Saya 2009

Ja nu har jag precis kommit hem från Eskilstuna och Saya tävlingen. Är så trött och orkar knappt hålla ögonen öppna. Typ sovit 7 timmar på två dagar, vi sov ju rätt många i samma sal.  Det har varit så kul så jag har knappt ord att berätta. Kom dit på torsdagen rätt så sent och då var det bara att packa upp och sen bekanta sig lite med omgivningarna. På fredagen hade vi genrep jättetidigt, redan vid nio och det gick bra. Helt underbar scen. Som gjord för att flörta med publiken hehe. Tävlingen började klockan ett men det var lång väntan till det var dags för mixto. Vi dansade ca 20.00. men innan dess var det förstås Pareja och Femenino och det måste jag säga att  grymmare tjejer och kille (Bryan) får man leta efter. Det satt perfekt. Är så stolt över dem. Får nästan tårar i ögonen. Efter många timmar var det dags för oss i mixto. Vi var såååå nervösa och taggade innan men väl uppe på scen så släppte allt. Det kändes så  bra. Det kändes som om vi hade bra publikkontakt och vilket stöd vi hade från gruppen när de heja och skrek. Omg Vi flög fram. Senare när vi fått reda på att vi gått vidare i alla kategorier så hade jag svårt att sluta le. Sååå Lycklig. Lugn kväll sen och vi la oss skapligt.
Finaldagen
Trött men otroligt taggad på morgonen. Kunde knappt bärga oss till tävlingen skulle starta. Genrepet satt perfekt hmm kändes det som i allafall.  Både pareja , femenino och vi i mixto gav verkligen 200 procent när det väl var dags. Mer taggad än så har jag aldrig varit. Helt obeskrivlig känsla. Kändes som att vi ägde scenen om man nu får säga så. Trots att vi gav allt så blev det ingen placering bland de tre bästa varken för femenino eller mixto men vi är toknöjda bara av att vi tog oss till finalen. Däremot Pareja (Giovanna och Bryan) Vann första pris. Skrek nästan ihjäl oss då. Sååå Himla kul för dem. Koreografin var så fin. På kvällen var det lugn festkväll som gällde. I varje fall för mig. Var inte så festsugen men var med ett tag iallafall. 
Men i allafall. Vi gjorde vårt bästa mer än så kan man ju inte göra. Vi vet att vi har starka dansare men den här gången räckte det inte. Vi är såå nöjda i alla fall. Är såå sjukt stolt över alla tjejer och killar i Bolivia Kommittén.  
Bolivia Kommittén Vi är bäst. Love you Boys and girls.................................

Over and Out

Förberedelser. Flätning med löshår. Vill man bli fin får man lida pin


Jag och Melissa Posar. Yeahh


Tjejerna övar


Vi i mixto innan första dansen. Fina vi är....


Suddig bild när vi dansar


Yeahhh...... Go Go....


Tackar och bockar


Jag posar. Lycklig så det knakar


18 pers i en minibuss. Här sitter vi i bagaget på väg hem från genrepet


Pareja vinnarna. Bryan y Giovanna

Kommentarer
Postat av: Paola

Så snygg du är jenny!

Måste verkligen säga grattis till er, att ni tog er till final! ni gjorde en jättebra insats och var grymma. BKN<3

2009-04-12 @ 14:39:33
Postat av: kakan

tjusigt! vilka jäkla häftiga dräkter ni får ha! hade du listan med dig haha!

ha en skön ledighet!

2009-04-13 @ 09:51:02
Postat av: Anneli

Vad fin du är gumman, grattis att ni kom till finalen. Nästa gång vinner ni :)

Kram

2009-04-14 @ 16:05:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0