Soliga underbara söndag

Vilken underbar dag det varit idag. Kunde inte bli bättre. Sol och varmt så in i bomben. Pressade som fan på altan när jag inte påtade i någon rabatt. Plockade fram poolen till ungarna och där lekte de hela dagen. Mamma och pappa kom över och fika. Hon hade tårta med sig. Mycket uppskattat och gott. Fick en blomma av henne och hon fick en av mig ahhhhhh. Av ungarna fick jag ett par solglasögon jag velat ha. Hur kunde de veta att det var just dem jag ville ha hahaha. Fick ett ryck vid  ett snåret när det var som varmast och gav mig ut på en liten löprunda med Linus. Mamma satt hos barnen. Det blev ca 4 km. Kände mig rätt nöjd efteråt och kunde utan dåligt samvete trycka i mig en kexchoklad haha.
Men efter all denna sol idag så känner jag mig rätt sliten. Trött i ögonen och så har jag bränt mig på axlarna bläää. Dessutom så gick ungarna upp ca 5 i morse. Fattar inte hur de har orkat idag men själv är jag redo för sängen nu.

natti natti...............................................

Over and out


Åbydagen

Denna soliga underbara lördag vaknade ungarna hmm mycket tidigt nämligen 04.30. Då kom utbrott nummer 1. Med grus i ögoen hytte jag med näven åt dem och sa att det fortfarande var natt ahhhh.  Inte ens barnprogrammen har ju börjat då. Mitt andra stora utbrott kom ungefär 10.30 då Tuva vägrade ta på sig den nya blå blusen och envisades med att ha de tjockaste strumpbyxorna. Jag bara Herregud Tuva titta ut det är ju sol för bövelen. Vi båda var så arga. Hon för att hon var trött och jag för att jag ville komma iväg till Åby centrum. Det var ju Åbydagen idag med hmm en karusell, lottstånd, marknad med mera. Men som sagt jag vann till slut fighten och vi gick glada i hågen ner till centrum. Tuva åkte karusell och först såg hon lite nervös ut men så efteråt sa hon att det där var ju en karusell för bebisar haha och att hon ville åka en snabb. Olle åkte inte så han och mormor gick och fiska ankor, sånt där stånd där det är vinst varje gång. För det fisket fick han först en uppblåsbar hammare och andra gången en grön boll som han höll krampaktigt i resten av dagen. Tuva fiska hon med och hon vann precis samma saker. Andra gången fick hon hjälp av mig hehe. Jag såg var flickan satte ner ankan där man vann en boll så där satte jag ner metspöt oopppssss. Hon tog en röd boll. Sen blev det Lotter och vi vann både godis och nallar och en ballong konstnär gjorde två roliga ballonger åt dem. En dinosaurie och en sköldpadda. Mormor köpte också en varsin ballong åt dem. En Blixten ballong och en Dora. Tack snälla mamma/mormor. De blev så glada. Avslutade Åby dagen med att bjuda med mamma till Åby krog där vi åt middag.  Fläskfilé, rödvinssky och potatisgratäng. Mums i lilla kistan. Trötta men överlyckliga barn lekte med sina leksaker när vi kom hem. Mamma satt barnvakt en liten stund medans jag och Linus åkte och köpte kläder till barnen samt blommor till trädgården.
Nu är de snart sovdags. Vi har sett Robinson, (fel människa vann som vanligt) druckit kaffe, och sett sista avsnittet av CSI och nu är jag ganska trött.

OVER AND OUT



Tuva innan karusellen¨startade.




Tjo ho vad det går




Olle med sin gröna boll




Dinosaurie och sköldpadde ballong

Vikarie

Idag fick jag mitt första jobb från vikariebanken. Blev helt paff när de ringde från en förskola och ville ha vikarie.  En mångkulturell förskola någonstans i stan. Jag som inte brukar ha svårt för att prata med människor och visa framfötterna fick det otroligt tufft här. Ingen berättade någonting för mig så jag fick sköta mig själv från morgon till att jag slutade. Så ska det ju inte vara. Men men.... NU har jag slapat hela kvällen. Är totalt död efter allt. Skönt att skolan snart är slut. Då har man ju bara 1,5 år kvar tills man är färdig. Ännu skönare är att den förbannade uppsatsen är FÄRDIG.

NU ska jag äta godis....

OVER AND OUT

Blläääää

Precis hemkommen från skolan. Känner mig helt slut. Är så jävla trött på dessa astråkiga böcker man ska läsa till uppsatser, litteraturseminarier med mera. Hade en igentagning på ett pedagogikseminarium. Kändes helt meningslöst. Vi var tre stycken där som satt coh såg lite halv dässna ut och svara på varandras frågor ahhh. Skönt att skiten är över.
 Men hela dagen har ju inte varit skit i allafall. JÄTTEroligt seminarium med gruppen i morse. Nu var jag ironisk. Skoj var det men inte jätte. därefter firade vi Linda i gruppen som fyllde år i måndags. Vi gick och käka på det blå (som madde brukar säga haha) God flottig pizza var precis vad jag behövde. Slurp haha.

Jaja ska gå och göra lite käk till kidsen och sen ska jag åka till träningen. Dansa av mig all frustration ahhhh.

Kom på en sak som jag BARA måste upplysa.
Gjorde ett test på facebook " Är du bara på att kyssas" Och kolla in svaret hehehe
Svar: Wow igen!!! Herrejävlar, du var tamejfan riktigt bra! Folk borde dras till dig som magneter, med dom kyssarna! Strawberry flavour, me like.

Det visste ni inte att jag var grym på hehehe




Over and Out


Limbino

http://se.limbino.com/c02/link/52yh1pvpyi
Besök gärna denna sida. Så kan ni vara med och tävla om en minidator.

Sol

Det gillar jag skarpt men inte fan har man varit ute för det idag. Trodde jag skulle ligga och pressa sol hela dagen men icke. Var tvungen att åka till VFU:n och få andra pappret påskrivet också. Tog både den från studiehandledningen och den från utvecklingsplanen hehe. Bättre att vara garderad. Sen åkte jag raka vägen hem och skrev reflektionsdokumentet. Skapligt bra fast jag slängde ihop det på en kvart. Skickade det till vägledaren så nu har hon fått alla dokument. Skönt att den biten var avklarad. Sen in til stan och lämna allt i mentorns fack. Passade även på att träffa min älskling Anette i skolan. Hon hade rast så vi tjattra lite. Skoj för det var ett tag sen. Vi beställde likadana armband av en tjej som gör. Vi kommer bli sååååå fina. Därefter stan ensam. Tråkigt. Det enda jag fick med mig hem var Gilette rakhyvel och en mascara. Snacka om shopping. blaaaa
Men nu sitter jag här och förbereder mig för en lång kväll med läsning. Har igentagning på onsdag och jag har verkligen ingen lust att plöja igenom den tråkboken igen. Men men .

Nu är det Kaffe. Tills nästa gång.... simma lugnt


OVER AND OUT


Söndag igen.....

Så trött som GARBO  är på kortet nedan så trött känner jag mig just nu. Det var knappt att jag tog mig upp ur sängen i dag. Men sen har det också varit två hektiska dagar. I fredags hade jag erbjudit mig att ta hand om Isabelle, en flicka från förskolan. Det var ju klämdag och hon hade blivit ensam där så det var därför. Men då var det full rulle från tidig morgon tils att mamman kom och hämta. Mitt på dagen så åkte vi hem till Ingrid som äger hästhotellet. Olle och Martijn lekte lite och Tuva och Isabelle fick titta lite på hästarna. Den kvällen kan jag säga var jag skapligt trött. Så direkt efter Talang så låg jag och snarka i soffan hahaha.
I går var jag ensam med barnen till ca sju på kvällen. Hade verkligen inget att göra och fantasin var som totalt bortblåst. Funderade på om jag skulle åkt en snabbis till Kolmården men det är rätt så tufft att gå med två barn så den idén lades ner snabbt. Träffade iallafall Karin en stund sen och det var kanon skoj. (Hoppas hon också tyckte det hehe). Först fikade vi på hmm hjärnstillestånd och glömt vad fiket heter ahhhh och sen gick vi till folkparken så att barnen kunde leka. Jag min fjant fjompa mig och ville inte gå upp i studsmattan så Karin fick gå upp och hoppa haha. Det såg för kul ut och de studsa rätt så högt hahahaha. Tack för en trevlig dag Kakan....
Pizza och Robinson på kvällen. Jag fick tårar i ögonen när Jarmo ramlade från en ställning och slog i ansiktet och fick fingret ur led. Såg för otäckt ut fy fan. Pinsamt att lipa till Robinson hahaha. Vid ca 00.00 fick jag ett ryck och skrev klart metodutvärderingen. Det har aldrig gått så bra att skriva som det gjorde då. Ha ha man kanske skulle lägga om sina rutiner och börja plugga på natten haha. Nä nu ska vi ut på lite caching. ( Åse jag messar dig när vi ska cacha i Kolmården hehe) Jag är överlycklig för Tuva har flätor och tofs för första gången på månader. Annars brukar hon se ut som ett troll i håret. Det står rakt ut åt alla håll. See u......

Over and Out


Trött Garbo i Tuvas säng


Tuva med flätor ahhhhh

Behöver råd

Angående skorna på bilderna. Tycker båda paren är jättefina, men om alla tycker att de är fula så kommer de definitivt inte hamna på min skohylla.

Indiansandal med högt skaft

Rosa sko till fint eller vardags




Over and Out


Transkribering bläää

Har precis transkriberat 5 intervjuer. Fy fan så tråkigt. Ont både i huvet och handen efter att ha spolat tillbaka det jävla bandet fjorton miljoner gånger för att skriva in rätt på datorn ahhhhhhh.

Over and out

Karl-Oskar har blivit röd

idag kändes det tungt att gå till skolan. Visst var det kul att träffa de andra i gruppen men jag saknar vfu:n så himla mycket. Det kändes nästan som att man var en av dom. Jag tyckte att jag kom in i gemenskapen så himla bra. Igår var det min sista dag och vi hade lite kalas. Jag hade bakat mjölk och äggfria bullar som jag bjöd på. När vi satt där på mattan och saksa bulle så säger min vägledare att de har en liten present till mig som tack för att jag varit där. En burk med godis och ett grodkort. Så gulligt. Fick en klump i halsen. (Lättrörd) Så frågar hon om jag ser vad de är för godis men jag hade ju inte tittat. Burken var full med olika grodgodis. Haha fyndigt. Det är för att jag har haft med min tyggroda Karl-Oskar vid ett antal tillfällen och haft lite drama med barnen som hon köpte grodgodisar. Ahhh synd att jag inte tog med Karl-Oskar så barnen kunde sagt hej då till honom. Eller vadå hejdå. Jag kommer ju tillbaka 5 dagar i höst hehe. Längtar redan men men..............................Idag träffades i alla fall gruppen och vi förberedde inför uppföljningsseminariet som är nästa onsdag. Sen var Susanna och jag på handledning angående vårt B-paper. Ehhh och vi som trodde vi var typ färdiga. Ehh icke. Bara hem och sätta sig vid lilla datorn igen tjo ho. Till sist hade jag tema redovisning med Gunnar. Hade varit så nervös hela dagen. Förstår inte varför. Det var ju bara han och jag och det gick galant. Sen hade vi en pratstund efter om hur året varit och så. Jag fick beröm. Har svårt att ta sånt men det är väl bara att tacka och ta emot. usch. Han tyckte inte att jag skulle ha så dåligt själv förtroende. Egentligen har jag ju inte det. Bara i skolan. Hmm undrar varför. Nog om detta. Karl-Oskar har blivit röd haha och jag är äntligen av med min redovisning. Tjo flöjt....

Over and out....


Presenten som jag fick av barnen och pedagogerna på min vfu

Kolmården

Denna soliga morgon fick vi ett infall att vi skulle till Kolmårdens djurpark. Vi har ju köpt årskort och tänkte att nu fan måste vi börja använda dem. Efter en snabb titt i kylen konstaterade vi att det skulle bli en fattig fika men men... Finns ju faktiskt ställen man kan handla på där hehe. Två skrikiga barn packades in i bilen men som tur var lugnade de ner sig så fort vi kom dit. Bamse land gick vi raskt förbi. Åker inte till Kolmården för att leka. Likaså Wild camp. Värsta jag vet när ungar tjatar om att få leka när det faktiskt är djuren man är där för att se. När vi gått igenom hela parken så tog vi fika nere hos sälarna och på tillbaka vägen blev det glass hos aporna. Hehehe. För roligt alltså. Så det beter sig ibland (aporna)
Passade också på att ta de båda cacherna som ligger inne på Kolmården. Bättre att göra det nu innan säsongen sätter igång på allvar, för då blir det muggelvarning.....
Roligast idag var noshörningarna och präriehundarna. 3 stycken noshörningar på savannen utförde någon ritual genom att lukta och trampa runt i skit innan de själva bajade. Garvade nästan ihjäl mig. Efteråt tittade de bara på oss (noshörningarna alltså). Det såg ut som om det tänkte. Vad fan glor ni på... haha. Noshörningen nedan luktade as länge och klafsa omkring innan han vände baken åt oss. Präriehundarna var ju helt underbara. Satt och smaska på sitt gräs, brottades lite, gömde sig, sprang med käften full med gräs ner i något hål med mera. Där stod vi en bra stund och garva också haha
Nä nu är det Natti natti för mig. Lång dag i morgon. Ska plugga och sen ska jag baka mjölk och äggfria bullar som jag ska bjuda avdelningen där jag har min vfu. Min sista dag på tisdag. Snyft..... Kommer sakna dem så mycket och troligtvis kommer det komma en liten tår i ögat. Har ju ändå varit där nio veckor allt som allt.

MMM mums bajs. Här ska jag baja




Hade jag varit en indian, så hade denna varit min mat





Smask smask





Blyger





Vad fan glor du på. Låt mig äta i fred





Nä jag har inget i munnen





OVER AND OUT








Tallen

Tjo hoooo. Nu har vi lagt ut vår andra cache. Sköj alltså. See u later

Getåsprickan

Äntligen har vi i Team Garbo lagt ut vår första skatt/ cache. Så alla sugna. Leta efter getåsprickan på geocaching sidan hehehe

Lyckad dansuppvisning

I går hade jag dansuppvisning med 4 åringarna och den blev kanonlyckad. Den som var mest nervös var nog jag hehe. Röd som en tomat i fejjan. Nä men ärligt så hade jag trott att de inte skulle våga visa upp för sina kamrater. Man är ju ändå rätt så utsatt när alla verkligen tittar på en. Men men alla 4 dansade/hoppade så glatt runt i ringen med mig. Några av barnen är rätt så blyga och tillbakadragna annars så jag kände mig så stolt efteråt.... Ahhh mina barn hehe........
Bilden nedan visar lite av vad de skapat tillsammans med mig och hade på sig under uppvisningen. 1 fjäderband att ha kring vristen, 1 fjäderband till armen, en pinne och ett flätat band att ha i håret (satte fjädrar i senare)


Mne nu får jag snart besök av Syrran så jag måset gå och förbereda lite. Tjo flöjt........
OVER AND OUT

Irriterad

Fick precis en kommentar som jag inte ens brydde mig om att godkänna. Tänk att folk verkligen ska anmärka på allt. Bästa är väl om man har en källa/referens på allt man skriver hehe. Men men.......


1,2 och tre indianer.......................

Är trött (som vanligt). Stora gruskorn i ögonen och John Blund är nära hehe. Men än får jag inte sova, Har så mycket att göra inför fredagen och indiandansuppvisningen jag ska ha med 4 åringarna. Ahhh som sagt borde ha sjungit 10 små indianer i stället. Idag var det första gången som vi provade att dansa indiandansen. (De senaste två veckorna har gått åt till att göra armband, pinnar med mera). Hmm barnen såg inte så roade ut i början när jag satte på musiken men det släppte till slut hehe. Efteråt kände jag att man verkligen inte får ha för höga krav. Det är första gången som jag provar att dansa med så små barn och det var verkligen svårt. Troligtvis kommer vi bara att stå och hoppa lite och vifta med pinnen. men huvudsaken är ju att vi har roligt hehe. Om det värsta nu skulle hända att ingen av dem vill eller vågar dansa så har pedagogerna frågat om inte jag kan visa lite. Å jag som är sååååå blyg. Men självklart kan jag göra det.

Linus bror kom förbi på kvällen. Vi fikade och han visade oss hur man gör när man ska lägga ut en cache. Nu är vi på G och snart kommer den första. Hoppas den blir välbesökt.  Håll utkik alla cachingsugna......

Träffade även Sanna en stund i skolan idag. Vi arbetade med uppsatsen och vi hann med rätt så mycket. Vi sammanställde intervjuerna och gjorde klart analysen. Nu är det bara några få rader kvar på diskussionen så är det färdigt. Tjo hooo.

Men nu ska jag ut och såga till pinnarna. Natti och hej


Trött på allt............

Trött och nyvaken. Det blev en liten sovmorgon till 06.15. Se det tar sig hehe. Förhoppningsvis vaknar de 06.30 i morgon haha. Drömma går ju. Är såå trött i allfall. Och inte blev det bättre efter mötet som jag var på i torsdags. Det skulle handla om Olle men isället så pratade vi bara om mig. Kände mig så påhoppad av Linus så till slut var jag tvungen att markera det där. I går på praktiken så kände jag mig så låg och trött. Kändes som att altt som jag byggt upp under året. raserades. Kanske är jag inte så glad och positiv eller stark som jag trott. Men i går var självförtroendet så lågt och jag bara kände att varför ska jag fortsätta med allt detta. Varför lever vissa så mycket i det förgångna och inte i nuet. Varför ska jag bli nedragen till botten gång på gång när det enda jag vill är att ta mig framåt. Vem vet. Kanske är det inte bara jag som har problem utan också de som drar mig tillbaka. Men nu är jag fan trött på att vara ledsen. Innerst inne är jag en glad person men det tror jag de allra flesta vet. Tjo flöjt..... Nä fan är inte glad så det där tjo flöjtet blev fel hehe.
Nu är det frulle dax för kidsen. Sen ska Olle och jag på fotboll igen. Får se hur det går den här gången. Därefter är det bara att förbereda sig inför uppvisningen ikväll. Ska göra mitt bästa men har ingen lust när jag känner som jag gör. Att jag är värdelös.( Vet att jag inte är det) Bara känner mig kass.
Fröhoppnigsvis är jag gladare nästa gång jag sitter här.

Over and Out




Mixto dansen från annan vinkel.......ahhh

Så vackert hehehehe



Ny bil och dans på lördag

Ja ha då är man ägare till ny bil. Den på kortet nedan. Fin men jag anser att det är sinnesjukt att köpa en sådan bil i dessa tider. Men men. Linus hobby hmmm. Han säger ju att jag har min dans hmm ok. Lite skillnad vaa. Min dans kostar typ 200 kronor per år. Vad är det mot en bil. Fattar inte hehe. Skitsamma......

Jag har dansuppvisning på lördag. Kom gärna och titta hehe. Inte för att jag är något att titta på men ändå hehe. ABF 18.00. Ligger vid Ica Strömmen på Kungsgatan. Be there....................hehehehe.

Nä men nu känner jag att det är gorvkornigt grus i ögonen. John Blund är nära. Gick upp 5 i morse. Började 6. Kändes som att jag var den enda i hela Åby som var vaken. Mörkt i alla husen. Usch. Hade pappas bil. Skämdes ihjäl. Hjulen har rostat fast så det gick bara att byta till sommardäck på ett av dem. Kul Ett sommardäck och tre vinterdäck. Nice.
Nä nu drar jag. Natti natti.....

Ahh nu höll jag på att glömma.
4 Juli Karneval i Valdemarsvik. Boka in detta datum i era agendor och så åker ni ner och hejar på oss när vi dansar.

OVER AND OUT




Galen och trött

Shit ibland undrar jag varför jag alltid ska krångla till allt. Om två veckor ska jag ha en liten dansuppvisning med några barn. Indiandans hehe. Enkla scenkläder med fjädrar och armband ska fixas. De ska lära sig några steg med mera. Ibland undrar jag varför jag inte valde att bara sjunga 10 små indianer. Blir galen. Bara för att jag är galen idag så orkar jag inte skriva mer. Är såååååå trött också. Tuva var ju för bövelen vaken nästan hela natten och härja. Skulle kissa, dricka vatten, var för varm elller kall, kunde inte snyta sig eller så låg hon och sjöng. Till slut fick jag lägga mig i hennes 70 säng och hur bra sover man där

Over and out


Galen människa


Så kom måndagen igen

Har inget direkt att skriva idag.  Jo just det. Mamma och syrran sitter på akuten. Hennes son har troligtvis brutit foten eller det vet dom väl inte riktigt förens de har röntgat. Nu har de i allafall varit där i ca 7 timmar. Ett akutfall gick före. Kul att sitta där med smärta så länge. Inte klokt ju. Han är ju bara 13 år. Stackarn...Förutom detta så är min katt helt hjärndöd. Skrämmer vettet ur en ibland. Hänger i altandörren när hon ska in. Såå gulligt men en smula läskigt när det sker på kvällen och man kanske är mitt i en spännande och otäck film. Då är det inte så kul när man hör en duns och sen ser ett kattnylle i fönstret. Usch........'Nu är det snart natti för mig. Lägga mig tidigt för jag sov så oroligt natten som var.
OVER AND OUT

Stirrande katt


Lång sammanfattning

Ja ¨så var det åter dax för en lång sammanfattning över allt som hänt. Det har varit en händelserik helg och vi har haft fullt upp. När jag haft minsta lediga minut över så har jag inte haft ork att gå upp till bloggen utan bara stupat ner i soffan för att få några sekunders vila. Börjar bli gammal hahahaha

Torsdag:
Tuva fyllde 3 år. Upp tidigt för att överraska med presenter och lite mys vid sängen. Mycket uppskattat. Slutade 15.30 på praktiken och då var det raka vägen till förskolan för att hämta skruttarna. Första gästen (Karin) kom 16.15 och mor och far strax efter. Lite stressigt men mamma hade varit snäll och hjälpt mig att göra tårtan. Skönt också att det inte kom flera idag. Var som sagt helt slut. 
På kvällen fick Tuva bestämma vad hon ville äta och då blev det Mcdonalds (kunde man tro annat). Sedan vidare in till Folkets Park där vi träffade Sussi och Bullen med flera. En överlycklig Tuva åkte karusell med pappa Linus och Karin och jag drog lite virvelvind. Ingenfart i den, blev lite besviken. Eller vad säger du Karin haha? Sent i säng för ungarna och därefter stupade man själv.


Tuva på väg till dagis





Karin hjälper Tuva med Fifi




Tårta är gött


Fredag:
Vaknade första gången vid 4 och var så pigg samtidigt som jag var nervös. Somnade som tur var om en liten stund men kvart i sju kunde jag inte ligga kvar utan försökte tyst som en mus göra allt i ordning inför dansuppvisningen. Tydligen var jag inte tyst nog för Karin vaknade. Haha stackarn hade sovit i vardagsrummet och vi hade inte dragit för gardinerna så det var både varmt och soligt redan så dags. Ja men i allafall. Dansuppvisningen var i Gusum och det gick åt skogen. Scenen var pytteliten. Kändes som att den var 2 gånger 3 meter om ens det. Ahhh så arg på mig själv. Glömde steg och sen snubbla jag nästan på en bjällra från killarnas stövlar. Och allt detta finns på film. Kan det bli värre. Nääääää. Så länge har man ju för fan dansar att man ska kunna anpassa sig någorlunda till den scen man ska vara på. Och jag har nog Aldrig glömt steg förut så pass mycket att det syns. Fan fan fan............... arg
Mirja (syrran) kom med familjen på kvällen och vi grilla ihop. Tuva fick en jättesöt klänning. Kan behövas så hon blir lite mer flickig. Mor och far kom över lite senare när vi hade ätit och vi drack lite kaffe. Jag hoppade studsmatta som en galning med Simon, Mirjas äldsta son. Blev så yr och illamående efter. Kändes som att jag hade druckit alkohol i flera dagar haha. Stupade även denna kväll i säng. Älskar verkligen att sova ahhhhh


Trött och yr efter mycket studsmattehoppande haha



Lördag:
Olle var på sin första fotbollsträning. Eller träning och träning. Första halvtimmen var han jätteledsen och blyg och ville absolut inte vara där. Men vi satt där och tittade på och till slut så sa han att han ville spela med mig litegran. Alltid en bra början. Vi stod och lira lite och sen tittade vi på när de spelade lite match. Nästa vecka ska vi prova igen.
därefter en snabbis till maxi för att inhandla lördagens godis plus lite annat smått och gott.
På kvällen gick vi över till mor och far. Annika (syrran) var där med sin son och vi skulle fira honom och Tuva ihop. Han fyllde 13 dagen innan Tuva. Vi åt smörgåstårta och förförsta gången åt jag lax och tyckte om det. Kors i taket. Jag har blivit vuxen hahaha. Nästa gång kanske jag slipper sitta vid småbarnsbordet där de bara äter korv med bröd hahahah.
En liten igelkott blev nyfiken och tittade fram. Såååå söt. Var bara tvungen att fotografera den.
Såg Robinson och käkade ostbågar. Kvällens unning. Haha( Bara Anette som fattar den). Sen stupa jag i säng. Hmmm gud vad tråkig jag måste vara.


Så glada var kidsen efter fotbollsträningen




Tuva öppnar present och Olle vägrar ta av sig mössan




Tuva och Kusin Jonatan




Nyfiken liten Kotte



Söndag:
Idag har vi varit varit hos barnens farfar Christer en stund. Han har precis opererats men är på bättringsvägen. Farmor Gunnel var också där och Farbror Carl-Johan. Vi fikade och sen fick Tuva öppna paket. Hon fick en jättefin klänning och en kofta. Kanoners.....
Lite senare blev det geocaching ute i Sandviken tillsammans med Carl-Johan (Team Vildmark). Vi tog 5 snabba och det fick räcka. Droppade också ett coin i en av cacharna. Sköj att få se den fortsatta färden på den.
Snabbdusch för kidsen innan bompa och när de somnat så loggades dagens cacheskörd. O nu sitter jag här och ska strax sova natten. Ska bli bättre på att uppdatera bloggen. Visserligen skriver jag inget vettigt  men det är bättre att skriva lite skit varje dag än att sitta i eftrehand. Man får ju för bövelen kram i skrivarhanden.
Over and out. Natti natti



Trött Garbo. Likatrött är jag nu. Natti natti


RSS 2.0