och ta på mig om ingen annan vill förstå hehe.
Olle är hemma från förskolan idag. Lite hängig och så har han inte sovit bra heller. Min lilla skrutt. Kommer verkligen sakna dem i helgen. Det är inte så kul att åka ifrån dem på påsken men å andra sidan har jag sagt att de gärna får följa med.  Men men jag får gottgöra dem sen. Nu är det frulle dax. Skriver igen lite senare

OVER AND OUT

Snart dags....

Ja nu sitter jag här med mitt morgonkaffe och filosoferar. Solen skiner men det är satans kallt ute. Ska snart ge mig av till skolan. Nya kursen börjar idag. Ska bli spännande hmm not. Såg på schemat att en vecka har vi 3 litteraturseminarier. Skojigt. Böckerna är inte direkt tunna. Men men......
Innan träningen i går så gick jag och Melissa på stan. Vi kollade efter skor att dansa i eftersom skorna vi skulle haft är för stora. Hittade kanonbra på skopunkten. Köpte tre par eftersom vi är 3 par i mixto. Glada i hågen med vårt inköp gick vi och solade på Nordic Club. Det tog verkligen. Direkt när jag kom ut från solariet såg det ut som om jag fått koskit i ansiktet. Brun hehe. Kors i taket. Träningen sen gick kanonbra. Var så taggad coh det kändes bara så bra. Vi dansade i de nya skorna. Det var dock lite halt på golvet så jag såg nog lite rolig ut. Som en svajjig flaggstång hehe. Ska sula om dem idag. Inget får gå fel på tävlingen på grund av skorna. Madeleine, en i gruppen sa att jag såg glad ut och att hon blev glad då. Klump i magen. Blir glad för sådana kommentarer. Det gör att man ler ännu mer. Nä nu måste jag gå och leta efter mitt löshår hehe som ligger i andra huset. Hmm om jag inte kastat. Jaja....

Tuva rider på hästen Unni hemma hos Ingrid


OVER AND OUT

Solig lördag tjo ho...

Ahh spöktimmen närmar sig och här sitter jag och kan inte sova. Inte bra för egentligen är jag ju såå trött. Tuva gick upp 05.15 i morse. Fattar inte att hon inte kan sova, bara lite längre. Hon väcker ju alla. Ja, ja arg va jag iallafall.
Men nu till något helt annat.  I går var jag och Linus ute på lite geocaching. Målet var att försöka ta oss in på listan över cachare i Sverige. Det gjorde vi med råge. Vi hittade 30 stycken cacher vilket är rekord på en dag för oss dessutom kom vi med på listan hehe. Tror vi  ligger på plats 928 i Sverige Wieehh Go Team Garbo ( vårt alias) Geocaching är större än många tror och svinkul. Blev lite laddad för nu när vi väl är inne så är det bara att fortsätta så vi inte åker ur hehe.

I dag var en helt underbar dag. Bara njöt av solen. Hoppas bara att jag fick lite färg så jag slipper se så sjukligt blek ut hehe. På dan var vi hos Ingrid, Martijn och Ruben och hälsade på. Martijn är Olles bästa kompis och hans mamma Ingrid driver ett välkänt hästhotell som ligger i Algustboda. Jättefint där. Vi grillade korv och ungarna lekte och innan vi åkte hem så fick Tuva rida. Hon blev så glad och såg verkligen stolt ut där hon satt på hästryggen. Lilla skrutten. Olle vågade inte så han nöjde sig med att bara klappa hästen den här gången.
På eftermiddagen var det dans och idag kändes det som att det gick svinbra. Kände mig så laddad och körde järnet. Visst finns det hela tiden små saker att förbättra men som sagt i det stora hela gick det bra. Är bara lite orolig för skorna vi ska dansa i. Det är något med dom som jag inte gillar och fler med mig tror jag. Ska till stan i morogn med några andra från gruppen och vi ska se om vi kan hitta billiga svarta skor på skopunkten som vi kan ha istället. Vad som helst är bättre än dom vi har nu hahah. Ser ut som en clown ju.
Men nu känner jag att John Blund är nära så nu är det natti natti.


OVER AND OUT 


Solig Torsdag och inget har jag gjort tjo hoo

Vilken underbart solig dag det varit idag. Uppe tidigt och drack kaffe på trappen . Ringde mamma och vi tog en sväng in till stan. Vi sola på Nordic Club (kanonfina solarier men inte fan blev jag brun för det hehe) och sen tog vi en cache på bibban. Trodde den skulle va klurig men icke. Vilken blåsning. Wieeehh.  Det är typ allt jag gjort idag. Hmmm roligt liksom. Nu är det tråkig väntan fram till klockan 21.00 då Criminal minds börjar. Ahh fick nästan kramp i skrivarhanden hmmm mycket märkligt  (har ju skrivit så mycket hehe). Usch vad jag blajjar. Ska lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet. God Natt

Men nu är det bara 7 dagar kvar till tävlingen. Har börjat bli rejält nervös. Ahhh..........
Visar ett klipp nedan på underbara BKN. Det är från karnevalen i valdemarsvik i somras. Ca 35 sek.

Over and out
Straffet kommer förr eller senare......

Jahapp. Nu var det ett tag sen jag skrev. Har varken haft ork eller lust. Mår inte så bra inombords och gråter mycket. Anar att det är det dåliga samvetet som till slut hunnit ikapp mig för det som hände förra året. Jag tänker på det varje dag och det är någonting som jag kommer att få leva med resten av mitt liv. Hade det inte varit för alla goa vänner som ställde upp för mig när jag förtjänande det som minst så hade jag nog inte suttit här idag. Utåt sett visar jag oftast alltid en stark fasad men inne finns känslor som behöver få komma fram. Men jag är rädd för vad som kommer hända när processen väl sätts i rörelse, även om jag känner att det är dags. Men nog med detta skit.

Vernissage i går i skolan och vi fick visa upp men även ta del av alla andras KU arbeten. Helt otroliga arbeten. Efteråt var det redovisning med vår handledare. När det var min tur så gick det åt skogen. Jag hade förberett mig väl hur jag skulle framföra. Men sen blev jag kallsvettig, flacka med blicken och började nästan gråta. Tappade allt och jag vet inte varför. Alla som känner mig vet att jag inte är så jävla nervös. Kan bara skylla på att detta arbete berört mig mer än jag trodde och att det  blandat med att jag inte mår så bra fick bägaren att brista. Fan också..... nää nu skriver jag inte mer. Usch


Dick and Rick Hoyt

En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?"

Pappan svarar: "Ja" och de springer sin första maraton tillsammans. 

En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?" 
och pappan svarar återigen "Ja, min son".

En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?"
(4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning) 
Pappan svarar Ja ytterligare en gång. Fick  texten och detta klipp skickat till min mail och det är nog det finaste och kärleksfullaste jag någonsin sett. Blir helt varm i kroppen när jag ser det och tårarna rinner hela tiden. Men det får mig också att inse att man klarar mer än man tror. Som mitt motto. I can if i i think i can.


RSS 2.0