New Moon för andra gången........

Så var det gjort igen för andra gången. Pratar om New Moon filmen. Sawbuddy och jag fick ett infall i går kväll och gick och såg den igen. Alltså gud vad jag älskar den filmen. Undrar om folket i salongen störde sig på oss. Vi satt och typ garva varje gång vi såg bara överkroppar haha. Även denna gång fick jag en tår i ögat vid en speciell scen. Slutet är speciellt känsloladdat och det är nästan att man byter team hehe

Handling
Filmen handlar om människan Bella och vampyren Edwards omöjliga kärlek.

Om filmen

I början hade New Moon tänkts att spelas in den 23 mars men sedan berättade Jackson Rathbone - som spelar Jasper Cullen - att repetitionen gick så bra att de flyttade inspelningen en vecka tidigare än den utgivna datumet. Alltså började New Moon att spelas in den 16 mars istället.
Filmen spelades in i Vancouver, Kanada och i Montepulciano, Italien, Först hade Summit Entertainment bekräftat att New Moon skulle spelas in i Volterra - samma plats som i boken - men senare bytte de till Montepulciano eftersom de tyckte att det var finare där.

Vanessa Hudgens berättade att hon låg i förhandling om att spela varulven Leah Clearwater, och att hon gått på uttagningen, vilket sedan visades att det bara var en lögn från hennes sida. Producenten och författaren för Twilight nekade till detta och berättade att om hon gått på uttagningen kan de inte ha varit deras, för att de inte varit i kontakt med henne.


Bilder

Ja är riktigt kass på att blogga, det är liksom inte prio ett även om jag skulle vilja skriva mer om mitt enformiga och tråkiga liv. Men vem vill läsa haha. kommentarerna haglar inte direkt in haha. som att jag själv är så bra på att kommentera. Men jaja det händer liksom inget i mitt liv. Samma sak dag efter dag år ut och år in nä vars vad drastiskt det lät. Något måste göras....... Lägret vid Gilwell var det roligaste på mycket länge (förutom New Moon premiären). Lite bilder nedan från lägret som jag snott från lite olika människor haha


Rockelstad slott. Dit gick vi andra dagen




Ett jaktslott i storskogen. Mycket pampigt...




Lägerbål




Uno gänget haha




Hela havet stormar. Jag fuskar som ni ser




Mycket ovanlig syn. Jenny i köket med kniv





Dramatiserar näcken




Ännu ovanligare syn. Jenny vid spisen hahaha




Storskogen = urskog




Genar över kohagen





Scoutstugan Gilwell




Lagar mat ute på trefot




Vanliga platsen. Vid brasan... sysselsättning: Uno förstås.....


Nu liten kort sammanfattning vad som hänt senaste dagarna.

Onsdag:
 helt förstörd på kvällen men kunde inte somna. Satt och såg djurpolisen i houston och tyckte synd om mig själv och alla dessa djur som plågas hmmm.

Torsdag:
Träffade trafikgruppen (halva grupp d) vid folkets park och vi filmade lite till vår redovisning i morgon. Haha garva ihjäl mig. Sofie och Sofie var för roliga. Var färdiga tidigt och då träffade jag och Tuva Barbro en snabbis på stan och tog en fika. Har saknat henne för det var ett tag sen vi fika.... Trött på kvällen. Somna när jag skulle plugga. bläää.

Fredag:
Redovisning om stadsmiljöer - trafik. Inget nervös innan och det gick finnemang hemma när jag övade. Men ta mig fan så darrade jag som ett asplöv och tappade talförmågan när det var vår tur. Fattar inte varför. Skit alltså. Riktigt trött på kvällen. Satt och halvdregla/halvsov genom varenda program bläää

Idag:
Varit hos syrran i östra husby en stund. Det kunde inte komma till Olle när han fyllde år så nu åkte vi till dem i stället. Käkade tacos och fikade tills vi nästan sprack. Försökte fixa barnvakt när jag kom hem men barnvakten hade andra planer för kvällen. Skit också. Tvingades tacka nej till spelkväll. Och nu sitter jag här helt själv. Trist. Ska plocka fram chips och sätta på en bra film och sen ska jag inte göra mycket mer.

Kram från mig

Over and out






Hemma igen

Så skönt det är att vara hemma igen. Inte för att det varit tråkigt på något sätt men ens egna säng är den bästa. Ska sova och snarka som en gris i natt. Idag orkar jag inte skriva så mycket mer så jag uppdaterar i morgon. Mycket kul har vi hunnit med i allafall och bilder kommer troligtvis llite senare. Spökvandringen var grymt kul haha likaså när vi dramatiserade om näcken vars namn var Karl-Einar Näckner haha men mer om detta i morgon.

Over and out

Speedad o så uppe i varv

Tjo flöjt o snart är det natt he he. Känner mig helt speedad he he o jag vet inte varför. Men nog om det nu. Imorgon åker klassen på läger i 3 dagar. Ska bli skoj faktiskt. Hoppas bara på bra väder men ok. Läste precis på en sida att new moon drog in 140.7 miljoner kronor under premiär helgen i USA. Grymt mycket alltså. Detta medför att den placerar sig på tredje plats i kategorin 'biggest opening weekends of all time' så kul. Twilight drog bara in ca 70 miljoner. The twilight saga är verkligen ett fenomen. Men nu säger jag god natt. He he Btw så är det himla skoj att blogga från mobben he he

Bilder

Strax bär det av  på pepparkaksbak hos Gunnel (barnens farmor). Ska bli kul. Det är en årlig tradition hon har när hon bjuder alla barn på bak och middag efter.

Men nu blir det fototajm


Först från Olles Födelsedag


Morgonpaket och choklad o bulle




På kvällen





Tjo hoo brandstationen





Mycket lego





Mums med tårta




Nu midnattsvisningen





Glada och pigga precis innan twilight





Yeah popcorn och ögongodis hehehe
Kolla in soökhanden

When you can live forever, what do you live for


Det känns lite konstigt. Nu är det helt plötsligt över. Pratar om New Moon filmen som jag o Karin såg i natt. Har verkligen väntat så länge och byggt upp förväntan och nu är den sedd. Utan att överdriva (jo lite) så fullkomligt älskade jag filmen. Så vackert filmad och så ångestladdad. Hela biosalongen satt och grina efter 3-4 minuter. Jag försökte verkligen att hålla tillbaka men en scen var så jobbig och då brast det. Haha Jenny grina med alla andra fjompor. Helt klart värt var det att vara svin trött idag.

 Karin: Nu är det 3:an Eclipse som gäller. Bara 221 dagar kvar. NU har nedräkningen börjat tjo hoo haha

Dagens favorit ord: Rövspringetomte.

Nä kaffe dags så nu säger jag hej då


Äntligen midnattsvisning. Tjo hoooooooo

Äntligen är firandet över och ungarna sover. Har varit en toppen dag och Olle har fått jättefina saker. Han blev överlycklig över allt lego han fick haha. Bilder kommer senare haha. Men nog med snack nu

Måste göra mig i ordning för midnattsvisningen tjo hoo. det pirrar i magen och jag är som ett litet barn. Herregud har ju väntat hur länge som helst nu och så om bara en timme drygt börjar första filmen twilight. Fan alltså vad gött.

Skriver mer i morgon. Nu drar jag

Over and Out

Hipp hipp hurra för Olle och Anette....

Idag fyller min söta lilla Olle skrutt 5 år. Vi har redan nu på morgonen firat med paket, búlle och varm choklad. Mer firande ikväll. (Sen är det midnattsvisning) Tjooo ho. Kan knappt vänta....

En annan person som fyller år och som betyder mycket för mig är ANETTE. Stort grrattis till dig gumman. Hoppas du får en toppendag. Kram kram.


2 dagar kvar till midnattsvisningen

Blir galen. Alltid ska jag göra allt i sista stund vilket gör att saker läggs på hög och till slut vet man inte var man ska börja. Har några igentagningar jag måste göra för att jag varit sjuk. Bläää. Idga ska jag iallafall göra färdigt matte och engelska.

Annat skoj som hänt hmmm inget. Barnen har vaccinerat sig idag men tyvärr fick inte vi ta som det var sagt från början. Vaccinet tog slut. Huvudsaken är att barnen får och de som är i riskgrupperna. Nog om detta nu. Nedan kort på den underbara draken som tillverkades under hantverksdagarna haha. Så sööööt..






Nu till en annan sak. Det är bara två dagar kvar till midnattsvisningen av New Moon. Kan knappt fatta det. Först går tiden så långsamt men helt plötsligt är man där tjo hooo. LÄNGTAR....

Bilder från new Moon










Sony Ericsson W995


Tecknade nytt abonnemang i dag och fick ny telefon. Så skönt att bli av med det gamla aset jag har nu som aldrig fungerar. Lycklig som ett litet barn på julafton hehe.....

Nog om detta nu. I går var jag fortfarande sjuk så jag missade en hel utedag i Nyköping med skolan. Piss och skit. Ännu en igentagning. Idag mår jag bättre. Fortfarande täppt i näsan men pratar så att man hör haha. Ingen feber. Tjo hoo. Hmm... Lär väl bli sjuk igen sån otur som jag har eftersom hela familjen var på stan. HATAR att vara sjuk. Nu ska jag tröst dricka en likör och se bolibompa....


Over and out





1 vecka kvar

Idag är det 1 vecka kvar till midnattsvisningen. Pirrar i magen. Måtte jag inte va sjuk el vad fan om jag är det så går jag i alla fall. Har ju sett fram mot det här hur länge som helst. Dagarna lär väl också snigla sig fram nu, fan. Nu en fråga: Tycker ni att jag ska klä ut mig ha ha? Det står att bäst utklädnad har chans att vinna något. Är lite tveksam men å andra sidan lever man bara en gång.

Aj aj aj mitt huvud

Migrän, rinnande näsa,ont i kroppen, trött som en gnu. Hmm är det nassesjukan som är på g. Troligtvis inte och nog om skoj. Tycker lite synd om mig själv som vanligt hehe. Hatar att vara hängig. Blir galen av tristess. Hahaha kan väl inte ha något med dålig kost. Slukar väl en 5 chipspåsar i veckan. Säkert sköldkörteln som e paj. Nä skoja bara...  Olle har en bula i huvet, blev knuffad på dagis. Så kan det gå när de små liven leker vilt.

 
Vi har hantverksdagar i skolan just nu. I måndags gjorde vi våra egna drakar ( ingen flög) I går var vi ute vid Mela och fortsatte på draktemat. Varje grupp skulle bygga sin egen drake. Vår blev inte klar utan den gjorde tjejerna klart idag. Helt klart snyggast. Kanoncool alltså. En drake på skidor med öronpuffar.... Bild kommer troligtvis senare om jag vet hur jag får den från telefon till dator.... är ju inte så teknisk. Fick även gjuta vår egen lilla drake i en form som Tilla och Johanna gjorde i sten. Så fin. Ska limma fast magnet på min och hänga på kylen.

Nu är det varmt te som gäller + tycka lite mer synd om sig själv haha.

Over and out


Fars dag.....

Trött som f-n. Ska snart gå och sussa nanna. Barnen har gått upp 05.30 två dagar i sträck. Blir galen. Varken jag eller ungarna orkar med dagarna. De är gnälliga men gnälligast är jag. Är ett under att jag orka baka i går haha.
 Linus fick paket och tårta på sängen idag. Olle hade köpt hulken kalsonger haha och Tuva ett läderarmband. Pappa Linus blev mycket glad hahaha men gladast blev ungarna över tårtan. Förstår dem. Hur gott är det inte att börja dan med nam nam. Olle sa att han tyckte det skulle vara fars dag varje söndag. Vet inte riktigt om jag håller med hmm kanske för tårtan skull då haha.

Men nu drar jag. Lång dag i morgon....

Over and out


Bullbak och kattfight

Tjo hoo vad skoj! Bakat bullar idag. Ont i armen efter allt knådande haha + att jag fick lyfta ut barnen stup i kvarten för att de låg på bordet och slicka socker. 
 Garbo hjälpte också till i köket eller rättare sagt låg och blängde på oss andra, jäkla surmåns. Till slut fick hon rycket och börja vifta med tassen genom stolen så fort vi gick förbi haha. Tyckte Olle och Tuva var jättekul (och jag) Snacka om hysterisk katt alltså.....
Efter bullbaket blev det mys till en film "Stuart Little" med nybakta bullar. Mums.....  Sen försökte vi vara lite mer kreativa genom att göra armband (köpte pärlor idag) Tuva hade ner nästan alla sina 600 på golvet. Vad gör man? Hämtar skyffeln, soppar upp och säger att de åker i papperskorgen om de inte plockar upp dem från skyffeln. Funkar det då, näää Det slutar ju ändå med att lilla mamsen (jag) plockar upp dem eftersom de sablans pärlorna var dyra aaaaa. Nu är det kaffe dags. Bye bye hehe















Farmville....

Hehe har fått dille på Farmville på facebook. Har blivit som en drog. Så kul när man går in på sin farm och ser att det är dags att skörda haha. Men ett ufo har satt sitt spår. Trodde inte det fanns men nedan syns bildbevis haha. Nä nu ska jag gå och göra något vettigt. Typ dricka kaffe. BTW skönt att Rabih åkte ur Idol i går. Mariette är så grym och låten hon sjöng "beacuse the night" är så fin. Fick rys över hela kroppen.


Pessimist javisst

Fredag kväll, ser idol tjo ho vad skoj.... Finns ju inget annat på tv. Sliter av allt mitt hår snart. Alla filmer i hyllan har jag redan sett. Men vad kul. Nä nu ska jag försöka va lite positiv om det går. Går inte....

Sista dagen på VFU:n idag. Kommer verkligen sakna dem. Speciellt ÅSE. (jag vet att du läser) Känns lite fattigt att det bara varit 5 dagar. Känns som att man mest varit på besök än att ha praktik. Jajaja.

Olle har troligtvis vattkoppor. Fan vad kul. Känns som att barnen alltid är sjuka. Jag haaar verkligen inte tid att vara hemma och missa mer. Fattas väl bara att de åker på grissjukan också och börjar gå och böka i jorden. Nä fy, man ska inte skämta om sånt. Men vi har sån otur med allt. Sjukdomar, pengar ja ta mig fan allt.

Nä usch vilket trist inlägg. Händer inget kul i mitt liv. Nu ska jag sorge dricka en cola.

Ha en asbra idolkväll dååå

OVER and out från pessimisten

Känner mig lite fjuuusen

Trött i huvet, frusen och hungrig som en varg. Kan kvällen börja bättre när man har så mycket att plugga. Hatar den satans boken som jag typ aldrig kommer igenom. Varenda gång jag slagit upp första sidan så har ögonen fallit ihop. Men nu måste jag ta mig i kragen. Litteraturseminariet är på torsdag morgon och jag måste även hinna skriva reflektion. Tror jag ska vila 20 minuter så att jag verkligen orkar plåga mig hela natten. Förhoppnigsvis kommer pizzabudet mamma förbi också med lite uppmuntran (och pizza)

Tack och hej för mig....


Tummen upp för pumpalyktor

Tjo ho 19 dagar kvar till midnattsvisningen men nog om detta nu hehe. I går var det Halloween. Pyssla lite hemma på morgonen. Bland annat gjorde vi pumpa lykta. Jobbigare än jag trodde att gröpa ur den. Var trådar som var hur slemmiga som helst. Fick ett utbrott när halva var klar haha. Men blev rätt så nöjd med den och fint lyste den på kvällen. Gjorde även ljuslykta av en sylt burk. Ful på kortet nedan men lyste jätte fint. Kidsen klädde ut sig och på kvällen var det lite mys med chips, läsk med mera. Framåt tolvsnåret på natten satte jag på filmen motorsågsmassakern men den stängdes av lika snabbt uuuuuuu

        


Idag:
Idag hade ungarna sin skrik och gapdag. Trilskades i affären så att jag nästan slet av mig håret. Kände mig som värsta tattarfamiljen haha. Men allt löste sig till slut med att fikan uteblev. Kul söndag.

Styrelsemöte på dansen. Säger bara skönt att det är över. Blev lite hetsig diskussion ett tag. Och mitt i allt sitter jag knäpptyst som en mus och försöker anteckna vad som sägs. INte det lättaste haha.

Snart är det "ensam mamma söker" efter plugg. Så  good bye alla.


Over and out

Lite Historia:
Pumpafiguren eller "Jack-o-lantern" är sagan om en man vid namn Jack, en lat men klurig bonde som lurade upp djävulen i ett träd och ristade ett kors vid trädets rot för att hålla honom kvar, sedan vägrade han att släppa honom fri om han inte lovade att aldrig låta Jack komma till helvetet. Djävulen gick med på detta villkor. När Jack så småningom dog och stog vid pärleporten vägrade sankte Per att släppa in honom i himlen då han när han levde hittat på för många bus (trick) och djävulen kunde inte släppa in honom i helvetet på grund av sitt löfte. Jack karvade en lykta av en av sina majrovor och gav sig iväg på en oändlig vandring på jorden på jakt efter en viloplats. Han blev känd som "Jack med lyktan" ("Jack of the latern" eller "Jack-o'-lantern"). När traditionen att göra ”Jack-o-lanterns” kom till USA från Irland där traditionen startade började man att använda pumpor istället för majrovor, nu har traditionen spridit sig tillbaks till Europa från USA och därför gör vi pumpahuvuden till Halloween.



RSS 2.0