Dansar som ett jävla kylskåp

Ingen bra dag idag. Trött och grinig.  Som alltid alltså... Dansen gick åt helvete. Såg ut som ett kylskåp när jag gjorde ett steg som jag kunnat och som jag tränat på hur länge som helst. Varför kan inte jag dansa fint. Tävlingen är snart och jag kommer säkert utmärka mig som vanligt. man hör liksom alla garva - haha kolla hon dansar som en karl..... typ. Nä får skärpa mig nu och inte vara så down. I can If I think I can hehehe.

Nog om detta...

Ungarna har varit på kalas idag. Hade haft kanonskoj. Känner sig nog stora utan oss föräldrar hehe.

OOOo Nu fick jag kramp fingrarna. Måste bero på att jag blivit gammal. Nu går jag och dricker läsk. Ska slappa innan "I en annan del av Köping" börjar


Tjo flöjt

BTW  KARIN: Skålen var kanonbra. Nu är den invigd och allt hehe

Jaha, då var man ett år äldre....

Tjo ho!!! Nui är man 28 år gammal...  Fyllde ju i går.. En rynka till vid ögonen. Kan året ha börjat bättre haha. Nä vars inte så farligt faktiskt buhu buhu (fan har åldersnoja ju). Hade i allafall en kanondag igår. En av de bästa födelsedagarna på länge..

Först frukost och paket på sängen av Linus och kidsen. Sen gick kidsen ner och väckte Karin (Saw)  lite bryskt. Hon kom på fredagskvällen och vi käka tacos och sedan satt vi och jäste med chips i soffan. Skönt för jag var helt slut. Men åter till the birthday... Innan gästerna kom stod handling på listan och även ett besök på mcdonalds haha. Skjutsade hem Karin så hon slapp stå och bli ispinne -20 ute för bövelen.

Mor, far och syster kom 13.30 och jag fick jättefina presenter. Bland annat pengar, väska och parfym. Tårta och bullar slank raskt ner i magarna hehe. Min andra syster med familj kom lite senare. Mycket skoj för vi snacka en himla massa skit hehe. Kändes som att vi var bästisar på nytt.

Något som fascinerade mig var alla som grattade på facebook. Kul med mycket inlägg så inte för den delen. men rätt så komiskt att människor man inte pratat med på typ tio år skriver "grattis hjärtat du är bäst" och såna saker. Ja för jag är ju deras hjärta när vi hatade varandra senast vi sågs hehe.

Robinson på kvällen. Jag satt på helspänn och hade nästan tårar i ögonen av nervositet. Jag hejade så mycket på Hans att jag skuttade runt som värsta haren i vardagsrummet. Skrek järnet när han vann. Äntligen en värdig vinnare. SKIT PÅ DIG PAKT JIMMY: DU FÖRLORADE...

Nä nu är det lite bokläsning som gäller innan det är dags för ungarna att gå på kalas och jag ska till dansen...

Over and out


HANS. Du knäckte alla..

Migrän................................................

Tycker lite synd om mig själv just nu. Migrän så det känns som om hela hjärnan ska trilla ur. Sovit dåligt i natt och har knaprat piller. Köpte precis Eeze nässpray mot migrän. Har provat den förut och då hjälpte den inte. skiten åkte ner i halsen så jag fick spy. Men allt är värt en andra chans.

Undrar varför jag får migrän så ofta. Kan det vara att jag dricker för mycket kaffe? För lite vatten? Sover dåligt? eller äter för mycket skräp? Kanske allt detta.

Nog om detta.

Ska vila....

Over and out

orolig....

Idag har jag typ gått och oroat mig hela dagen fö att jag inte ska klara kursen. Missade en viktig föreläsning fan. Men men....... Bara att ta sig i kragen och kämpa. Små saker ska inte få sänka mig. Jag vet att jag kan bara jag vill. Så divigt det lät.

Nä mer plugg nu....

Over and out

Dagens roliga

En kille hade tre fruntimmer på gång och kunde inte bestämma sig över vilket som skulle vara lämpligast att gifta sig med.
Han funderade ut en test.
Han tog ut 150.000 kr ur bankontot och gav dem var och en 50.000 kr.
Han talade om för dem att de skulle spendera pengarna som de ville.
Den första gick ut och shoppade, köpte kläder, juveler och besökte skönhetssalongen.
Hon gick tillbaka till killen och sade: "Jag har spenderat alla pengar för att du ska tycka mer om mig, för att vara vackrare, för att jag älskar dig".
Den andra gick ut och shoppade, köpte kläder åt honom, en platt teve, golfklubbor och sportskor.  När hon kom tillbaka sade hon: "jag köpte alla dessa presenter åt dig för att du ska bli lyckligare, för att jag älskar dig".
Den tredje tog pengarna och investerade dem i aktier på börsen och inom tre dagar trefaldigade pengarna. Hon gick tillbaka lämnade de 50.000 kr till killen och sade: "Jag investerade dina pengar och tjänade mina. Nu kan jag göra vad jag vill med dem. Det gjorde jag för att jag älskar dig".
Killen började fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
 
 
Det tar tid för killar att fundera!!!
 
 
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera
och fundera och fundera och fundera

Och så valde han den som hade de största tuttarna!!!




Ny kurs......

Så var det dags för ny kurs igen. Ska läsa grundläggande färdigheter i läsning och skrivning. Eee kan väl inte påstå att det låter för skoj. Sjukt mycket litteratur att läsa men nu har jag typ gjort upp ett litet lässchema. ´Hoppas bara att jag följer det. Ska även försöka att vara lite positiv. Kursen är säkert roligare än vad den låter hehe. Nog om detta bläää.

Innan introt var jag på stan och tog en fika med Emma. Var typ ett år sen vi såg. det var riktigt härligt att se henne och vi hade som sagt mycket att prata om. Saknat dig gumman. Muah......


Nu till dig Karin. En bild på Kellan Lutz. Kellan spelar Emmet i The Twilight saga hehe


Fuerza

Trött men lycklig sitter jag här med leende upp till öronen. Ont i kroppen också det får jag inte glömma hehe. I morse gick jag tipspromenad med mamma och gänget. Drog två snowracer med barn på så jag var skapligt trött när jag kom hem hehe. Men det jag ler och är så lycklig över är att dansträningen gick så otroligt bra idag. Jag gav allt jag hade för att klara vissa steg och jag tyckte själv att jag dansade med fuerza (styrka). Fortsätter vi så här kan det nog gå bra. Behöver träna på synket också. coolt om vi skulle vara lika synkade som dansarna i Lord of the dance hahaha.

Nä nu ska jag trycka i mig en pizza och lite senare blir det JOhan Falk på tv.....


Over and out

Officiellt bekräftat.... 30 juni

Nu är det officiellt bekräftat från Nordisk Film att filmen "Eclipse" har premiär även i Sverige 30 juni 2010. Tjo hoooo vad skoj. Bara ett halvår kvar och snart släpps nog första trailern för de brukar komma ungefär ett halvår innan. Tjoo ho igen




NU är det snart "Let´s dance" Jippi vad skoj men hallå finns ju inget annat att titta på hehe



Over and out

Daire Nolan..... Powerful

Känner mig lite uppspelt idag men vet inte varför. Mycket har hänt så jag sammanfattar snabbt och kort.

Onsdag 20/1
Förmiddagen: Vinteraktiviteter tillsammans med Monica och Angelica. Mycket skoj. Hade ont i nacken så det förtog väl glädjen lite men men

Kvällen: årets första dansträning emd Bolivia Kommittén. Kan säga så här att dansen vi övar på inför tävlingen kommer att bli en verklig utmaning. Mycket feminina rörelser och mycket knäböj. Kände mig som ett kylskåp men utmaningar är alltid kul. Ska satsa allt nu hehe....... Love ya all i BKN. Detta år vinner vi

Torsdag 21/1
Sista dagen i utomhuspedagogik kursen. Kändes fuktansvärt sorgligt och jag hade tårar i ögonen även om de aldrig kom. Det är första gången jag känner så efter att ha slutat en kurs. Nu är det bara köra på och verkligen använda sig av det vi lärt oss när vi kommer ut i förskolorna. Detta var ju trots all vår specialisering. Nu är det ny kurs som gäller nästa vecka tjo hoo, nää.

Fredag 22/1
Morgon: Daire Nolan är min nya idol. Han är en före detta irländsk dansare och koreograf. Han är frontfigur i klippet nedan. Utstrålningen och den känsla han förmedlar med dansen är helt otrolig. Jag avgudar speciellt ansiktsutrycket vid 1:11. Jag önskar jag hade hälften av den utstrålning han har när jag själv dansar. Men det är det vi tränar på nu i dansen. Att fånga publiken.... Hoppas jag lyckas....
Har också fått veta att ljudet från skorna är pålagt när de dansar på större scener. Tufft. I adore him gwaaaa



 

Lord of the dance......MÄKTIGT

Var på Lord of the dance i går kväll. Var så laddad som det bara går. Steppa omkring hemma som värsta steppgäddan. Jag kan säga att jag fick verkligen valuta för pengarna. I inledningen satt jag med tårar i ögonen för det var verkligen vackert därefter hade jag rys över hela kroppen hela showen igenom. Ett ord MÄKTIGT. Hela showen var uppbyggd som en berättelse där the dark lord och hans krigare kämpar mot Lord f the dance och och hans trupp. De är så duktiga och tufft eftersom det är de två lorderna som styr sina truppers dansande. I slutet är det en duel mellan dem och ni kan ju gissa vem som vinner. Men jag hade svårt att släppa när jag kom hem. Jag bara älskade showen. Absolut den bästa jag varit på. Man tror liksom inte det är sant. Så samspelta och synkade. Shit jag är fortfarande i himlen. Se klipp nedan om ni vill. De är från 2007 men det är exakt samma koreografi. Den översta är när the dark lord dansar med hans krigare. Så otroligt grymt. Benen går som trumpinnar och jag bara dog när jag såg dem live.... Den nedre är inledningen där jag började grina. Tjejerna är så vackra och ser ut som små älvor när de dansar. NU ska jag njuta lite av mer stepp gädde klipp.

Over and out

Ledsen men vet inte varför

163 dagar kvar till premiären av Eclipse tjo hooo. Hittade en sida där folk har gjort så kallade egna skrivbordsunderlägg och jag tyckte den här var så fin.





Annars har jag riktigt tråkigt för tillfället. Känner mig ledsen men vet inte varför. Deppar till sorgsen pianomusik och det gör ju inte det hela bättre. Måste ta mig i kragen. Nu blir det lite chip och tv innan det är dags att sova

Tidsfördriv då är listor bra

Säger bara en sak. Jenny, barn och bussar går inte ihop. Har nog aldrig varit så här trött på mycket länge. gwaaaa

För att pigga upp mig ska jag fördriva tiden med listor som jag älskar. Denna hittade jag på Lindas blogg

Favoritcafé: Ja du Cafe.com
Favorittidning: Veckans nu
Favoritplagg i garderoben just nu: Min noppriga fleece. Perfekt när det är kallt
Byter gärna garderob med: En tjej i dansgruppen som alltiod klär sig så grymt snygg
Vanligaste färgen på mina kläder: Svart
Sminktips till allmänheten: vet inte
Mitt rum kan beskrivas som: Har ett hus och det är en enda röra
Mig själv med tre ord: omtänksam, tänkare, känslig
Jag tränar: Boliviansk folkdans och så äter jag chips för att träna käften
Jag ville bli när jag var liten: Hmm vågar knappt säga men jag ville bli strippa när jag va liten
Nu vill jag bli: Helst polis men det blev andravalet som förskolelärare
Humör just nu: Ledsen och fundersam
Är det nåt du absolut inte äter: Skaldjur
Hur många kuddar sover du med: Två
Morgon- eller nattmänniska: Kvällsmänniska
Sparare eller slösare: Något mitt emellan
Bästa film: Just nu är det New Moon
Hur många barn vill du ha när du blir stor: Har två men kan tänka mig en tredje någon gång
Bio eller promenad: Bio
Är du kittlig: mycket och överallt
Största svaghet: Att jag alltid skämtar, men det är för att jag är osäker tror jag
Det här är jag bra på: haha dansa och brodera
Chips, morötter eller godis? Morötter haha nu ljög ja. Chips förstås
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : nått mellanting. halvrent stökigt typ hehe
Kaffe, te eller inget? KAFFFFFEEEEE
Har du en besatthet? Skor. Köper och har hur många som helst men använder dem aldrig. Men min samling är jag rätt stolt över måste bara få tummer ur och börja använda


Bambi på hal is, ja lite hehe....

Idag var det skridskoåkning som stod på schemat. Såå himla kul. Det är säkert 7-8 år sen jag åkte senast. Till en början var det lite som Bambi på hal is. Vartefter gick det bättre men då kom pajasen i mig fram som vanligt. gull fart och noll koll på hur man stannar, vurpan är ett faktum. Dessutom ett antal gånger haha. Slog mig rätt rejält i armbågen. Nu är den jättesvullen och blå och jag tycker synd om mig själv hehe. Vi fick även träna och framföra i par ett isdansnummer. Jag och Jimmy utförde en mycket avancerad (not) koreografi medans de andra stod och sjöng imse vimse spindel.  Haha vilken syn. Människor runt omkring måste trott vi var galna allihopa.

I morgon blir det mer skridskoåkning men då långfärdsskridskor. Vi ska åka till Nyköping och sjön Hovran (inte kul) De som vill får även prova på att bada isvak. Kan säga med en gång att det ska inte jag göra. Då blir jag inte varm på en vecka.




Nu blir det lite tv innan det är dags att nannna.....


Over and out

Detta var svårt....

Fått en utmaning av Karin


1.VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Pluggande samhäll humanistisk inriktning på De Geer skolan. Festade och var allmänt jobbig hemma på grund av min dåvarande pojkvän. Drömde om det stora äventyret (som aldrig kom hmmm ) Kommer inte ihåg så mycket mer från den tiden...

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Började läsa inriktningsåret på lärarprogrammet


3) FEM SNACKS DU GILLAR
Naturgodis, kexchoklad, chips, ostbågar, Bullar


4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Su veneno, Higher, Sång till friheten, Du gamla du fria, ella y yo 


5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR:
Resa, amortera mer, spara, renovera, köpa en STOR tv


6) FEM DÅLIGA VANOR
Biter på naglarna, äter för mycket onyttigt, tänker för mycket, farmville, skjuter upp saker


7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
vara med familjen, umgås med vänner, se på film, dansa och då framförallt boliviansk folkdans, geocacha


8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
För korta klänningar eller kjolar, skinnbyxor, blusar, blommigt, fejkskinnjackor


9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Datorn, mobilen, Gps, bilen och det sista kan jag inte säga haha

10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UNDERSÖKNINGEN:
ja du det var svårt. Alla har ju redan gjort så jag vet inte. Paola är den enda

Snöbollskrig....

Jag har blivit utmanad av Annelie till ett snöbollskrig. Reglerna är så att man ska skicka vidare till 3 personer....



Jag utmanar:
Karin
Mia
Paola


Akta er tjo hooo så att jag inte träffar er med snöbollarna haha

Tummen ur....

TRÖTT..... Gått upp tidigt varje dag denna ledighet och nu börjar det sätta sina spår haha. Gammal i förtid. inte klokt... Nä vars..

Storstädat typ nästan hela huset idag. Fick besök av Norma, och det är ju bara när vi får besök som jag städar haha. Får liksom tummen ur då.  Borde ha besök oftare för då skulle vi alltid ha rent och fint hemma.

Helstekt biff, pepparsås och potatisgratäng till middag. Så gott.  Nu är det snart Robinson och till det en stor kopp JAVA och kexchoklad tjo hoooo. Vad gott..

Over and out




Roligt klipp

Hittade den här på Twilightswedens hemsida haha. Ett roligt klipp med Robert, Kristen och Taylor där roliga ljud satts ihop som skådisarna gör haha



3, 2, 1.........

Wiiie nedräkningen fortsätter. Bara 173 dagar kvar till premiärwn av Eclipse


Powercaching

Sitter med stelfrusna fingrar och känner mig som en isbit. Det är verkligen askallt i huset på grund av att nissen som bodde här innan troligtvis fuskat med isoleringen, och sen har jag dålig blodcirkulation och är ständigt kall om fötter och fingrar. Nu lite om vad som hänt sen sist.

Måndag 4/1
Uppe tidigt för att komma i väg skapligt. Har inte haft så stora gruskorn i ögonen på mycket länge. Var så trött. Men ok. Frukost i rasande tempo. instuvning i bilen av barn och sen äntligen i väg. Passade på att ta en cache i Strömsfors. Wieee.... Resan upp till Sollentuna gick bra. Stuvade in oss hos Team Vildmark och sen begav vi oss ut på cachingtur till Åkersberga tillsammans. Vid en cache skulle man gå ut till en berghäll och kolla åt vilket håll isräfflorna gick. Där halkade jag två gånger och slog mig rätt så rejält. Jävla bajs. Fick halta. Dessutom kändes det som om svanarna som bara var två meter ifrån oss garva också. Elakt alltså. Hem till Vildmark. Läka tacos, sen begav sig halva Team Garbo ut på powercaching på kvällen för att ta så många som möjligt i Sollentuna. Det blev 20. Inte illa haha



Klantjävel ligger och asgarvar för att det gör så ont haha





Ooppps 2:a gången. Ännu mer garv





Två svanar som fråste och blängde på mig. Elakt





Tisdag 5/1
Hoppade över geocaching idag. Var så kallt ute så det hade inte varit skönt. Vi begav oss till Naturhistoriska Riksmuseet och tittade på 4 olika utställningar. Kan ju säga som så att Olle han tyckte om Dinosaurie utställningen och den om kroppen. När vi kände att vi fått nog satte vi oss i bilen, tackade för oss och åkte hem till Norrkan igen. Trötta så det blev pizza. Såg Paradise Hotell och en kanonbra dokumentär om de elva som omkom på K2 2008. Satt med tårar i ögonen. Med det var en trevlig utflykt till Sollentuna med mycket caching. Sammanlagt tog vi 35 stycken. Inte illa...... 




Shit lite läskigt alltså gwaaa





Tyrannosaurus Rex





Så söta. Vi hade turen att komma precis när de nya dinosaurierna kläcktes





Genmanipulerad mega groda. Shit vart är världen på väg haha



Onsdag 6/1
Ägnade dagen åt pysselaktiviteter. Jag påbörjade ett tusenbitarspussel som jag gjorde klart på ca 6 timmar. Blev lite imponerad av mig själv faktiskt. Man ska ju inte skryta men två saker är jag faktiskt bra på, brodera och lägga pussel. Något som gjorde mig jävligt sur var att det fattades en pusselbit. Direkt efter att kortet nedan togs så kastades skitpusslet. Blää








Idag
Har det inte hänt någonting typ. Ute en stund sen fix och mys inne. Nu är jag trött och ska burra ner mig i soffan med skönt täcke o se på tv.


Over and out




Arg

Idag är mitt tålamod inte att leka med. Hela dagen har datorn knäppat sig så alla saker jag gjort har tagit sååå lång tid. Det tog tre timmar att ladda upp 135 kort till Fuji och flera gånger blev det internet fel så jag fick börja om. Datorn höll på att ryka då. Skam den som ger sig hehe. NU är det satans korten där i allafall. Och snurrig i huvudet är jag också för efter det har jag suttit och gjort olika mappar till ungefär 4 tusen kort. Nu blir de lättare att hitta och jag ska fortsätta så. Nästan pinsamt att ha sån oordning på datan hehe.

Im morgon bär det av till Sollentuna och Linus bror. Vi ska ut på lite geocaching och så sover vi över där. Ska bli skoj. NU säger jag natten för idag.

Over and out


BTW
177 dagar kvar till premiären av Eclipse  (Längtar)


1/1 - 2010

God fortsättning på det nya året. Mycket trevligt firande med familjen och mamma och pappa i går. Köpte nya as snygga fin skor på dan som jag ändå inte hade på mig på kvällen. Nödigt köp daaa. Otrevlig var jag också på kvällen. Satt nästa och somna i soffan, men hallå kan man rå för att man är trött, sliten och gammal. Usch fy på mig. För min syster blev slutet på det gamla året nog inte som hon tänkt sig. Stackarn ramla på väg till en fest och bröt armen. Nu ligger hon och väntar på operation, hon ska få en skruv i armen. Trist alltså..
Roligaste bilden från i går. Pappa sitter frusen med en filt i soffan efter maten haha så ful.






Idag riktig slappardag. Kallt ute så det blev inneaktiviteter. Byggde med Olles polislego, gjorde pärlplattehundar, målade, såg på film (o jag farmade haha) Pizza till middag, trots nyårslöftet att börja äta mer hälsosamt hahaha men va fan man lever bara en gång


En av pärlplattehundarna, den andra ligger på tork bakom






Parfymen Twilight jag fick av Karin. Hehe





Polislegobygge. Ohh vad jag är duktig



Så till en väldigt simpel sammanfattning av 2009

Jag fyllde 27 vilket inte var så kul. Vill liksom inte bli gammal. Började med geocaching och slutresultatet blev att vi tagit 428 stycken under året, varav 8 är FTF (first to find). Har tävlat med Bolivia Kommittén och kommit till final. As grymt nöjd med dansen (tjöt efter), dessutom dansat i två karnevaler. Upptäckte twilight serien och den 20 November gick jag och sawbuddy på New Moon premiären. Ja det var väl i stort sett allt skoj som hänt under 2009. Stor kram till alla som funnits hos mig, stöttat mig och gjort mig stark. Ni vet vad jag pratar om. Det var inte allt för länge sen som mitt liv nästan raserades helt.


Over and out




RSS 2.0