Kolmården

Denna soliga morgon fick vi ett infall att vi skulle till Kolmårdens djurpark. Vi har ju köpt årskort och tänkte att nu fan måste vi börja använda dem. Efter en snabb titt i kylen konstaterade vi att det skulle bli en fattig fika men men... Finns ju faktiskt ställen man kan handla på där hehe. Två skrikiga barn packades in i bilen men som tur var lugnade de ner sig så fort vi kom dit. Bamse land gick vi raskt förbi. Åker inte till Kolmården för att leka. Likaså Wild camp. Värsta jag vet när ungar tjatar om att få leka när det faktiskt är djuren man är där för att se. När vi gått igenom hela parken så tog vi fika nere hos sälarna och på tillbaka vägen blev det glass hos aporna. Hehehe. För roligt alltså. Så det beter sig ibland (aporna)
Passade också på att ta de båda cacherna som ligger inne på Kolmården. Bättre att göra det nu innan säsongen sätter igång på allvar, för då blir det muggelvarning.....
Roligast idag var noshörningarna och präriehundarna. 3 stycken noshörningar på savannen utförde någon ritual genom att lukta och trampa runt i skit innan de själva bajade. Garvade nästan ihjäl mig. Efteråt tittade de bara på oss (noshörningarna alltså). Det såg ut som om det tänkte. Vad fan glor ni på... haha. Noshörningen nedan luktade as länge och klafsa omkring innan han vände baken åt oss. Präriehundarna var ju helt underbara. Satt och smaska på sitt gräs, brottades lite, gömde sig, sprang med käften full med gräs ner i något hål med mera. Där stod vi en bra stund och garva också haha
Nä nu är det Natti natti för mig. Lång dag i morgon. Ska plugga och sen ska jag baka mjölk och äggfria bullar som jag ska bjuda avdelningen där jag har min vfu. Min sista dag på tisdag. Snyft..... Kommer sakna dem så mycket och troligtvis kommer det komma en liten tår i ögat. Har ju ändå varit där nio veckor allt som allt.

MMM mums bajs. Här ska jag baja




Hade jag varit en indian, så hade denna varit min mat





Smask smask





Blyger





Vad fan glor du på. Låt mig äta i fred





Nä jag har inget i munnen





OVER AND OUT








Kommentarer
Postat av: kakan

haha mm djuren kan de! Vi var inne hos aporna idag, deras stjärtar är ju enorma! och ordspråket: Det luktar apa här! märks när man går in till dem hahaha..

2009-05-18 @ 23:32:08
URL: http://lejonkaka.blogg.se/
Postat av: Paola

åh, längesen man var på kolmården, blev sugen på att ta en tripp dit nu!

2009-05-19 @ 22:09:06
URL: http://metrobloggen.se/boliviana

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0