Hemma igen

Ja då var man hemma igen. Kändes sådär att landa på kungsängen. Ahhhh längtade tillbaka med en gång. Bara älskar Turkiet. Det är därför vi har varit där så ofta. Vi har i allafall haft en helt underbar vecka med mycket sol och bad både i havet och i poolen. Olle och Tuva var så duktiga. Visst lite bråk blev det mellan dem när de var trötta. Men det hör ju till. Försökte att få dem att vila när det var som varmast. Ibland gick det och ibland inte. Vi var uppe sent på kvällarna och de dagar de inte sovit så märkets det kan man säga haha. Shopping hann vi också med en hel del. Bland annat var vi på Turkiska Ullared haha. De hade urklipp i provhytterna från vårt Ullared haha. Men visst var det billigt där så lite grejer följde med i lilla påsen hehe. God mat har vi också ätit. På vårt hotell fick vi tårta efter lunch och middag. Eller rättare sagt det stod framdukat typ tio tårtor. Mums i magen. Olle frågade varje gång vem som fyllde år haha.
Men absolut roligaste på hela resan och som Olle pratar om fortfarande var när vi åkte på jeepsafari till Taurusbergen. Vi var tre jeepar som följdes åt och vi åkte jättesnabbt på små slingrande vägar. Det var hur kul som helst. Vid en gränsstation sprutade en polis vatten med vattenslang rakt in i bilen haha. Det var signalen för hur resten av resan skulle bli. Man kan säga att vi hade vattenkrig. Alla i jeeparna samlade på sig vatten i sina flaskor. (en hade en tioliters dunk som han kastade på vår jeep i hög fart haha) Sen kastade vi på vranadra när tillfälle gavs haha. Chaufförerna var förstås med på det. Vid några tillfällen var vi uppe i 70km/h


Vårt hotell




1:a dagen. Tuva får rasta flätor



Vid stranden



Hittade en Cache vid templet. Se så glada vi är



Olle, jag och Tuva posar vid tempelruinen



Olle på madrassen



Hmmm sköldpadda på menyn



Stor sköldpadda vi såg på jeepsafari hehe den ser liten ut




Tuffa jeepen

 



Taurusbergen i bakgrunden



Manavgatfloden



En stor damm




Uppifrån dammen



Tuva rider på åsna



Olle och hans tjej. Holländska Madeleine



Haha kolla minerna



Mys på balkongen




Hopp hopp



Stora flaggan i bakgrunden. Kännetecken i Side. Står i en rondell


 
Vid några ruiner




Side centrum



Olle ute på piren. Hmmm mörka stora vågor i bakgrunden. Syns ej



Tuva ute på piren



Sent på kvällen. Barnen trötta


Kommentarer
Postat av: Mia

Åh vad ni ser ut att ha haft det härligt. Jag skulle så gärna också vilja komma iväg på semester och bara koppla av! Sol och bad är verkligen efterlängtat. Trevlig midsommar!

2009-06-19 @ 11:44:28
URL: http://littlepaloma.blogg.se/
Postat av: Karin

Gud vilka fina bilder och vad varmt och gött det ser ut! Och jag bara fnissar ihjäl åt bilden med minerna i rutschkanan:) och sen var bilden där Tuva hoppar från bassängkanten supersnygg! ses snart!

2009-06-19 @ 15:11:35
URL: http://lejonkaka.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad härligt ni verkar ha haft det. Och vad söta era barn är.

2009-06-20 @ 13:40:35
URL: http://linda-tunstrom.blogg.se/
Postat av: Anneli

Det ser ut som ni har haft det trevlig och vädlig mysiga bilder. kram

2009-06-20 @ 17:15:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0