10 rader längre på skiten. JIPPI

Hata är ett starkt ord som jag sällan eller aldrig använder. Men nu måste jag få skrika ut det. JAG HATAR EXAMENSARBETE. Jag tycker att det är det absolut tråkigaste under alla år på universitetet. Jag har gjort mina intervjuer sam transkriberat. Litteraturen ligger här så fint bredvid mig. Men ärligt.......Alla andra kanske tytcker det är spännande, intressant, användbart inte vet jag. Men jag vill ut och jobba nu. Det är det jag är bra på. Inte sitta hemma och rulla tummarna. Hoppas en bomb slår ner på universitetet och raderar ut all data om att vi ska göra detta.  MOahahahaha. TRÅKIGT.....................

Säger som Peter Wahlbeck. Bränn ner Ullared fast i stället BRÄNN ner UNIVERSITETET

Sista resan

SISTA RESAN

Jag har köpt min biljett och står på perrongen.
Ett underligt tåg....
Det är sista gången.
Jag reser, men vet inte vart eller hur
jag frågade om det fanns retur
då log han i luckan och stack ut sin näsa
och sa, att det var enkel resa.
Så ofantligt ENKEL.

Så går jag in i min sovkupé.
Tänk, något bagage har jag inte mé.
Allt verkar så underligt - här är konduktören
men han bär ej uniform med knappar och snören.
Han bär på en lie - jag vet han är DÖDEN.
Han som vet slutet på människors öden.

Märkvärdigt att jag inte är rädd
jag ligger så stilla i min bädd.
Han ler så vänligt, han klipper biljetten
för sista resan till himmelska rätten,
han mumlar faderligt: "Det blir inte värre.
Sov gott och lungt, jag skall väcka min herre."


Den här dikten är helt underbar. Den är skriven av Valdemar dahlquist och har blivit en känd dikt vid begravningar och begravningsannonser. Delar av den fanns med i min farfars dödsruna i tidningen.
Jag får tårar i ögonen när jag läser den.

Vila i frid farfar. Jag kommer sakna dig. Önskar bara att vi haft mer kontakt


Examensarbete

Ett ord jag aldrig någonsin vill höra mer efter Januari. Om man nu blir färdig..... Fatta hur tråkigt det är. Lika fort som motivationen kommer lika snabbt försvinner den. Just nu letar jag febrilt efter min. Om någon hittar så säg till mig. Jag badar i kaffe för att överhuvudtaget hålla mig vaken. Hmm skulle ju inte vara helt fel att dricka kaffe med någon men icke....

Jaja Kul fredag då. Sitter med litteratur och tycker synd om mig själv. Aldrig händer något kul hahaha.

INte fan började dagen bättre. Vaknar klockan sju av att det ringer på dörren (men hallå målaren har nyckel) Stapplar upp som en jävla ispinne helt rufsig i håret och möts av asgarv.
Målaren: Jag väckte dig väl inte....
Jag: Nej då jag var vaken......(what... så genomskinligt)

Men ok gårdagen var inte heller rolig förutom min lilla paus klockan tre.
Hade springtävling med Olle när jag skulle lämna honom på skolan, glider sista fem metrarna rakt in i ett staket. Resultat stort blåmärke på knät och asgarv från en pappa som skulle lämna ( ja mycket roligt)
Sen försvann numren från mobilen hjälp och panik med stort P.
Min nya säng kom fem veckor för sent. Hissen är för liten och de fick bära den upp 8 trappor. (Hur fan tänkte man när man byggde en SÅN LITEN HISS) jaja. Dessutom var sängjäveln ful som stryk. Kan jag knappast sova gott i.
Jag har blivit lurad. Jag är blond och får därför skylla mig själv haha
Till sist ramla en schampo flaska ner i huvudet på min när jag låg i badet. Men Hallå vad hade den emot mig. Fick ju ont och grät en skvätt.

Nog för idag.

Kaffe time

OVER AND OUTEn riktigt mysig helg

I fredags 5/11-10 var frösta gången som mina underbara juveler sov i lägenheten. Efter diverse mys och bolibompa tog det en bra stund för dem att somna. Var tvungen att ryta i till slut och då somnade de på studs. Sara kom förbi en stund och vi såg idol noch pratade om bulor och stora saker hehe.... gissa vad..


Lördag 6/11-10
Efter frukost åkte vi tillsammans med min mamma till IKEA. Inhandlade lite småsaker till köket. Olle och Tuva fick ett varsitt Stoooort gosedjur i present av mormor (inflyttningspresent el halloweenpresent). Grymt mycket folk och man undrar om männsikor inte har något liv, mig inberäknat. Usch helt hysteriskt....

Mcdonalds på hemvägen... Gott gott

På kvällen hade vi halloweenmys. Fixade gröna popcorn med karamellfärg och spökade ut oss. Himla trevlig. Linus kom förbi en stund och vi såg på tv och drack kaffe. Har absolut ingen aning om vad programmet hette men Di Leva var med. När Linus skulle gå sen så tyckte jag att det luktade rök i trappan+ att hissen inte fungerade. Fick lite obehagskänsla och vi tittade efter vad som stod på. På bottenvåning stod poliser och brandmän och en jädrans massa annat folk. Det visade sig att några barn 10-12 år busat med eld i tvättstugan. Då börjar man ju undra var i helvete som gått snett i uppfostran. Fattar de inte vad som kunde ha hänt. Jag bor på 8:e våningen och har småbarn, var skulle jag tagit vägen. Oansvariga jävla föräldrar. Fan ta er som skiter i era barn.
Jaja i allafall följde jag dramat från min balkong sen som värsta nyfikna kärringen. Stod i full mundering i kylan. Intressant kan jag säga att höra polisen prata med ungdomarna men även höra föräldrarna när de kom. En mamma kom direkt från en fest och jag bara WHAT... Lämnar hon sin son ensam och går på fest. Kunde knappt hålla mig från att skrika något på balkongen men höll mig haha. Sov oroligt den natten.......
Förbannade ungjävlar och föräldrar....

Söndag 7/11-10
Slappar och pysseldag med mycket kaffe

Gråt

I bland kan det vara nödvändigt att gråta, speciellt när livet väljer en väg man själv inte skulle valt.


På spanska:
A veces es necesario de llora espesialmente cuando la vida elige el camino que enrealidad uno no lo ubiese elegido
Ny video

Hittade en video på youtube från karnevalen i valdemarsvik där vi dansar. Jag dansar i första ledet på vänster sida sett framifrån (för er som är intresserade moahahaha)


Schäfer jaha skoj....

Vi fick i läxa av kursansvarig att göra ett test på dogster.com för att se vilken hundras man var. Skulle spegla ens personlighet blabla. Hmm jag gjorde och blev schäfer. EEEE vet inte riktigt om det stämmer, perfektionist nja det går att diskutera. Visst att jag hade drömmar att bli polis när jag var ung hehe. Jag hade nog snarare trott att jag skulle bli en nakenhund eller något eftersom jag fryser så förbannat mycket jämt. Jaja är bitter som fan idag och ska gå och sura i soffan.

Hej hopp från bitterfittan

Wow, You're a German Shepherd!

 

German Shepherd

The Perfectionist

Doggedly dedicated to getting the job done, you don't let silly little distractions get in the way of putting in a full day's work. And after you come home, chowing down on a little grub and taking a little catnap is all it takes to get you up and at 'em for round two, whatever that may entail. Your dogma emphasizes the importance of hard work, and you swim laps around your dog-paddling, time-wasting co-workers. Your cleverness leads to you often being entrusted with some pretty important tasks, which you are always more than happy to sink your canines into. You really dig being outdoors and love a bit of exercise, but you draw the line at the ridiculous stuff, choosing a game of beach volleyball over Pilates in the park any day. Learn more »

FAMOUS GERMAN SHEPHERDS: Teddy Roosevelt, Queen Elizabeth, Humphrey Bogart, Oprah

LIKELY PROFESSIONS: Professional Athlete, Policeman, Wilderness Guide, Meteorologist

 

 


Nya dräkten....

Ja det var ju inte den största bilden direkt. Blir galen.... Men så här ser de nya dräkterna ut som ska beställas från Bolivia wieeee


Mia Skäringer

28 November är dagen som gäller. Då ska jag och Sara gå och se Mia Skäringer - Dyngkåt och hur helig som helst på Louis de Geer. Äntligen fick vi tummen ur och gick ner och fixa. Så nu har man något att se fram emot, nu när vi har helvetes veckor med examensarbete framför oss. Var på introduktions introt till detta idag. Gick ju inte hem med lätta steg precis. Usch......
Nu snabb bad innan det är dags att nanna kudden


Over and out........


RSS 2.0